Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jusinka21

Podziekowanie dla rodziców jedyne w swoim rodzaju !!!!

Polecane posty

Gość Daroraro
Twoja szansa? - sprawdź opis na moim gg: 16033578 i rozkoszuj się tym,co tam zobaczysz....! UWAGA ! -Tylko dla dorosłych!!! Twoja szansa? - sprawdź opis na moim gg: 16033578 i rozkoszuj się tym,co tam zobaczysz....! UWAGA ! -Tylko dla dorosłych!!! Poznaj swą największą tajemnicę,wejdź na : www.umieramy.pl/?NTYzMA==

Gość Co to za nowa moda
Pierwsze slysze o jakichs podziekowaniach?..

Gość I co z tego ze prezerwatywy
C to ma wspolnegu z podzikowaniami dla wapniakow?

Gość jgidska
A propos tych lampionów, mam pytanie, czy ktoś z Was je kupił. Chciałabym zrobić taki prezent siostrze, która bierze ślub. Nie wiem jednak czy warto, czy nie jest to może jakiś niewypał.

Gość no a u mnie
No to ja wam opowiem: y mielismy prezentacje takie. Najpierw ja od malenkiego do studiw, slajdy po ok 5-7 sekund, sama z rodzicami z siostra. Do podkladu Fasolek "fantazja" bo to moja ulubiona z dziecinstwa. A maz mial identycznie, tylko do podkladu piosenki Eltona Johna "daniel" bo dlatego daniel sie nazywa. Wszyscy ogladali,komentowali, rodzice siedzieli na srodeczku, potem dostali wielkie kosze z trunkami, slodyczmi , egzotycznymi owocami. Wszystkim sie podobalo, nam rodzicom i gosciom, polecam.

Gość Mol Simon
a kogo to obchodzi?

Gość jusinka21
A ja bym narazie grzecznie prosiła co niektore osoby o nie wypisywanie durnowatych wypowiedzi typu " A kogo to obchodzi", Czy uzywanie słowa "wapniacy" Nie podoba sie coś to żegnam z tego temau !!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ale reklama prezrwatyw juz cit
Nie przeszkadza?????

Gość jusinka21
Oj sorki nie zauwazyłam jej. Oczywiście takie reklamy też są zbęde !!!!!!!

Gość jusinka21
Właśnie czy miał ktoś z was te lampiony ????

Gość to ktos ma takie problemy
???

Gość jusinka21
O jaki problem chodzi ????

Gość au7gula
własnie, czy mial ktoś te lampiony? moim zdaniem sa super ;))tylko jak to wyglada na zywo... my dla rodzicow chcmey przygotowac wielkie antyramy z naszymi zdjeciami, moje po lewej stronie, meza po prawej od najmlodszych lat i one sie schodza do gory, zakręcają w srodek i tam na srodku nasze aktualne zdjecie ;) napisalam tez co chcemy powiedziec bo jednak cos trzeba. tylko zastanawiam sie nad piosenka ... czy ten kawalek cudownych rodzicow mam nie jest za bardzo oklepany? Jakie macie jeszcze pomlysly na piosenki?

Gość jusinka21
Lampiony sa pomyslem nowym, nie oklepanym. Minusem tego prezentu jest to ze jest to zalezne od pogody. Bo jak będzie padać to kapa... ;/ Co do piosenki to utwór "Wspaniałych rodziców mam" jest już troche oklepane ... A przecież nie musimy to byc piosenka ktora wyciśnie łzy z oczu... Można zrobić podziękowanie w stylu humorystycznym, wybrać piosenke która będzie o mamie i o tacie ale wesoła :) np. Majki Jeżowskiej "A ja wole moja mame" To mi sie podoba :)