Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda 1111

paniczny strach przed ciążą- to choroba ??

Polecane posty

Gość mloda 1111

witam mam pytanie moja mlodsza siostra od ponad roku jest z chlopakiem na poczatku wspolzyli, ale ona dostala jakiś lęków ze zajdzie w ciaze, doslownie wszytsko ja przeraża, chlopak nie moze jej dotknac, bo moze miec sperme na rekach, w ogole w momencie kiedy zobaczy sperme, a jeszcze nie daj bog na swoim ubraniu dostaje bialej goraczki ze napewno zajdzie w ciaze, wiem ze brala tabletki do tego zabezpieczla sie dodatkowo i nic to nei dalo. jej chlopak rozmawial ze mna i mowil ze nei wie co ma robic dla niego to meczaca sytuacja, i ja sie mu nie dziwie nie da się zaspokoic faceta "ręką", a do tego po tym strasznei panikowac. Czy to jest normalne czy to jest jakas choroba, ktora trzeba leczyc??dodam ze moja siostra ma 23 lata wiec nei jest dzieckiem

Gość Czy to choroba to nie wiem ale
mam podobnie :(

Gość a oczy mam nadal zielone
pewnie się naczytała kafeterii.... :classic_cool:

Gość a ile ma lat
bo jak to czytam to myślę o małolacie z zapadłej zacofanej wiochy "sperma na rękach" może być powodem zajścia w ciążę???? nie rozśmieszaj mnie, to jakaś kpina

Gość mloda 1111
niestety zadna kpina dlatego pisze czy taka fobia to nei jest choroba bo to jest meczace dla neij dla jej chlopaka i dla mnie siostry ktora codziennie wysluchuje tekstu "boze a jak ja jestem w ciazy" i pisalam moja siostra ma 23 lata