Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agawa78

Witam wszystkie starające się i nie tylko

Polecane posty

Hej dziewczyny,pomyślałam,że do Was dołącze :)) My mamy wprawdzie jedną probe za soba,czy udaną zobaczymy....puki co objawy mam jak na @ troche mnie mdli,kreci mi sie w głowie i strasznie spac mi sie chce.. @ nie przyszła...test dziś rano negatywny...więc sama nie wiem...poczekam jeszcze ze 3 dni i zobaczymy....:)

Gość zalamanaputana
a to Twoje pierwsze dziecko?znaczy starasz sie o pierwsze?jestes po 30prawda?czy ta liczba przy niku to tak tylko?:)

Hej :) Tak mam 31 lat. Mam już 10 letnią córę ale za groma nie pamiętam jak to było.....;)

Gość zielona_
Agawko trzymam kciuki żeby sie udało szybko:) ja mam synka 10 miesięcznego. czsami zastanawiam sie już nad drugim dzieckiem. ale poczekam chyba jeszcze z pół roku:)

Gość zalamanaputana
to mloda siurka jestes:) ja mam 35 i od wczoraj pozytywny test:) mam corke 12letnia:)

zalamanaputana,zielona Gratuluje!!!!!! zalamanaputana jak Nam sie uda to razem będziemy ciężarówki ;)))))

Gość zielona_
No to ja się do wieku nie będe przyznawać bo nie będziecie chciały ze mną rozmawiać :D

Gość zielona_
Dobre:) ;]

Gość zielona_
Kurcze tęskni mi sie za tym cudownym stanem:) Ja ciąże wspominam pięknie. Było cudownie i zakończyło sie szczęsliwym choć dośc cięzkim porodem.

Ja tam wcale nie teskniłam...ciąze znosiłam ok.ale poród i połóg to koszmar jakich mało.....bardzo długo nie chciałam słyszec nawet o 2 dziecku ale teraz już jakoś się przywiązałam do tej myśli :)))

Gość zielona_
No własnie ja wśród swoich kolezanek uchodze za "odmieńca" bo tak miło wspominam ten czas. ale to dlatego że czułam sie super, miałam więcej energi niż nie będąc w ciązy, zero wymiotów, nie wiemdziałam co to mdłości. Poród ciązki ale zakończony super, bez nacięcia, bez pęknięc. 2 godziny po czułam sie jakbym nie rodziła, siedziałam sobie po turecku. wiem że szczęscia dużo miałam

Kurde,chyba jednak się udało...nie moge palić bo mam torsje...po pracy jade na bete......

Gość zielona_
agawa:) trzymam kciuki!!!

My też rozpoczeliśmy starania. Bezsensu po 4 dniach od ewentualnego poczęcia zrobiłam test, oczywiście negatywny, ale przynajmniej już się opanuję. A chciałbyscie synka czy córcię?

Gość zielona_
niebieska: ja zawsze chciałam mieć córeczkę:) ale mojego synka nie zamieniłabym na nikogo innego. nie powiem chciałabym zeby drua była dziewczynka, ale najważniejsze żeby dziecko zdrowe było a płeć no cóż to loteria:)

zielona->my też marzymy o córeczce, choć to będzie nasze pierwsze dziecko. Najważniejsze aby bylo zdrowe. Macie już imiona?:) Bo my mówimy już o naszym przyszłym dziecku po imieniu.