Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KgKgKg

ile przytyłyście w ciązy??

Polecane posty

Gość KgKgKg

Ja jestem dopiero w piatym tygodniu a juz 2 kilo więcej na wadze jest ciągle chce mi sie jeść... moja waga zanim w ciąże zaszłam 48 kg teraz jest juz 50 wzrost 165 wiec 23 skończone

Gość stokrotka123456789
ja 6 tydzień ale waga jak narazi nie ruszyła do przodu, napadu głodu tez nie mam, bardziej mnie meczą mdłości. Ale nie wykluczone że napady głodu niedługo wystąpią bo to chyba bliźniaki..dowiem sie na następnym Usg:)

Gość KgKgKg
stokrotka123456789 to jak bliźniaki to gratulacje :D:D:D

ja przed ciążą ważyłam jakieś 47-49 kg przy wzroście 165, a więc podobnie jak Ty, w ciąży przytyłam ok. 20 kg, najwięcej tyłam na początku właśnie, bo gdzieś ok 7 kg się zrobiło więcej. Teraz ważę ok 50 kg i się cieszę, że trochę zostało

Gość ollllllo
162- 13kg w tym 6kg w pierwszym trymestrze bo bylam za chuda-wazylam 48

Mi narazie przybrało 12kg (38 tydzień) i mam nadzieję, że wiecej nie będzie;-) Startowałam z 54 przy 164cm. Na samym początku też mi przybyło z 2kg, ale potem staneło i zaczełam tyć pod koniec 5 miesiąca wolno, a od 7 ostro;-)

Gość stokrotka123456789
ja mam nadzieje że dużo nie przytyje bo będę jak mały tir :) Czy bliźniaki dowiem się za ok 2-3 tyg, bo na ostatnim usg widać było 2 kuleczki ale wczesna ciąża to jeszcze nie można było pow na 100%

Gość KgKgKg
mam nadzieje,ze z jakies 12 kilo przytyje ;) właśnie zjadłam dwa pomidory serek wiejsi i bułke i znowu głodna jestem normalnie szok ;)

Gość KgKgKg
gdzieś czytałam,ze kobiety co mają niską wagę tyją więcej... Moja koleżanka jest w 30 tygodniu i tylko brzuch ma a reszta tak jak była przed ciąża tak jej została ;)

Gość stokrotka123456789
zazdroszczę ci nie masz mdłości? ja to po wszystkich mlecznych produktach jestem chora, po sokach tylko grejfrutowy mi smakuje.

Gość stokrotka123456789
ja to tak do 10kg max mogę przytyć ,przed ciążą schudłam 5 kg, wiec jak cos to przytyje 5 kg + 5 kg:)

Gość KgKgKg
też jestem w szoku,ze nie mam tylko czasami tak mi sie zbiera jak autobusem jade ale jeszcze nie miałam okazji wymiotować ;)

Gość ja 9 kg przytylam w ciazy
a synek 3 kg wazyl przed ciaza 49 kg przy 165 dzis 47 kg

Gość ONEGDAJ..
wazyłam 62kg. do trzeciego miesiaca . waga spadała co miesiac po 1kg. (czułąm sie dobrze ..bez dolegliwosci!!).. i nie dowierzałąm jak to?? jak brzuszek sie zaokragla :D ale ok... w dzien ciecia cesarskiego waga-68 :) Misiek ważył 2.80kg . wychodzac ze szpitala po tygodniu wazyłąm 60kg. :)

Gość ale do 24 tyg nic nie tylam

Gość Gabrysia 04.05
36 tydzien 6 kg. to druga ciąża w pierwszej przytyłam 20kg.

Gość KgKgKg
może za jakiś czas mi sie pojawią... Moja koleżanka z pracy tez nie miała i jak była w ciązy to przez pierwsze tygodnie jej waga spadła o 6 kg wszyscy myśleli,ze na jakiejś diecie jest a u niej w rodzinie jak kobieta jest drugi raz w ciązy to chudnie

Gość stokrotka123456789
:) ja ide obiad robić,choć nie ukrywam że przed ciąża 2 posiłki mi starczały, teraz muszą być 3 bo głodna chodzę. Ale murze uważać co jem

Gość KgKgKg
mi wczesniej też dwa sytykały a teraz to bym cały dzień jadła hehe ja juz prace skonczyłam więc uciekam

a j w cizy przytylam ok 8kg.teraz jestem 1,5 roku po porodzie i w sumie przybylo mi 10kg.ale przynajmniej teraz waze zgodnie do wzrostu ;P przed ciaza wazylam 48kg do 170cm teraz 58kg nie jest tak zle nawet nie widac ze przytylam

ja jestem w kńcówce 8 miesiąca i mam 6 kg na pusie - trochę za mało, ale maluch jest duży i wszystko jest w porządku, wiec sie nie martwię. Myśle, że na końcówce będzie około 8 kg na plusie

waga mi się ruszyła dopiero od około 5-6 miesiąca ciązy, wczesniej nic, mimo że jem cały czas tak samo (dośc duzo)

ja do 3go miesiaca chudlam, potem waga stanela jak zakleta a od piatego jak ruszylo z kopyta to teraz (39 tc) 10 kg do przodu.

Gość stokrotka123456789
A przy bliźniakach waga może być większa niż przy jednym? po ubraniach czuje że nie przytyłam bo nadali wszystko spada,

Ja na poczatku ciazy przytylam 10 kg..A potem waga szybciej rosla.. W 42 tyg ciazy,w dniu porodu mialam 40kg wiecej :( Mam 175 cm wzrostu :( To straszne :\

Gość sysssssska
29tc i 4,5 kilo wiecej

15 kg przytyłam , przed ciążą 54 kg 168m-5 miesiecy po porodzie 54 kg ale ciało inne - mam 31 lat

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz
w ciazy przytylam 12kg....przez pierwszy trymestr schudlam ponad 3kg(bo viagle wymiotowalam hehe)

38tydzien - 18kg na plusie. Lekarz sie smieje, ze ile lat tyle kilo, czyli mi dojdzie jescze 1kg, to mu odpowiedzialam: "To cale szczescie nie mam po 40stce" :D