Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koreanka

ile trwał Wasz poród?

Polecane posty

Chciałabym się zorientować, jeżeli pare osób by się wpisało, byłabym wdzięczna ;) Ile czasu miałyście skurcze, a ile wychodził maluszek? Ja skurcze miałam mniej więcej przez dobę, w odstępach losowych - i co 3 i co 10minut (pewnie byłoby dłużej, ale dostałam oxytocynę na sali porodowej - leżałam od 14 do 21), a córcię urodziłam na 2 skurcze = 4 parcia. Córcia ważyła 3100 i miała 52cm:)

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
od ok. 23.00 do 1 55 wiec 3h :) 1 dziecko, bez kroplówki, cora 2900

1 poród 14 godz skurcze rozwierające 10 min parte 2 poród całosc trwała 20 min ciezko mi powiedziec ile jakie bo chyba tych rozwierajacych wcale nie czulam- dopiero parte :)

Gość mamaali
12 godzin od pierwszych boli (krzyzowe)... sam porod 20 min.

skurcze regularne co 4 min. i potem mniej to 35 godz. partych nie mialam bo skonczylo sie cesarka nie mialabym siły... a corcia 3710 i 52cm.

18 godzin 35 minut 1 faza - ostatnie 8 godzin na oksytocynie :o 30 minut parcia 3730g i 58 cm

Gość Drusia 24
niecałą godzine dokładnie 50 minut

lekkie skorcze krzyzowe co ok 20 min -- prawie dobe na drugi dzien o 9 rano dostalam kroplowke z oxy , o 16.45 urodzilam synka . same parte to ok 10 min - juz nie bolalo ;-) a synek 3340 g i 57 cm

Gość wrzesniowa mamuska
ja rodizlam w piatek. do szpitala przyjechalam ok 12 po odejsciu wod i z 2cm rozwarciem,bezbolesne skurcze mialam od 10 ale systematyczne po ok 3-4min zlapaly mnie dopiero po 13 o 14 mialam juz parte a mala byla znami juz o 14,15. urodzilam na 3 parcia porod liczony od mometu odejscia wod trwal u mnie 3h i 15min. mala miala 51cm i wazyla 2980