Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boi sie

płaski brzuch po cc???

Polecane posty

Gość boi sie

za tydz mam cesarskie ciecie i strasznie sie boje jak bede pozniej wygladac :( czy jest mozliwe zeby po paru dniach miec brzuch taki jak przed ciaza? dodam ze mam 87 cm w pasie i przytylam jakies 7 kg.dzidzius wazy jakies 2,5 kg.przed ciaza bardzo intensywnie cwiczylam-milam plaski,umiesniony brzuch. nie chce wygladac po porodzie jakbym nadal byla w ciazy, ale boje sie ze sie mocno rozczaruje :(

Gość amelia z kołobrzegu
jesli masz dobrze wyćwiczone mięśnie brzucha, to bardzo możliwe, że on się pięknie wciagnie, ale nie po kilku dniach - bez przesady :) a w którym tygodniu ciazy będziesz miała tę cesarkę, że Twój maluch tak malutko waży????

Gość boi sie
w 38/39 tyg. lekarz stwierdzil ze dziecko nie bedzie gigantem, ale jest zdrowe i waga miesci sie w normie. zreszta mam nadz ze jeszcze troszke przytyje

Gość amelia z kołobrzegu
ehh, i Ciebie zaprząta problem brzucha???? Dziwię Ci się, no ale życzę, zeby było tak, jak piszesz :)

Gość trtrtrtrtrt
mi tylko jak wyciagneli dzicko odrazu płaska byłam moze dlatego ze Nikolka malutka była i mialam malo wod plodowych

Gość andzia210909
no po paru dniach to bez przesady, chociażby skóra tak sie szybko nie zejdzie. ale jesli cwiczylas i nie poszlo ci w ciazy w tluszcz to szybko wroci do normy. a co myslicie dziewczyny o pasach poporodowych, ktoras z was nosila, pomagalo?

po paru dniach to brzuch na pewno nie będzie wyglądać tak idealnie jak przed ciążą, ale powinien dosyć szybko wrócić do normy. U mnie tak było. a jeżeli chodzi o pasy poporodowe to lekarz i położna odradzała noszenie ich, tylko okazjonalnie, bo nosząc pasy podobno nie pobudza się mięśni brzucha do pracy i uniemożliwia się prawidłowe krążenie krwi w tych miejscach. W praktyce nie wiem jak to wygląda, bo nie potrzebowalam