Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczony dobry gust

Dlaczego młode dziewczyny i kobiety ubierają się tak niechlujnie?

Polecane posty

Gość podszywacz nr 1
ehh muszę spadać, idę na lunch:( może podszywacz nr 2 się uaktywni:P🖐️

A ja się zgodzę z Tobą, Samiczko, że sztuką ze strony mężczyzny jest docenić strój i wygląd kobiety. Zauważyć, docenić i skomplementować. :)

Podobasz mi się, Mi mała. :) Ciepłe czmoczki. :)

Gość mrs.cohen
co to za strój z epoki kamienia łupanego, boże koszmar, jeżeli tobie coś takiego się podoba to współczuję

Umiejętność rozbierania kobiety jest ważna, dlatego codziennie ćwiczę tę trudną sztukę na lalkach z seks szopu.

Gość słona zuppa
nie chodzi o to, ze kobiety nie umieją sie ubrać,tylko problem polega na tym że źle dobierają stroje do swojej figury. Niestosownie ubierają sie Także do okazji (praca,imprezy,lub np pory roku)itd:) Amerykanki chyba jednak(na nasze szczęście)wyprzedzają nas w tej(NIE)umiejętności:)

Kiedy nie ma żadnego problemu, Marika. Przynajmniej ja go nie mam. Ja nie potrzebuję się zaczerniać, żeby wyróżniać. :)

Gość tynynynynynynyn
hehe to fakt ze wiekszosc kobiet nie patrzy na wyglad w ciagu tygodnia bo smigaja do pracy czesc z nich jest tak zabiegana ze wkladaja to akurat w czym im jest wygodnie i praktycznie :) ja kocham sukienki i nie koniecznie nosze szpilki ale jakies pantofelki na plaskim obcasie lub balerinki jakies fikusne :) jest tyle pieknych rzeczy ale niestety wiekszosc sie bo ubrac a w wiekszosci jak pisalam wyzej chodzi o wygode wiadomo ze do biora pojdzie pani w super kompleciku bo tego wymaga jej pracodawca , pani za kasa niestety jest skazana na codzienny wyglad typu jeansy t-shirt i straszny fartuszek czy bluze firmowa niesety ...wedlug mnie moga i tak poszla do przodu na polskich ulicach jest o wiele zywsza i kolorowa ale dalej kroloja bazary i inne przydrozne sklepiki bo jest tanio i w sumie to nie iwem co jeszcze . To tez zalezy od charakteru wikszosc z nas nie wierzy w siebie kazda widzi kompleksy i widzac ladna sukienke czy komplecik mowi sliczny ale ja bede w nim wygladac fatalnie i idze dalej glowy do gory wszystko jest lda nas pozdrawiam!

Żaden żart ale przykład kobiecej urody, wdzięku, stroju i talentu.

Gość słona zuppa
Ps wkleiłeś moją ulubioną piosenkę ;)

Żadna. Niestety, nie widzę, czy te kobiety mają na sobie dżinsy. A to podstawa do ich oceny.

Nie chodziło mi piosenkę, ale o artystkę, która tę piosenkę wykonuje, Samiczko. :)

Gość słona zuppa
WIEM,ale zaznaczyłam ze to moja ulubiona piosenka

Po chwili namysłu, stwierdzam, że najbardziej podoba mi się ta z dredami. Są bardzo kobiece. Ładnie komponowałby się z letnią sukienką w kwiatki.

Żadna nie pasuje, Marika. Ja nie wiem, co Ty takiego widzisz w tych fotografiach. Te zdjęcia robił ktoś, komu nie należało wydawać aparatu fotograficznego...

Jeśli ty je robiłaś, to nic dziwnego, że są kiepskie. Przecież zostały zrobione przez kobietę.

ja tam widze tylko Siebie:) reszta paskudy hehe ta w dredach jest fajna to stronka mojego znajomego fotografa:) ale to sesja z 3 lata temu byla robiona

Gość i tak to zwykle jest
mariko, jestes zgrabna, ale twarz masz niewyjsciowa:o

Jeśli już, to nie "łomatko" ale "walmatko"...

Ten fotograf musi być kobietą!

Zgadzam sie ze Polki ubieraja sie fatalnie i za grosz nie maja gustu, bo np. takie Angielki, Amerykanki, te to dopiero sie pieknie ubieraja! Ja zalozy taka dzinsy na gumke to szczyt seksapilu jest! a Polka? Zalozy sukienke albo kostium, ladne buty, elegancka, skromna bizuterie, zadnych krzyczacych kolorow, plastikowych korali i z czym tu do ludzi?