Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego pytamm

CORAZ WIĘCEJ KOBIET KTÓRE DLA FACETA POŚWIĘCĄ DZIECKO/DZIECI...

Polecane posty

Gość dlaczego pytammm
Niestety takich kobiet jest bardzo wiele. Sama znam conajmniej 10 . I pewnie jeszcze wiele poznam

Gość dlaczego pytammm
najlepszym sposobem jest zabezpieczenie, jak wiesz ze dziecka nie chcesz teraz i z tą osobą. Proste

heheha tatusiowi ucinamy peniska ,bo nie chciał dziecka? sami, na kazdym kroku udowadniasz jak niewiele rozumiesz z otaczajacego cie swiata sterylizujemy kobiete, ktorej jak mowisz nie mozna zmusic do milosci do dziecka

a co da sterylizacja jak dziecko już jest???

zs ty oczywiście wszystko rozumiesz czy mógłbyś mi dać w końcu św spokój i dać popisać :)

do ofermy- ikusia już tu przyleciała to sobie z nią pisz,a mnie zostaw w spokoju:)

a co z tym co już jest?? spisać na straty??

kiedy dom płonie najpierw się gasi pożar - potem buduje się nowy dom ty najpierw budujesz

Gość dlaczego pytammm
Teraz usiluje jej wyperswadowac jej genialny pomysl, wiec moze ktos cos mi poradzi, bo juz nie mam sil na tlumaczenia , one nic nie daja. Teoretycznie nie moja sprawa, ale na cudza krzywde nie umiem byc obojetna

. Teoretycznie nie moja sprawa, ale na cudza krzywde nie umiem byc obojetna niestety dziecim glodujacym w somalii tez nie pomozesz raczej to jej zycie i jej wybor i ona poniesie konsekwencje tego wyboru

kiedy dom płonie najpierw się gasi pożar - potem buduje się nowy dom ty najpierw budujesz gadasz od rzeczy, ja staram sie, zeby przy okazji pozar nie zajal kolejnego domu, swoja droga nie wiedzialem, ze masz taki fetysz

gadasz od rzeczy, ja staram sie, zeby przy okazji pozar nie zajal kolejnego domu, swoja droga nie wiedzialem, ze masz taki fetysz na to masz czas w tym wypadku kolejny dom jest oddalony o 9 mil

Dlaczego pytamm--przecież ona wróci do domu z podkulonym ogonem. Wytłumacz jej ,ze za wcześnie na wprowadzenie sie do faceta,niech Go lepiej pozna itd.

Gość dlaczego pytammm
Dzieciom w Somalii nie ale jesli temu mogę to chcę

Dzieciom w Somalii nie ale jesli temu mogę to chcę jestes pewna, ze mozesz? watpie co innego, gdyby prosila cie o rade, a tak, oczywiscie mozesz probowac, ale szanse sa mizerne

to prawda, ale nie widzisz, ze ty o niebie a ja o chlebie? chyba odwrotnie:) twoimi radami autorka się nie naje może tylko się modlić ...o kastrację na przyszłość :P

a napisałam że dam?? ja występuję w roli gapia:P to nie mój dom:) i nie mieszkam w okolicy

Gość dlaczego pytammm
Nawet jak sie okaze , ze się nie da to ja będę do upadlego probowac... gorzej, jak spakuje sie i nagle wyjedzie jak to juz nieraz mialo miejsce. To forum publiczne, wiec coniektorzy powinni przystopowac z rzucaniem miechem...

Gość dlaczego pytammm
sami to chwal za to Boga. Albo moze i masz je w okolicy, ale tego nie dostrzegasz .