Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość górska natura

kiedy na basen

Polecane posty

Gość górska natura

od kiedy mozna chodzic z dzieckiem na basen, indywidualnie nie stac mnie na instruktora, woda chlorowana 33" C bo w moim miescie nie ma ozonowanej??? ktore pieluszki lepsze huggisów czy pampersa?

ladaco zastanawia mnie ostatnio co ciebie tak ciągnie do ciaży, macierzynstwa i wychowania dzieci???

Gość ladaco to jest taki gupek
ze nie patrzy gdzie pisze i w jakim temacie,to tępak...

Gość górska natura
czyli do chlorowanej nie mozna? dziecko ma 4,5 miesiaca

kurcze no... teoretycznie możesz wziąć dzieciaka ale obserwuj - bo chodzi tu w sumie tylko o podrażnienia skóry. woda tylko chlorowana może podrażnić oczka i skórę. ale jak zauwazysz ze nic sie nie dzieje to razcej mozesz smiało chodzic

Gość górska natura
wezme go dzisiaj na 15 minut i zobacze, jezeli bedzie oki bede ten czas co wizyte zwiekszala o 10 minut, a ktore pieluszki do plywania polecicie bardziej huggies czy pampers?

moja pływa w huggiesach bo takie dają nam na basenie. nie próbowałam takich pampersów

no i my wchodzimy na 30 minut do wody. tyle trwają zajęcia i mysle ze dłużej nie ma sensu bo ostatnio zostalismy 10 minut dłużej to już sie niecierpliwiła i szczękała zebami, mimo, że woda cieplejsza niż normalnie

Gość górska natura
meaa chodzisz z mala na zajecia w grupach? kupie huggisy chociaz na codzien uzywamy pampersów.

Gość Asienka31
a co jak taki maluch napiję się tej brudnej wody z basenu??? My kąpaliśmy wczoraju naszego 4-miesięczniaka w wannie pełnej wody, by zobaczyć czy będzie pływać i tak się wiercił, że w końcu walnął buzią w wodę i opił się jej konkretnie, aż kaszlał i kichał. A ja całą noc miałam stracha czy mu nic nie będzie po tej wodzie :O

Gość fwfewf
No fakt, może się opić. Jednak nigdzie nie czytałam takiego ostrzeżenia, w licznych artykułach o pływaniu niemowląt, więc widocznie nie jest to problem. W sumie jak od dziecka łykałam nawet wode morską i nie zaszkodziła mi. Ja z córka będę chodzić od mniej więcej jej pół roku życia (chyba że pojawią się jakieś przeciwskazania) ale fakt że mam możliwość wybrać basen z wodą ozonowaną.

tak chodzimy na zajęcia w grupach. na pytanie a co będzie jak się napije intruktor odpowiedział: to wysika :P