Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam jedna fajna

w co się ubrac na siłownię??

Polecane posty

Gość taka tam jedna fajna

polećcie jakies leginsy z allegro,nie wiem co wybrac? dziekuje:)

Gość ttyuiopyu
proponuje zestaw obowiazkowy:szpilki i miniówe,tak zeby ci bylo jak najbardziej niewygodne.Bo przeciez nie chodzi sie na silownie zeby cwiczyc w wygodnych rzeczach.Goshh..

Gość hjkh
nie posikaj sie czasem z oburzenia

dres, czy getry... wszystko jedno, ważne byś Ty czuła się komfortowo i by nic nie krępowało Twoich ruchów. duży wybór odzieży sportowej masz w sklepie presto, raczej nie szukaj na allegro, bo albo przepłacisz, albo kupisz coś, co rozejdzie się w praniu. a towar z presto mogę z czystym sumieniem polecić, nie zdzierają skóry, a jakościowo towar nie jest wcale zły. pozdrawiam!

Gość blueber
co kupowalas w presto? jak szybko ci doszlo? bo ja zamawialam u nich kije w piatek, a juz dzisiaj znalazlam awizo w skrzynce i nie wiem czy jest po co isc na poczte. nie wierze ze mogli mi to tak szybko wyslac...

jeśli tylko zaksięgowali Ci przelew od razu po zamówieniu, to całkiem prawdopodobne, że już otrzymałaś swoje kije. ja kupowałam u nich trochę ciuchów i mój czas oczekiwania wyniósł jakieś... 3-4 dni? stosunkowo szybko wysyłają towar, więc przespaceruj się na pocztę, jeśli zależy Ci na kijkach :)

Możemy odświeżyć temat? Bo w sumie kilka razy byłam niedawno na siłowni i zauważyłam, że ludzie bardzo różnie się tam ubierają - ale z przewaga i z naciskiem na to, żeby ubranie było raczej dopasowane, buty dobrej jakości itp. Też zwróciliście na to uwagę? Chyba musze się zaopatrzyc w coś zdecydowanie lepszego i szukam na tanisport.pl - mam nadzieje, że koszulka i legginsy wystarczą :)

Jeśli odzież termoaktywna, to moim zdaniem doskonałym wyborem jest Under Armour, jedna z najlepszych marek na rynku. Nie jest dobrze znana w Polsce, ale można ją dostać na fa-pol.pl, całkiem atrakcyjne ceny. Opłaca się kupić tą odzież, poprawia komfort ćwiczeń, duża przepuszczalność powietrza, wysoka jakość tkanin i szwów.

Gość stryngowic
Najlepiej stryngi!

Z odzieżą na siłownię nie ma sensu też przesadzać ale faktycznie, może odzież termoaktywna to jakies rozwiązanie? ;) Ja zazwyczaj wybierałam po prostu to co akurat miałam w szafie ale niedawno stwierdziłam, że trzeba kupić coś lepszego :)

Gość asdfghgjghfgdfds
moja rada: koszulka na ramiaczkach a jak z krotkim rekawkiem to koniecznie ciemna lub biala (bardzo jasna). na innych kolorach .szarym widac mokre plamy pod pachami czy na plecach i nie wyglada to estetycznie....

Gość druga porcja tortu
suknie balowa :D

Gość ja chodze w leginsach
I Tobie też to polecam. Wygodnie, fajnie i bez problemu. Moje maja sklad 80 proc cotton i 20 proc lycra. :) Milego!!!