Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Może

Polecane posty

gf. no i właśnie w tym problem,że wyrwałem :D:D:D ino że zaczęły marudzić i luzik gdzieś zgubiły :classic_cool:

Gość DialogTelecom
Nie jesteś muzą? Skad wiesz? Moze dla swojego pana jesteś;)

TakDialog uskrzydla go w podejmowaniu decyzji o częstych wyjazdach na ryby ;) :D:D:D

Gość DialogTelecom
xyzed:D złośliwiec:P Broń honoru mężczyzn a nie:D

Gość DialogTelecom
Powiedz jeszcze frajer to nie facet;) No nie badz taki:)

Gość DialogTelecom
Zresztą z poprzednich postów wywnioskowałem ze nasza giefe nie należy do kobiet które zdradzają;)

Gość giefe.
Nie dasz się uwieść?.Gorsze niż wojna..Dialog nie zauważysz gdy wpadniesz w me sidła jak wpadł xyzed .:-p. Miłego dnia:).

Gość DialogTelecom
I co będzie jak wpadnę? Przyjdę do Ciebie i zostane na zawsze? Nie wypuścisz mnie już?;)

Gość giefe.
Dialog Już mnie oceniłeś i portret stworzyłeś:)..Szybko .

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D fajnie dowiedziałem się,że w jakoweś sidła wpadłem :D:D:D:D ino ,że jakieś one kiepściutkie :D:D:D:D:D:D:D:D I Tobie giefe. też miłego :)

Gość giefe.
Dialog :).Ja do Ciebie przybiegnę.Boso.

Gość DialogTelecom
Wcale nie;) to tylko kilka szczegółów;)

Gość DialogTelecom
Biegnij lepiej do ukochanego;)

Dialog ,a ja odniosłem odmienne wrażenie albowiem zdaje mi się,że giefe hołduje maksymie,że faceci to dranie :D:D:D:D

Gość DialogTelecom
Kto wie xyzed? W końcu to kobieta;) Wszystko jest możliwe.

Gość giefe.
xyzed Ale z Ciebie Facet.Brutalny.Jak możesz mówić,że sidła kiepściutkie?.Toż to dla kobiety największy policzek..Gdy rzeczywiście tak jest-nigdy tego nie wypowiadaj.Istnieje ryzyko,iż dostaniesz w nos.

A my biedacy niestety nie potrafimy przewidzieć wszystkich możliwości,gdy nam oczęta cipką zajdą :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość DialogTelecom
Giefe? Przemyslałem sprawe;) Jesteś tak intrygujaca, ze mozesz przybiec;) chocby zraz. Teraz;)

Gość giefe.
xyzed Faceci to cudowne stworzenia :).Nie widzisz,jak miło się o Was wyrażam?. A biegła będę i to zaraz.I nie boso a obuta.Na pekaes:-p. Do jutra:).

giefe. no wiesz prawda często bywa brutalna :D A czyż kobiety nie przepadają za brutalami?? :D

Gość DialogTelecom
Biegnij;) Kiedy będziesz?;) Czekam Do...

giefe. ach ten Twój sarkazm :D:D:D:D:D:D Ino w czasie biegu kromfleków nie pogub :D:D:D:D:D

Gość gf.
Narka,narka xyzed :).:). Dialog Czekasz?A to ciekawe.Jutro rozwiniesz te myśli.:). Lekkich myśli .

Gość giefe.
Czy jest już jutro?:).

Gość DialogTelecom
"Czy jest już jutro?" Teraz w tej chwili dopiero jest jutro;) Ani chwili wcześniej. Niecierpliwa jesteś;) ale to dobrze. Pozazdrościć tylko twojemu ukochanemu. Skoro do mnie tak biegniesz..myląc dni;) to jak biegniesz do niego? "Dialog Czekasz?A to ciekawe.Jutro rozwiniesz te myśli." Czekam:) Na co? Na kogo? Na Ciebie oczywiście;) Przybiegnij boso lub obuta ale przybiegnij. Pytanie. Dlaczego biegniesz do mnie skoro masz do kogo biec? Kokietka z Ciebie..nie do uwiedzenia? Pewna jesteś? ;) Aż tak oddana? Cierpiąca z powodu braku bliskości mężczyzny a mimo wszystko wierna? Po grób? Nie sądzę;) To nie w naturze kobiet. Nie znalazł się jeszcze porządny uwodziciel ;)

:) Dialog widzę,że wzięło Cię na wyrywanko aż miło :D

Gość DialogTelecom
Witam🖐️ Dziś również słonecznie! Ale słonecznie tylko za oknem. Tutaj jeszcze nie..brakuje kogos;)..kogos kto ozdobi swoją błyskotliwością rozpoczynający się dziś dialog. Z niecierpliwością czekam na ustosunkowanie się naszej damy do moich nocnych rozważań. "Dialog widzę,że wzięło Cię na wyrywanko aż miło" Wyrywanko? Przecież tylko rozmawiamy:)

Gość giefe.
Dzień dobry :).Dialog a w jakim celu na mnie czekasz?.Chcesz mi opowiedzieć jak noc spędziłeś?.Czy o poranku-jaki był?.A może masz w zamyślunku inne powody,dla których wzywasz i niecierpliwie czekasz na mnie?.Jak to z Tobą jest Dialogu nie do poderwania?:). Czy jestem kokietą?.Kobietą z pewnością.A czy Ty jesteś uwodzicielem?.:).Myślę,że doskonale wiesz co w trawie piszczy.Wszak to zdrowy,czysty,niewinny flirt czy też filtr. iksigrekde :). Biegnąc wczoraj nic nie pogubiłam.Dziękuję za troskę:) . Czy dzisiaj jesteś w bojowym nastroju?.Wyrwać nie wyrwać?..Oto jest zapytanie.