Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamma mamma mia

szkoła rodzenia łódź

Polecane posty

Gość mamma mamma mia

Witam! Jestem w ciąży i chciałabym się zapisać do szkoły rodzenia. Czy ktoś mógłby mi jakąś polecić? Z góry dziękuję.

Gość mamma mamma mia
podnoszę

Jeżeli w grę wchodzą też szkoły płatne, to całym sercem polecam "Centrum dla Mamy" przy Piotrkowskiej. My byliśmy na kursie w wersji krótszej (kurs sobotni wtedy) i jesteśmy oboje bardzo zadowoleni. Zajęcia prowadzi Magda, która jest też rewelacyjnym doradcą laktacyjnym - jeśli będziesz chciała karmić piersią, to polecam kontakt z Magdą w razie jakichkolwiek problemów czy wątpliwości (wizyty domowe też), mnie bardzo pomogła zaraz po wyjściu ze szpitala. Generalnie zajęcia na luzie, w miłej atmosferze, dużo wiedzy takiej praktycznej. W tej szkole są też prowadzone inne zajęcia, np. gimnastyka dla ciężarnych, kurs masażu niemowląt itp. Stronka: http://www.centrumdlamamy.com/

a ja chciałam ODRADZIC szkołę przy szpitalu im madurowicza. chodziłam do niej bo chcialam rodzic w tym szpitalu. atmosfera jak dla mnie fatalna! warunki lokalowe straszne! położna prowadząca bardzo niemiła, czasem wręcz ordynarna. też słyszałam że centrum dla mamy ma fajne zajecia :)

Gość mamma mamma mia
ja właśnie chciałam się zapisać do Madurowicza ale teraz to się już zastanawiam bo coraz częściej słyszę że ta szkoła nie jest najlepsza...

Dziś są drugie zajęcia przy Broniewskiego 1a...Szkoła przy Centrum Pomocy Rodzinie...bezpłatna. Wiem, że bezpłatna jest jeszcze przy CZMP.