Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 38. t.c. ...

Okropne zaparcia!!!!!! pOMOCY

Polecane posty

Gość 38. t.c. ...

CZy coś w ogóle może mi pomóc? Bo już sie skręcam z bólu i nic ze mnei nie wychodzi

Gość jakajajkakaja
mnie na zaparcia w ciazy pomagalo jedzenie ogórków kiszonych i picie maslanki :)

spróbuj śliwki suszone, popij mlekiem, kup w aptece laktuloze, jak juz nic nie pomoże czopek glicerynowy... i jakoś pójdzie. Powodzenia :)

może też jedz na śniadanie mieszanke płatków, musli i do tego duzo otrębów pszennych - bardzo dobrze reguluje przemianę materii i świetna jest też kawa rozpuszczlana zalana gorącym mlekiem :) buraczki na obiad

Gość a mnie colon c zabetonował
na amen😭 nie wiem dlaczego, przecież starałam się dużo pić 😭 na mnie działa duża ilość surówek, owoców, suszone śliwki i duża ilość płynów. ale na takie cięźkie zaparcie, to nie wiem czy to pomoże. przydałoby się jednorazowo coś przeczyszczającego, jakieś ziółka może? zapytaj lekarza czy możesz coś wziąć.

nie zapomnij dużo pić - nawet bardzo dużo. Można zmieniać dietę, ale bez wody nic nie pomoże - poza środkami przeczyszczającymi, ale wtedy też trzeba pić, zeby się nie odwodnić. A doraźnie jak dziewczyny poradziły spróbuj czopków glicerynowych.

Gość rady lekarzy od jelit
minimum 2,5 litra dziennie plus na czczo naturalny jogurt z otrębami działa!!!!