Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7miesiecy i stoi

czy tak powinno byc

Polecane posty

Gość 7miesiecy i stoi

synek skonczyl 7 miesiecy i sam stoi przytrzymujac sie szczebelkow lozeczka. czy to nie za wczesnie? i czy jest bezp[ieczne?

nic mu nie bedzie.jesli sam staje i stoi przy szczebelkach to znaczy ze czuje sie na silach to robic.wiec nie martw sie.a przy okazji mozesz powidziec o tym pediatrze.ale raczej nie masz sie czym martwic :)

Gość nannna nanaa nanaan
słyszałam ze dziecko nie powinno za szybko wstawac, chodzic bo to ma wpływ bardzo zły an jego kregosłup i rozwoj. poszukaj w necie moze znajdziesz wiecej info

Gość każdy jest innyyyy
Nie szukaj w necie bo poł♥owa to bzdury. Nie martw się zbytnio, skoro wstaje znaczy ze czuje sie an siłach, a przy najbliższej okazji zapytaj pediatry.

Gość moj stanal pierwszy raz
jak mial dokladnie pol roku, pamietam , bo akurat bylo to na szczepieniu i mam wpisana date. Wczesnie zaczal chodzic, wcale nie raczkowal. Corka natomiast najpierw raczkowala, chodzic zaczela znacznie pozniej. Jedno i drugie fizycznie rozwinely sie bez zarzutu, wiec to sprawa indywidualna, organizm sam sobie stawia zadania. Musisz tylko wiecej na niego uwazac, zeby nie wypadl z wozka np.

ludzie nie są książkowi. mój brat np zaczął mówić zanim umiał chodzić. :D