Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadbana inaczej

zaniedbane kobiety, które chcą się zmienić...

Polecane posty

Dori...mnie takie dzieci - lalki przerazaja...nie wiem dlaczego .Chyba nie mogla bym wziasc na rece takiego ''stworka''...

Wlasnie nie wiem co sie stalo z Wami! Cisza cisza cisza... No w domu takiej lalki bym tez nie chciala, ale podziwiam wykonanie, bo to reczna robota i jako ciekawostka (co tez to ludzie nie wymysla) mozna zobyczyc. Jak ja mam jakis stresik, to moge przez 2 tygodnie nic jesc. HEJ GDZEI JESTESCIE!?

Witam;):) mnie choroba zmogła:( kaszlę strasznie i ogólnie źle się czuję, na szczęście mogę sobie troszke poleżeć, bo mam od dzisiaj urlop:):) a moje postanowienia staram się wprowadzać w czyn... na poczatku są olbrzymie chęci ale zobaczymy co dalej:):) trzymajcie kciuki zrobilam pierwszy krok, tzn badania - wyszly ok, w piatek odbiore jeszcze wyniki z hormonow- wtedy sie okaze:):) pozdrawiam !!!!

Gość taka sobie zwykla ja
no dziewczynki,chwalcie swoimi osiągnięciami:d ja dzisiaj walnelam porzadny peeling calego ciala i balsam brązujący:) ogolnie pije wiecej wody mineralnej:d ale dentysta hmmm musi poczekac;)

U mnie ostatnio strasznie duzo sie dzieje i nawet nie mam kiedy sobie na 5min. usiasc, a co dopiero myslec o makijazu pozadnym , czy maseczkach! No i to jest wlasnie to! Wieczorem tylko zeby i mnie nie mama! Zasypiam w momencie!

Gość ....-....
...._....