Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EMILIA_22

Mój chłopak nie chce już czekać

Polecane posty

Gość Nadia*****
EMILIA, CZY TY POTRAFISZ SIĘ USTOSUNKOWAĆ DO TEGO CO MY PISZEMY????????????????????????????????????????????

ale czesto odnosze wrazenie ze tacy ludzie majac braki chociazby w teorii ogolnie w temacie seksu i wcale nie chca nawet poczytac czegos na ten temat a przeciez internet to skarbnica wiedzy na kazdy temat..taka nieuswiadomiona dziewica np mysli sobie ze jak znajdzie odpowiednigo faceta i zdecyduje sie na seks z nim to on powinien wiedziec co i jak i tak zrobic zeby ona nic nie musiala tylko czekac i przyjmowac a to tak nie dziala..wystarczy chociaz troche poczytac a one mysla ze to wszystko samo przyjdzie i one beda wiedzialy co i jak..a potem biora sie tematy "pomozcie nie mam orgazmu" albo"moj facet nie doprowadzic mnie do orgazmu"

co Ty Nadia o jakieś infantylne dziecko jest przecież facet musi być w porządku skoro tyle lat razem ja z moim regularnie i cieszę się ,że mu dobrze bo to fajna sprawa jest,tyle

Gość betrissss
a ja cos czuje ze on juz dawno Cie zdradził ale meczy go takie zycie na 2 fronty i po prostu znalazl pretekst zeby odejśc. Nie zdziw sie jak za tydzien zobaczysz go z jakas wyzwolona panienka :)

Gość moja historia moze podobna
mi tez zal autorki bo mialam podobnie, tylko ze ja nie czekalam na atmosfere z kosmosu tylko zwyczajnie sie dygalam ze nie bede wiedziala co i jak. tez zwodzilam faceta, on czekal, byl cierpliw, kochany, mowil ze mnie rozumie ale coraz czesciej o tym mowil, zaczynal mnie rozbierac, mowic ze sex to nic zlego ze przeciez sie kochamy. po roku byla powazna rozmowa, on powiedzial ze jest doroslym facetem i potrzebuje tego, ze mnie kocha ale zwiazek bez fizycznosci to poprostu przyjazn... dal mi kilka dni na przemyslenie wszystkiego, czy zalezy mina nim czy zamierzam sie bac tego do konca zycia, mowil ze czuje sie zle, ze czuje ze traktuje go jak kolege a nie swojego mezczyzne, ze mu nie ufam, ze czuje ze mnie nie pociaga. juz kiedys mialam podobna rozmowe z innym i dalam mu odejsc, poprostu. w tym momencie pierwsze co przyszlo mi do glowy byla ta sama mysl ale zaraz potem uswiadomilam sobie ze nie chce go stracic, ze to jest facet z ktorym chcialabym spedzic zycie. powiedzialam mu po 3 dniach ze go rozumiem, rozmawialismy bardzo dlugo. pozniej zaczelismy od pieszczot, troche pozniej byl seks. teraz jestemy ze soba 5 lat, rok malzenstwa. i dziekuje mu za to ze tak postawil sprawe wtedy

ja współczuję tym ,którzy nie pomyślą ,że to jest potrzeba ,normalnie życiowa ,fizjologiczna dla zdrowia psychicznego i fizycznego

Gość betrissss
rozumiem sie bac i otwarcie sie do tego przyznac. Autorka od poczatku wmawia, ze czeka na odpowiedni moment i chce sprawdzic czy facet ja kocha. Co jest typowym przejawem egoizmu. Koles ktory rozumie, nie naciska, czeka ale stara sie ropalić kobiete, powolutku daje jej sie oswoic z sytuacją jest ok... nikt nie kaze im od razu próbowac anala i całej kamasutry. fakt, jej facet dał ciała... moj po 1,5 tyg rozpalił mnie do czerwoności i w cholere poszły wszystkie moje zasady, watpliwości i cała reszta. Razem jestesmy juz 3 lata... a po 1,5 miesiąca nie mozna byc pewnym czy sie kogoś kocha czy nie. Ja ryzykowałam... bo facet na mnie dzialał az za bardzo... nie załuje. Chocby mnie zostawił miesiac poźniej... nauczył mnie czegos czego nigdy nie zapomne i do końca zycia bede sie usmiechac na mysl ze sie z nim kochałam. Wiec podsumowując - gdyby facet miał jaja - rozpaliłby Cie tak, ze sama zerwałabys z niego ciuchy :)

Gość Powiedz
moja mama miała zawsze powiedzonko: seks jest jak śniadanie, naturalna czynność :)

ładnie piszesz betrisss-zdobyłaś doświadczenie a to dużo ,choćby wtedy związek nie wypalił bo to własnie trzeba z kimś fajnym...

Gość albo to jakas marna prowokacja
albo chlopak autorki puka jakas jej kolezanke na boku :D

Gość Powiedz
ja bym mu się wcale nie dziwiła :)

Gość betrissss
no włąsnie, był to facet fajny, zabawny, doświadczony, po 1,5 tyg codziennych spotkań, niemal po 6,7,8 h dziennie nie mogłam wytrzymac leżąc obok niego obojętnie. Moze i byłam łatwa ale gdyby nie jego czar, pocałunki i dotyk pewnie trzymałabym sie na dystans z rok albo dwa - tez chciałam to zrobic z miłości i z odpowiednim facetem. Zrobilam z odpowiednim facetem, bo wiedziałam, ze nawet jesli nam nie wyjdzie, to bede miala super wspomnienia z seksu, ze naucze sie tego i owego. Miłośc zawsze przychodzi z czasem. Akurat nam sie udało i 3 lata juz sie ze soba meczymy... sa takie ktorym sie nie udaje ale ja po prostu zaryzykowałam. Ona 4 lata ryzykuje i nie potrafi sie zdecydowac czy przekroczyc ta granice. Mam nadizeje, ze z kolejnym facetem pojdzie jej znacznie łatwiej. I ze facet bedzie wiedział co z nia zrobic :)

Gość alez ty glupia
Pisza Ci ludzie co mysla o sytuacji a ty jak grochem o sciane, tylko ja ja ja jaaaaaaa nie ludz sie ze poczeka, bo i tak juz dlugo czekal. CZY NIE MOZESZ POJSC NA KOMPROMIS I POWIEDZIEC ZE NIE DZIS ALE NP W SOBOTE, NIEDZIELE CZY JAKIS TAM DZIEN, KIEDY WSZYSTKO SOBIE LADNIE PRZYGOTUJESZ ZAPALISZ SWIECZKE, WLACZYSZ MUZYKE, UMYJESZ DUPKE I OGOLISZ BOBRA.... i tak nie bedzie to fajny dzien bo raczej bediesz wyla z bolu a nie,,, Za pewne potem zwalisz wine na to ze bylas przymuszona dlatego tak bolalo, nikt ci chyba nie moze pomoc, ten chlopak nmoze sobie sam pomoc zrywajac z toba.

Gość MMMery
Naoglądałaś się za dużo bajek. Rozczarujesz się i to gorzko. Masz już tyle lat, a wydajesz się taka głupiutka... Rozumiem, że chcesz poczekać z sexem. Ale to całe idealizowanie pierwszego razu to gruba przesada. Nic na świecie nie jest idealne. A Ty to tak opisujesz jakbyś żyła w świecie barbie. Bądź realistką. W życiu nie raz Cię ktoś zrani. Każdy ma swoje potrzeby. Myślisz, że Twój chłopak tak 2 lata bez sexu wytrzymał? Jak nie bzyknął innej to na ręcznym jeżdzi ale ile można...?

Gość Powiedz
On na bank odejdzie od niej dzisiaj i szczerze mowiac to tak bedzie najlepiej dla nich obojga

Gość Nadia*****
Bo autorce potrzebny jest prawdziwy facet z jajami co by ją wziął w obroty. Przestała by marudzić.

jeśli to jest prowokacja to ja poproszę niech się realistycznie zakończy i wieczorem niech autorka napisze -odszedł.dziękuję bo to kurcze dla mnie zdrowej kobiety niepojęte jest

Gość Powiedz
do tacomanadzieje dla pozostałej reszty kobiet tez to jest niepojęte :)

a od dziś się modlę by moja córka kiedys taka nieżyciowa nie była kobieta musi być do tańca i różańca a nie tylko do podziwiania jak obrazek

Gość Nadia*****
Dziewczyny to musi byc prowokacja. Przestaję wierzyć że to prawda.

Gość Powiedz
Jesli chodzi o Emilię to typowy groch o ścianę...nawet nie komentowała tego co tu pisałysmy :) Miejmy nadzieję, że przeczytają to inne "wieczne" dziewice (westchnęłam :) ) i pojdą po rozum do głowy :)

Gość martaaa11111
ozesz. 4 lata? jestes zdrowa?

Nadia ja też ,jak ktoś trafnie tu napisał może to być jednak lekcja poglądów na dorosłe życie dla innych dziewcząt,w sumie może komuś się przyda ja uciekam ,poczytam finał? tej" opowieści o torturach" wieczorkiem

Gość Nadia*****
Ja też uciekam. Zajrzę tu jutro żeby się przekonać że to jednak prowokacja. Pozdrawiam wszystkie zdrowe na ciele i duchu kobitki!

Gość baron de drift vel riff
ja też nie chcę już czekać :classic_cool: