Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no juz nie wiem sama

Zaprasza sie chrzestych drugiego dziecka na urodziny pierwszego?

Polecane posty

Mam dwoch synków 5 lat i 4 mce.Moj starszy Synek za 5 tygodni będzie miał urodziny,czy powinnam zapraszac matke chrzestna młodszego synka jesli jest moja dobra kolezanka i utrzymujemy kontakty ale z drugiej strony ona tez ma dwoje dzieci w tym jestem chrzestna jednego i nie chce by czuła sie zobowiązana do odpraszania na urodziny drugiego dziecka tylko dlategoz e ja zapraszałam,co radzicie?

Gość ja zapraszam tych ktorych chce
i sie nie zastanawiam co wypada i inne takie

to moze wypowie sie mama dwójki dzieci?

Ja wypowiem się jak robiła moja mama. Była nas w domu piątka dzieci, cztery dziewczynki i jeden chłopiec i moja mama nigdy nie robiła tak, że na urodzinki jednego z dzieci zapraszała wszystkich chrzestnych pozostałych dzieci. Zresztą, przecież nikt Ci nie każe zapraszać chrzestnej drugiego dziecka, bo to uroczystość starszego synka. To jest moje zdanie, ale Ty zrobisz jak uważasz, jeśli czujesz się zobowiązana by ją zaprosić to zaproś.

własnie tak by było lepiej,mniej kosztów skromnie i wogule ale...boje sie ze sie kolezanka obrazi albo co?nie wiem co zrobic zeby było dobrze,w sumie ona kupuje zawsze drogie prezenty i potem ja jestem zobowi,ązana kupowac tez drogie a nie stac nas za bardzo na to i taka głupia sytuacja