Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wolno

opiekunka

Polecane posty

Gość nie wolno

Mam do was pytanie do tąd moimi dziećmi zajmuje sie 21 letnia siostra, dzieci w wieku: 7lat, 10lat, 9 miesięcy, płace jje miesięcznie 800.00 Ona wogóle nie chce kasy ale uważam że opiekunka wzieła by więcej za takie różne śmieszne godziny w jakich ona się zajmuje, siotra ma dużo kasy powime wprost jest ustawiona na całe życie ja niesttey musiałam wrócić do pracy, zawsze jak przychodzę do domu to słyszę jaka to ciocia nie wspaniała jaka ciocia super, wsyztsko pozwała, bawi się z nimi, nie każe jeść warzyw mam już czasami dosyć, zwłaszcza jak dzieci mówią mi że szkoda ze nie jestem taka jak ona jak myślicice wziąść opiekunkę zamiast siostry?

mysle ze warto porozmawiac z siostra zeby czasami wbila szpile dzieciakom ale mysle ze lepszej opiekunki dla nich nie znajdziesz

Gość _masz
zaufana osobę do opieki nad dziecmi a o kogos takiego bardzo trudno. Wystarczy porozmawiac z siostra zeby nie dawała dzieciakom az takiego luzu

Gość nie wolno
wiem z jednej strony masz racje lepszej nie znajde, bo w końcu rodzina najlepsza zwłaszcze że najmłodszy to obcych się boi i nawet na ręce nie chce, rozmawiałam z nią, twierdzi że dzieci mają prawo szaleć póki są dziećmi, najpierw moim zdaniem powinny odrobić lekcje później przyjemności u niej odwrotnie ostatnio dziewczynki mi opowiadały że jak porzychodza ze szkoły idą oglądać tv z szklanka nutelli i innymi slodyczami... potem obiad i dopiero 3 godziny od przyjscia lecje wiec uczucia mam mieszane

Gość _masz
na wypowiedx powyzej nie zwracałabym uwagi.Kolejny zakompleksiony lachon :D

Gość chyba nie jestescie
tak glupi i naiwni, zeby kupic ten tekst! no ludzie!!!

Gość nie wolno
pierdolisz kochana - nie obchodzi mnie czy wierzysz czy nie akurat wiem co pisze gdybyś też wyszła za faceta który ma więcej kasy na koncie niż cała rodzina razem wzięta też byś była ustawiona

Gość ciekaweeeeeeeee
jak siostra sie ustawila, jak piszesz, na cale zycie w wieku 21 lat????????????????????????????????? a naiwni jak zawsze nakrecaja fantazje autorki...... kolejna historia jak z mama amadeuszka

Gość _masz
szaleć ok w końcu to jeszcze dzieci ale powinny tez miec poczucie obowiązków, przynajmniej tych szkolnych. Inaczej w końcu zaczną sie buntować w stosunku do Ciebie...Napewno uda się znaleźć kompromis w tej sytuacji. Ja też niejednokrotnie opiekuje sie dwójką dziecmi swojej siostry i tez płacza jak ciocia wychodzi :) Myslę ze nie należy tego brać az tak bardzo do siebie :)

Gość _masz
co za idiotka ukrywa sie pod nickiem ciekaweeeee?!. Kobieta pisze o opiece nad dziecmi a ta uczepiła się tego ze siostra sie ustawiła. Co za debil...dzyzas. Zal tłuste dupsko sciska?! :D

Gość nie wolno
widze ze na kafe inteligentne osoby to wyjatek żegdam was

Gość trele morele ............
"gdybyś też wyszła za faceta który ma więcej kasy na koncie niż cała rodzina razem wzięta też byś była ustawiona" to bym pracowała, bo wstydzilabym sie byc pusta nieambitna lala na utrzymaniu faceta, ktora nie ma nic ciekawego do zaoferowania, nie rozwija sie, nie chce w zyciu niczego osiagnac ...i jeszcze cala litanie by wymieniac 21 lat to powinna byc na 3 roku studiow, to za kogo wyszla? za dresa co sie rozbija bema i zyje z okradania tirow? bo nie wierze ze wyksztalcony, dobrze zarabiajacy facet wyszedlby za panne, ktora raz ze nie ma szkoly i nic z zyciem nie robi, a dwa jest tak mloda jak twoja siorka, bo to jeszcze dzieciak a nie kobieta, o czym by z inteligetnym czlowiekiem gadala? cialo i lozko to nie wszystko. jak dla mnie to fantazja, albo koles jest zwyklym dresem/karkiem

Gość A ja widzę że na kafe
ostatnio tych inteligentnych troszkę napłynęło, z czego się cieszę, bo dzięki nim takie wyssane z palca wątki jak ten tutaj nie mają racji bytu i nikt ich nie nakręca...ku wielkiemu rozczarowaniu znudzonych codziennością autorek.

Gość a dlaczego uwazaszze ona scie
mnia?? Ja mam 19 lat i jestem ustawiona :D Tata kiedys,kiedys byl w Stanach i odlozyl na moje konto i mojej siostry po 200 tys zlotych..:D Wiec dlaczego obrazasz autorke?? Zalosne..

Gość do tej wyżej
czytaj ze zrozumieniem. z tymi 200tys. to sorry, ale nie wierze... a gdyby ojciec autorki dal kase jej siostrze, to nie wydaje ci sie, ze i sama autorka, tez by dostala? dzieciuch jestes...

Gość psidetektyw
do jasnej cholery, temat dotyczy opieki nad dziećmi a nie krytyki siostry autorki. Nie nauczyli Was czytania ze zrozumieniem?

Gość Nauczyli i to na tyle dobrze
że wyniuchamy fantazję na kilometr. A tu jest od niej aż parno.