Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patulla

Może miała jakaś Pani tak?

Polecane posty

Witam:):) Zrobiłam test ciążowy z porannego moczu stosunkowo wcześnie i byłam przygotowana na to, że może pokazac mylny wynik.Test wyszedł negatywnie ale jest coś co mnie zastanawia. Pojawiła się także druga kreseczka która jest jasno żółta. Nie wiem co to może oznaczac. Okers mi sie spóźnia pare dni i nie wiem czy zrobić jeszcze jeden test czy czekac. Może jakas Pani tez tak miala?

Gość marysia_mm
jak pojawiła się po jakimś czasie - nic nie oznacza. Jeśli od razu - (o ile pojawiłam się w drugim okienku - załapałaś :) Ja miałam bladziutką kreseczkę, a teraz czekam na rozwiązanie ;)

Gość klakierka
zrob jeszcze jeden ,ale na moj rozum to ciaza jak nic;)

pojawila sie po minucie. Zawsze myślałąm, ze jak jest jasna to i tak musi mieć kolor różowy ale jasny, a to jest taki delikatny żółty.

Gość ja tak miałam
i dzidzia jest juz na świecie :D

Gość u mnie
2 bladziutka krecha oznaczala ciaze a test robilam wieczorem, wyszla od razu bo po pol godz testy sa juz niewiarygodne co pisze na opakowaniu

Gość wandziapancia
gratuluje!!!

Gość wrzesniowa mamuska
na ulotce pisze ze 2blada kreska oznacza ciaze, wystarczy przeczytac:) po minucie test oznacza ze jest wiarygodny. uw moim porzypadku blada kreska uswiadomila mnie ze jestem w 9tyg ciazy;) za 2tyg rodze;)

Gość marysia_mm
jutro rano zrób drugi. Wybierz z innej firmy. Jakakolwiek kreska oznacza ciążę.

Chyba tak zrobie. Poczekam 2 dni i zrobie z innej firmy test i sie wyjasni.

Gość nie wpadaj w paranoje
jesli druga kreseczka jest jasno niebieska - moze byc ciaza, ale jesli jest zolta, to to jest wlasciwie tylko uwidocznienie ze tam jest kreseczka (ktora normalnie powinna byc niebieska, ale ze ne jestes w ciazy to nie jest), ale w ciazy nie jestes. Tez tak kiedys mialam, wpadlam normalnie w panike a gin mnie wysmiala ze juz widze kreseczki tam gdzie ich nie ma ;)

Gość tzn rozowa w twoim
tescie :) musi miec taki sam kolor jak pierwsza, tylko moze byc blady. Jak twoja jest zolta, w "rozowym" tescie to nie jestes w ciazy :)