Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

neonicka

Mamy które rodziły w przedziale---- 35-40------ i więcej

Polecane posty

Otulona _Mrokiem - bo może się sama zdecyduję na macierzyństwo w tym przedziale....? zobaczymy :)

moja mama urodziła w wieku 39lat.Mój brat jest bardzo fajnym i inteligentnym chłopcem;)Choć muszę przyznać że mama trochę nadopiekuńcza jest;)

Gość planująca rodzić
33

Gość pomarancowa
A co chcesz wiedzieć? Jak zaszłam, a może chodzi o przebieg ciąży, czy poród? Sprecyzuj pytanie. Urodziłam mając 39 lat.

Gość planująca rodzić
twoje pierwsze w wieku 39 lat i jak? ciękzo było? starsza mama chyba nieco słabsza jest?

Gość a ja 41...
i wszystko ok., synuś śliczny i zdrowy (choć nie powiem, że sie nie balam, więc poddalam sie badaniom prenatalnym)

Gość urodzilam majac 34
Ciąże przechodziłam bardzo dobrze bez mdłości, wymiotów, zylaków, rozstępów i innych dolegliwości z którymi często muszą się zmagać przyszłe mamy. Czułam się i wyglądałam świetnie. Przytyłam tylko 10 kg, dlatego po porodzie nie musiałam się odchudzać. Urodziłam zdrowe i silne dziecko, które dziś jest 4 letnią śliczną blondyneczką:)

Gość pomarancowa
Tak, pierwsze. Zaszłam w ciążę w 3 cyklu staran, całą ciążę pracowałam, zniosłam bardzo dobrze. Urodziłam w szybko i sprawnie, karmiłam 11 miesięcy, w ciągu 3 wróciłam do wagi sprzed ciąży. Synek rozwija się świetnie :D

Gość pomarancowa
Ma 3 lata.

Gość staramama
pierwsze dziecko urodzilam w wieku 38 lat teraz planuje 2

Gość mama37
pierwsza córeczkę urodziłam w wiek 27, a drugą w wieku 37 lat. Obie są ślliczne, cudowne, polecam.

Gość mamastasia
Nie wiem jakich odpowiedzi oczekujesz..... Ja urodziłam mając prawie 36 lat, nie chciałam mieć wcześniej dziecka, potem dojrzałam do decyzji i mam ślicznego najkochańszego synka. Każdy wiek jest dobry, najwazniejsze jest CHCIEĆ