Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilka_66

Ciąża czy nie??

Polecane posty

Gość ilka_66

Witam :) mam pewien problem, 17 dni temu kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia i skonczyl we mnie, ostatnią miesiaczke mialam 3 sierpnia. Dzis zrobialam test i wyszedl negatywny. Jednak od paru dni mecza mnie bole jajnikow i poranne nudnosci, dzis nawet wymiotowalam. Czy mozliwe jest ze test jeszcze nie wykryl ciazy?? robilam bobo-test.

Gość gruszkakula
A jakie długie zwykle masz cykle? Termin miesiączki już minął?

Gość już kolejny taki temat
Pytanie podstawowe, po co kochałaś się bez zabezpieczenia. Najpierw jesteście bezmyślne, a później płacz i zgrzytanie zębów, że niechciana ciąża.

Gość bfvcfgvb gfvbsdfgbsb
tak mozliwe,ze test nie wykryl ciazy,ale na objawy ciazy tez za szybko wiec poczekaj i zrob kolejny test

Gość ilka_66
to nie bylaby niechciana ciaza, bardzo liczylam na 2 kreseczki, a tu tylko jedna :( ostatnio cykle mialam dos regularne, 27-28 dniowe. hm, zastanawia mnie czemu te nudnosci i bole brzucha..

Gość zrob jeszcze
jeden test po paru dniach. u mnie 2 kreski pojawily sie dopiero kilka dni po dniu w ktorym miala przyjsc miesiaczka . wiec jest jeszcze szansa ze jednak jestes w ciazy !

Gość Larysssaaaa
A po co od razu zakładać że to byłaby niechciana ciąża? Ja miałam okres 1 sierpnia, kochałam się bez zabezpieczenie 15 sierpnia (cykle 28 dniowe) i niestety dostałam okres. Spóźniony 3 dni ale dostałam :( Życzę Ci żeby to była ciąża.

Gość ilka_66
dzieki za pomoc, zrobie jeszcze jeden test za pare dni jak @ sie nie pojawi, mam nadzieje ze jednak bede mama :):)

Witam Ja ostatnio okres miała 1 sierpnia, test robiłam 1 września i wyszedł pozytywny, zresztą czułam że coś jest na rzeczy, więc miałam rację. Do lekarza zarejestrowałam się dopiero 21 września teraz i tak nic lekarz nie zobaczy. Wychodzi na to że będę po raz drugi mamą, teraz mam niespełna 3-letniego synka już przedszkolaka. Pozdrawiam przyszłe mamy

cyba temat się urwał. Autorka zniknęła. pozdrawiam wszstkie przyszłe mamusie.

Witam:)) Postanowiłam i Ja do Was dołączyć :) Ilka-66 mam ten sam problem...wczoraj miałam plamienia,nawet nie,taki śluz zabarwiony krwią...myślałam,że @ nadchodzi bo objawy jak na mieś.właśnie a tu nic...robiłam test dzis rano i negatywny...Nie wiem czy to objawy ciąży ale słaba jestem,w głowie mi sie kreci,mdli mnie na wszystko i zmuła straszliwaaaa....Czyżby pierwsza próba i gol ?? ALe byłaby radość....Jak myślicie kiedy zrobic 2 test i jaki??