Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama roczneeej

CO CHCIEC NA ROCZEK?

Polecane posty

Gość mama roczneeej

kurde bo nie wiem zbliza sie ,rodzice na pewno zapytają czy bym cos chciała konkrtenego a mi nic do głowy nie przychodzi co polecacie dla rocznej dziewczynki

Gość jak to co
Siostrzyczke ,albo braciszka :D

Gość mama roczneeej
w sumie :D to bym nannajbardziej chciała 2 dziecko ale juz tu pisałam nie stac mnie :(

Gość xgmbvzxdz
zawsze sie mowi,ze nic szok:O

ewentualnie mozesz powiedziec ze wolisz pieniadze.mozesz je przeznaczyc na to co akurat bedzie potrzebne dziecku.

Gość mama roczneeej
wiadomo kasa najlepsza ale wiem ze to bedzie źle widziane np u teściów a tak kupią mi nastepną zabawke by mi graciła ieszkanie noz kurde nic mi do głowy nie p[rzychodzi!!

no to moze jakas ksiazeczke edukacyjna.lub jakis ubranko.moja corka ostatnio dostala taka tablice do rysowania scieralna na magnesy.i robi sobie pisiu pisiu i bardzo jej sie to podoba :)

moze wozek dla lalek ? moja ma 14 m-cy i od 2 miesiecy wozek +lala to jej ulubiona zabawka :)

Gość wózek
eee w swumie musze pomysleć :)

Gość giteska
Idzie zima więc może sanki. Będą jej służyły lata.

moja dostała rowerek, taki co rodzic prowadzi a później można go przerobić na samodzielny rowerek. małej bardzo się podoba. można rączkę obniżyć i sama miśki wozi. póki nie spadnie śnieg będzie miała z niego pociechę a i na wiosnę i przyszłe lato tez, bo na pewno z niego nie wyrośnie.

Gość jjjjjjjj
krzesełko do karmienia, stoliczek edukacyjny, rowerek

Gość ja też polecam wózek
dla lalek

Gość ja bym chciała nowy samochód
to nie wiesz co Twojemu dziecku brakuje? Co sama planowałaś mu kupic? Zajebiście, nie ma to jak porada na necie co własne dziecko ma dostac na urodziny :O

Gość najlepsze jest to że
jeszcze nikt nie zapytał... Hahaha

Gość do agula78
pieknie wychowujesz przyszla kure domowa, gratulacje ! :O

Gość Przemka
Ja jako crzestna tez pytałam rodziców ,co dziecku na roczek zakupić. Jedna rodzina chciała łóżeczko turystyczne (drogie było,ale druga ciocia się dorzuciła), a moja siostra oczywiście nic nie chciała, ale wymusiałam na niej prezent i przyznała,ze spacerówka by się przydała... i słuzy im do teraz - a młoda juz 3 latka ma! Dzieki takiemu rozeznaniu - ja byłam zadowolona,bo kłopot z wymyslaniem odpadł,a zdrugiej oni zadowoleni, bo nie maja kolejnej zagracajacej rzeczy, tylko przydatną i potrzebną. Pieniądze też są fajną opcja,bo najprostrza.

taaaaaaa , pewnie powinnam jej kupic wszystkie tomy encyklopedii i wychowywac na inteigentke :P

Gość do Przemka
ale to jest zasadnicza róznica pytac będąc chrzestną co kupic dziecku, a byc matką i pytac co własne dziecko ma dostac :O to smutne, że MATKA musi się pytac na necie co inni mają kupic jej dziecku ...

Gość mama roczneeej
jasne ale jestem wyrodną matką :O bo nie rozeznałam jakie zainteresowania ma moje 10 msc dziecko moze historia moze matematyka? na boga po prostu poprosiłam by mi dziewczyny podsuneły pomysł i bardzo dobrze na tym wyszłam :D bo faktycznie albo poprosze o wózek albo ...konik na bujanach rowerek tez fajnie ale to tak troszkę starsza

Gość mama roczneeej
a ja nic nie planowałam kupic bo juz tych gratów jest za dużo więc faktycznie dobrze by to był prezent taki troche 'na wyrost'

Gość hdfgvduyfyfd
hmm u nas byl to rowerek, taki kolorowy, na poczatku ja kieruje taka raczka potem dziecko moze samo,...moj ma 16 mcy i ma radoche jak go woze, a za rok bedzie sam jezdzil, to ok 150 zl jakos, a ja teraz ide do chrzestnej na urodziny i kupie jej chyba sztalugi do rysowania, czy jakas tablice, teraz ma duzo zabawek wiec mysle ze to bedzie prezent na "pozniej" i tegoi nie ma