Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczony dobry gust

Dlaczego młode dziewczyny i kobiety ubierają się tak niechlujnie?

Polecane posty

Wracam z miasta. Zniesmaczony i zniechęcony widokiem kobiet. Ja już nie mówię, że mało która dba o wagę ciała, ale to, jak się ubierają napełnia moje serce smutkiem. Dżinsy, dżinsy, dżinsy...Kompletny brak zainteresowania własną kobiecością i jej podkreślaniem. Żal człowiekowi dupę ściska na myśl, jak bardzo upada kobiecy ród i serce drży na wyobrażenie dna tego upadku. Kobiety? Dlaczego?

Gość Jak Twoim zdaniem powinna
ubierać się kobieta ?

Mniejsza o to, gdzie mieszkam. Ja nie zamierzam dyskutować z nikim o faktach, które są jakie każdy widzi. Dziewczyny i kobiety ubierają się fatalnie. Oczywiście, wzorem rosyjskiej władzy, można się upierać wbrew faktom, że ubierają się pierwszorzędnie, ale taka teza ma tyle wspólnego z prawdą i rzeczywistością, jak pomówienie, iż w 1039 roku Polska szykowała się do najazdu Związku Sowieckiego.

Kobieta powinna się ubierać po kobiecemu. Pytanie zadane przez kobietę, "jak się ma ubierać kobieta" jest dodatkowym dowodem na prawdziwość przedstawionej przeze mnie obserwacji, iż kobiety ubierają się coraz niechlujniej.

Gość nie jest tak źle
Kobiety to jeszcze nic. Mężczyźni w tym kraju to już zupełne dno.

Ja zwyczajnie nie mam czasu na wymyślne stroje..nie bawi mnie chodzenie po sklepach, przymierzanie, dobieranie a potem jeszcze wydawanie pieniędzy na fatałaszki. Poza tym ubieranie "po kobiecemu" jest dla mnie cholernie niewygodne i niepraktyczne.

Na facetach nie traćmy czasu. Jacy są, wszyscy dobrze wiemy. Tematem są kobiety oraz to w co i jak się ubierają. A to, jak i w co się ubierają można określić jednym słowem - PORAŻKA. :(

Gość etg jki
sorry, uwazasz ze skoro tobie nie podobaja sie dzinsy u baby to przestana je nosic :o? a w zyciu, dla mnie dzinsy to podstawa i wlasciwie codziennie je nosze

Jasne, jasne, słuchanie Mozarta jest także niemodne, niepraktyczne i wymagające. Szkoda gadać. :(

Gość dhyfhy
1039 ???

I taką jesteś kobietą jak Twoje pastusze portki...

Gość nie jest tak źle
A dla kogo niby te kobiety mają się tak stroić??? Bo dla polskich mężczyzn szkoda zachodu.

1939 - ma się rozumieć. Przepraszam za pomyłkę. :)

Aha, to sprawa się wyjaśnia. Polska kobieta nie ma się po co ubierać ze względu na polskiego mężczyznę? Chciałem donieść, że jestem po krótkiej podróży zagranicznej. Za granicą kobiety ubierają równie niechlujnie.

Gość nie jest tak źle
No widzisz, to o co chodzi. Skoro za granicą nie jest lepiej, to dlaczego my mamy być inne? A jak twoim zdaniem powinna ubierać się kobieta?

Gość etg jki
widocznie za granica tez nie ma co sie stroic:P najpierw tzreba spojrzec na siebie a potem wymagac :P

Zniesmaczony. Powiedz mi, jakim cudem mam ubierać się kobieco gdy np idę z płótnem 100x70 i farbami malować w plenerze? Jakim cudem mam ubierać się kobieco, jeśli ciągle gdzieś się spieszę, a bieganie w szpilkach do tramwaju po nierównym chodniku nie należy do najprzyjemniejszych rzeczy? Jak mam przedzierać się przez krzaki w sukience i pończoszkach, bo akurat chcę robić zdjęcia z dziwnych miejsc w które ciężko się dostać? Jak mam mieć piękne wypielęgnowane paznokcie, jeśli rzeźbię w glinie?

Gość Autor ma racje.
Sama jestem kobieta i tez nosze dzinsy ale to raczej z wygody i tak na codzien ale wiem ze to okropnie niekobiece i bez klasy! ale .. w jeansach wtapiam sie w tlum..jesli nie mam czasu czy ochoty wygladac wkladam jeansy i lece..;) do roboty dobre. i tyle

Kobieta powinna się ubierać po kobiecemu. A jak? Skoro tego nie wiesz, ja Cię tego nie nauczę.

Odpowiem pytaniem, Traj in łolking. A na jakiego czorta latasz z płótnami? Kto Ci każe urządzać wyścigi z tramwajami? Dlaczego koniecznie musisz codziennie udowadniać sobie, światu i historii, że jesteś lepsza od mężczyzny?

:-((( Szkoda, Autor ma rację, szkoda. :(

Gość mam ten komfort że zupełnie
nie interesuje mnie co ludzie myślą o moim stylu ubierania się, a zwłaszcza jakiś stulejz kafe:D:classic_cool:

Gość no nie ma jak to samemu
ze soba rozmawiac, prawda autorze?:D

Gość Lata z plotnami
Moze to jej pasja! cwoku! moze ma talent!!!! WLASNIE UDOWODNILES ZE NIE WARTO STROIC SIE DLA FACTOW..bo pewnie wolalbys aby ci obiadki w kuchni gotowala ubrana w fartuszek z falbankami i kapciuszki playboya z futerkiem ruszajac seksownie tyleczkiem??? boze strzez mnie przed takimi facetami....

To nie ma nic do rzeczy, jak ja się ubieram, Marika. Rozmawiamy o strojach kobiet. Zważywszy na zgryźliwość Twojej reakcji jak nic masz pewnie teraz na tyłku to, co ma jakieś 95% kobiet - opięte gatki, które wymyślono niegdyś dla chłopców pasających bydło...

Gość ah tak
to kobieta nie mozejuz byc lepsza od mezczyny,bo wedlug Autora jezeli kobieta nosi spodnie to jest nie atrakcyjna to niech sobie facet pochodzi w szpilkach i i sukienkach :D

Gość nie jest tak źle
autorze, brak słów. Kolejny zakompleksiony męski szowinista, dla którego kobieta to tylko kiecka i to co między nogami. Pewnie, niech niczego nie udowadnia, po co ma wpędzać naszych chłopków roztropków w kompleksy. Czy ty przypadkiem nie założyłeś ostatnio topiku "Dlaczego kobiety chcą rywalizować z mężczyznami"?