Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szajka91

Bieganie na piękną sylwetkę- TO JEST TO!

Polecane posty

Gdy nie biegałam, byłam jak flak- zero kondycji, serce wysiadało, cellulit... Biegam od miesiąca CODZIENNIE (chyba, że coś bardzo ważnego wypadnie) razem z małym pieskiem. Na początku miałam zadyszkę po 200 m a teraz? Biegam 1,5 km dziennie. Robię mały odpoczynek po jakichś 800 m. Spodnie o rozmiarze S ze mnie spadają, powoli zamiast tkanki tłuszczowej zauważam napiętą skórę, cellulit znika, kondycja świetna, lepsze krążenie. Biegam nawet gdy pada (np dzisiaj), zazwyczaj pod wieczór. Co do jedzenia: jem prawie wszystko, ale mniej. Piję dużo wody... AHA! Pośladki się unioooosły :) Polecam bieganie! Po zaledwie miesiącu takie efekty! Jestem pod wrażeniem. I na pewno nie zrezygnuje z takiej opcji na ładną figurę ;]

Gość brzoskiwn
Fajnie koleżanko, ale zwiększaj dystansik żeby się szybko nie znudziło :)

Gość 21typ
wlasnie dodaj do tego brzuszki to bedziesz laska

Gość i dont wanna be in love
a ja wlasnie jestem flakiem :D o kondycji to juz w ogole szkoda gadac, 7letnie dziecko ode mnie szybciej biega :D ale najgorsze jest to, ze po prostu nie chce zmieniac swojego 'flaczkowatego' trybu zycia i nie potrafie sie zmotywowac do biegania

Gość też myślałam nad tym
by zacząc biegać. Mam jednak opory przed takim samotnym bieganiem, boje się ze ludzie beda na mnie dziwnie patrzeć, szczegolnie jeśli będę się "wlec" zamiast biec