Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadbana inaczej

zaniedbane kobiety, które chcą się zmienić...

Polecane posty

mam czerwony dresik witaj w naszych skromnych progach:D nie jestes wyjatkiem:P:P ja mam podobnie jak pisalam na poczatku, kiedy jestem "zeobiona" ubrana pomalowana wyperfumowana to jest w miare oki ale kiedy siedze w domu to czasami nie chce nawet patrzec na siebie a do sprzatania, mycia garow itp... nie mam ochoty sie malowac czy ladnie ubierac.... po prostu nie podoba mi sie moja twarz bez makijazu:D:D i ogolnie ja bez ladnego ubrania:(:( mam totalnego lenia dzis - nawet nie wiecie jaka mam ochote byc juz w swoim domu!!!!!! a została mi ponad godzina siedzenia tutaj:(:(

Gość Kasjopea123
zadbana inaczej- nie ma sie co dziwić, że masz lenia. W końcu piątek! mam czerwony dresik-witaj:-) A ja niestety pojadłam znowu ciastek:-(

My nie jesesmy zaniedbane typu: brudne ciuchy, obrzepolone pazury, czy 10cm. odrosty. Tu chodzi o cos innego.

a ja podjadam swoje płatki :D:D kasjopea az ślinka mi cieknie jak pomyślę sobie np o napoleonce mniam:D:D Dori, Twoje córeczki są grzeczne?? masz przy nich czas dla siebie?? Mój synek, kiedy wracam specjalnie zwraca na siebie uwagę, zresztą wcale mu się nie dziwie:) i do momentu aż uśnie musze być przynim niemal przez cały czas:D:D

Mam to szczescie, ze sa naprawde bardzo grzeczne. Mala bawi sie caly czas sama, wiec jej nieprzeszkaszam;) Starsza zawoze do kolezanek, albo ktos przychodzi do niej i bawia sie u niej w pokoju, a jak jest sama to czasem pomarudzi, ale to bajke ogladnie, to porysuje i rowniez duzo bawi sie sama. :) Ale najgorsze jest wlasnie to , ze ja marnotrawie ten czas. Chocby ciaglym siedzeniem przy kompie. W miedzy czasie cos tam porobie, sprzatniae, gotowanie, pranie... taka syzyfowa praca. Najgorzej to w takie deszczowe dni... dzieci sie nieco nudza. Mnie sie nic nie chce. Najlepiej polozylabym sie spac, ale sie nie da!:(

Gość Mam czerwony dresik
A wyobrazcie sobie kochane kobietki mine mego(juz terazniejszego męza) chłopaka który ciagle widział mnie nienagannie ubrana i umalowana a po pewnym czasie nieoczekiwanie odwiedził mnie w domu a tam co??? ja z maseczką na twarzy, w rozczochranych włosach i pizamie o godzinie 14 w południe:D:D:D:D:D musiał przezyc istny szok, choć starał sie to ukryc:D:D:D:D

Gość Mam czerwony dresik
kurcze za chwileczkę musze umyc naczynia ,wstawic pranie ,poprasować juz wyprane i suche...ach kobietki nawet nie wiecie ile dałabym by spedzic tydzień w ciepłych krajach pod palmą w dłoni trzymając drinka sex on the beach ze słomką i cieszyc sie promieniami słonecznymi a wieczorem wybrac sie na jakas imprezke i nacieszyc oko nagich klat tamtejszych mulatów:D:D:D:D

Gość sprit on
Myslałem zawsze że to mężczyzni nie dbają o siebie,Ja mysle że takich kobiet jest mało a jeżeli już są to są to kobiety niekochane przez swoich mężów,Niedbają o swój wygląd ponieważ mają chyba depresję

A teraz do rzeczy: Moja lista na poczatek: - nie pic kawy rano na pusty zaladek (ogolnie ograniczyc) - ograniczyc palenie (na poczatek)(nie palilam 2 lata i zaczelam!) - jesc regularnie posilki - ograniczyc slodycze - ukladac rano wlosy na szczotce - lekki makijaz dolaczyc do porannej toalety - codziennie ubierac inne ubrania - czesciej zakladac bizuterie - nie zapominac o codziennym toniku i kremie na noc Narazie tyle. Pierwszy krok, ktory musi wejsc w nawyk!

Gość . bonojestem
Dori 30 i mi prawiczkowi dobrze zrobic loda

Gość Kasjopea123
Dori30, dobrze że ułożyłaś sobie taką listę. Qrka, po 2 latach zaczęłaś to świństwo na nowo? Wiem, jak to jest niestety. Ja nie palę od 1,5 roku i mam nadzieję, że tak zostanie, bo niełatwo było rzucić. A le za pierwszym razem rzuciłam palenie na rok i wróciłam tak jak Ty do nałogu. Trzymam kciuki!

Gość otiii
Ja na szczęście nie palę i nigdy nie paliłam i mam nadzieje, że nigdy nie zacznę ;). Dziewczyny macie jakieś sposoby na przetłuszczające się włosy?

Gość otiii
Nie pomagają, ostatnio jakiś nowy szampon sobie zamówiłam. Nawet mam wrażenie, że problem się nasilił.

To moze jakies plukanki z ziol. Trzebaby bylo znalezc na internecie przepis.

Gość Mam czerwony dresik
posprzatałam, a teraz czekam az lasanga się upiecze w piekarniku;)

Gość Kasjopea123
Mmmm lasagna Ja Ci otti nie pomogę, bo mam odwrotny problem- suche włosy.

hejka Moje Sliczne :) No prosze, zostawic Was na pol dnia i tyyyleee do czytania ;) Polska, Niemcy, Norwegia...to ja dorzuce swoje mieszkam w Irlandii od ponad 3 lat...mam corke 11 letnia i meza ktorego od czasu do czasu musze ustawiac do pionu, hihi...:) A pracuje w Pubie :) Witam nowe kobietki 🌼..i gratuluje Dori pracy !!!! Sorki ze tak wpadlam jak po ogien ale ide z Mloda na basen i juz czas nas goni... Dodam jeszcze ze od dzisiaj przestaje spac w koszulkach nocnych, przewialo mnie chyba ...cholera, chodze jak polamaniec...w krzyzu mam chyba z milion igielek...no spa nie pomaga...

witam moje Panie wieczorową porą:):) jak mi błogo:):0 mąż jest pod prsznicem, synuś o dziwo już śpi, więc mam duuuużo czasu dla siebie:):) dzisiaj mam wieczór piękności,.... maseczki peelingi, depilacja przy ukochanej muzyce... i ...... malutkiej lampce wina:):) tylko w weekendy moge sobie pozwolić, bo ciągle za kółkiem siedzę i muszę być gotowa na wyjazdy nawet nocne czasami.... taka praca:(:(:( jak dotąd postanowien się trzymam ale sukcesem bede mogła pochwalić się za jakis czas pod warunkiem ze wytrwam i bede dzielna:D:D Dziewczynki pozdrawiam Was cieplutko, zyczac milego wieczoru!!!!! Odezwe sie jutro:):) jak M nie bedzie w domu:D:D

Dobry wieczór :) Ale się wykończyłam, ledwo wróciłam do domu. gdy szwagier jest w pracy to do wybieram się siostry pomagać jej wieczorem przy córkach (1,5 roku, młodsza niecałe 2 miesiące) I jak mi starsza dała popalić dzisiaj. Wczoraj po kąpieli położyła się do łózka, chwile pokręciła i tyle jej było. Ale dzisiaj sobie odbiła czas z ciotką ;) jestem prawie dumna z siebie , ze słodkiego tylko bułka z nutella na kolacje. A tak cały dzień wytrzymałam i jadłam ładnie regularnie :) Dori30 fajna lista :) I mi pomogła bo zaraz lece krem wklepać, bo tylko się z wody potraktowałam :P A tak umyję się żelem i na kremuję. I spać :) Dobrej nocy!

Posprzątam w domu, krótka przejażdżka no rowerze zaliczyłam, trochę poskakałam w domu. Teraz tylko obiad sobie zrobić i książeczka lub kogoś odwiedzę :) Przestałam przesiadywać tyle przed komputera i bardziej szczęśliwa jestem :D Miłego dnia

No pieknie! Masz racje, ten komputer meczy i pochlania czas, ktory moznaby bylo spedzic na lonie natury np. :) Dopisuje komputer do mojej listy. Dzisiaj nie udalo mi sie tylko z ta kawa rano:(

Gość Kasjopea123
Macie rację, też za dużo czasu spędzam przed laptopem. Pora to zmienić! Pozdrawiam weekendowo.

Gość taka sobie zwykla ja
No dziewczyny,piszcie swoje rady:)

Hejka :) A coz tu taka cisza...ej, nie przesadzajcie z tym ograniczeniem od kompa bo nam sie topic zgubi :P mam zamiar zbrac sie dzisiaj za brwi...bedzie sie dzialo, hihi...bo ja zawsze placze ...poza tym mam nerwowke w pracy wiec sila rzeczy moje jedzenie do regolarnych nie nalezy...tez tak macie ? buziaki i piszcie..👄