Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Biały Jaśminek

Podnieca mnie jak on śpi.Co robic żeby się z tego wyleczyc,do kogo się zwrócic?

Polecane posty

Pisałam już wcześniej na ten temat ale nikt mi nie napisał gdzie mam się udać żeby się z tego wyleczyć co zrobić.Mam dość non stop są kłótnie przez to między nami ,nie możemy spać obok siebie bo ja nie śpię a na drugi dzień jestem tak zmęczona że nie mam ochoty na nic i się kłócimy.Może jakieś tabletki hormonalne mam zażywać czy co?

Gość niech cie porzadnie
przeleci wieczorem to zasniesz. Moze nie problem w tym ze cie podnieca jak spi, tylko w tym ze cie nie zaspokaja zanim zasnie? Albo po prostu kladz sie wczesniej spac :p

Nawet jak zaspokoi to potem jak zaśnie to znowu mam ochotę jak go widzę.Do seksuologa?ale co on mi pomoże? Myslałam o ginekologu i jakiś tabletkach.

Gość do seksuologa
Ginekolog i tak cię wyśle do seksuologa, bo to są zaburzenia w psychice. Seksuolog też zapisuje "jakieś" tabletki. Możesz też iść do ginekologa-seksuologa. A długo się znacie? Masz tak od początku? Ginekolog co najwyżej może ci zapisać tabletki anty, ale po nich często libido wzrasta...

Jesteśmy razem dwa lata i tak jest od początku jak chcemy się kochać to on zasypia przy mnie na godzinę paranoja.Udam się do seksuologa zobaczę co mi powie dziękuje wszystkim za wypowiedzi.Jest mi z tym strasznie ciężko bo chciałabym się normalnie podniecać pieszczotami a nie tak nienormalnie.Zawsze mnie to podniecało jak ktoś np.zasypiał koło mnie w autobusie.Beznadziejnie:(Mój ukochany o tym wie i akceptuje to ale mi z tym jest fatalnie.Jak go obudzę że już jestem podniecona to się kochamy ale tylko chwile bo jak on się budzi to moje podniecenie mija.