Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana.................

czy ktoś tak miał ????????

Polecane posty

Witam byłam na usg jestem w 1o tyg ciąży w pierwszym pęcherzyku bylo widać dzidzie i bijące serduszko lecz mam jeszcze jeden pęcherzyk był pusty :( lekarz pow ze to moze byc puste jajo dal mi zdjęcie i jak na to patrze to widze płód jeden i drugi pęcherzyk pusty co to moze byc czy to mogła byc ciąża mnoga czy cos innego mam wizyte na wtorek na domaciczne usg.ale jakos boje sie , może miałyście tak że jeden pęcherzyk sie roziwjał póżniej od drugiego czy to jest nie możłiwe?

???????

Gość luty2010
tak, mozliwe jest ze jeden zarodek pozniej sie rozwija od drugiego, poczytaj sobie gdzies w necie, czasami jest tak ze drugi raz dochodzi do zaplodnienia 3-4 dni pozneij i wtedy powstaje drugi zarodek, ale zawsze bedzie pozniej sie rozwijal jak ten pierwszy

Gość nie ma możliwości
żeby do zapłodnienia doszło 3-4 dni później - co najwyżej 3-4 h później

przeczytałam mase artukółów już w necie dlatego tera pisze tutaj bo tam wsumie ech nie ma nic co by mnie interesowała poprostu dziwne dla mnie jest ze jeden płó jest doś spory ruchliwy serce bije wszytsko było widac drugie było taki pusty pęcherz czarna dziura bym powiedziała nie było tam nic widac :(

Gość luty2010
nie ma mozliwosci....... troszke lektury poczytaj to nie bedziesz sie wymadrzac...

Słyszałam ze są tu tez idiotki które się wymądrzają tak jak ty ale wali mnie to co napiszesz czekam na odp dziewcyn które miały podobne zawsze znajdzie sie jakas zołza która skrytykuje innych

Gość luty2010
zacytuje tobie kilka slow z gazety "mam dziecko" jest tam wlansie artykul o blizniakach i wypowiadal sie specjalista : .... Bliznieta moga byc czasem w roznym wieku. Niekiedy dochodzi bowiem do tzw. nadplodnienia,czyli zaplodnienia uwolnionej w tym samym cyklu miesiaczkowym drugiej komorki jajowej przez plemniki, z odleglego w czasie (o 3-4 dni, a nawet 2 tygodnie) stosunku plciowego....specjalnie dla " nie ma mozliwosci" wyszukalam ten artykul

Gość xjnjhrtbxdhk

Gość mi sie jeden zarodek
zagniezdzil w janiku i obumarł, drugi sie rozwinął normalnie. wszystko jest mozliwe