Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipi mimi 29

strasznie sie boje!!

Polecane posty

Gość pipi mimi 29

nie jest to moja pierwsza ciaza ale przechodze ja tak jak by wlasnie nią była... nie potrafie sie skupic na niczym innym ,tylko mysle o porodzie..o tym ze nie dam rady urodzic i pewnie umre..niestety to jest silniejsze odemnie :( mam juz zjechaną psychike ..wszystko widze w czarnych kolorach a dotego panicznie boje sie szpitala..od 6 lat lecze sie na leki napadowe.. jak to przetrwac to dopiero 20 tydz ,co zrobic zeby sie tak nie nakrecac ja wciaz panikuje i szukam sobie zmartwien i wmuszam w siebie wszystkie choroby pomozcie!!

bardzo polecam forum kontakt z innymi ludzmi/matkami/kobietami w ciazy zero siedzenia samej i wymyslania czarnych scenariuszy :) jest duzo fajnych forow :)

Gość pipi mimi 29
dziekuje zaraz zobacze.

sa naprawede rozne fora udzielaj sie na takich z terminem porodu podobnym do Twojego, napewno znajdziesz tam duzo kolezanek z ktorymi bedziesz mogla czesto rozmawiac zamiast myslec o roznych zlych rzeczach i sie nakrecac :)

Gość pipi mimi 29
mieszkam za granica i tu podobno epidural podaja na zyczenie...i napewno zkorzystam,,,ale mysle tez nad cc