Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EMILIA_22

Mój chłopak nie chce już czekać

Polecane posty

Gość nm244
Ja tam wierze ze to nie jest prowokacja, tez mialam opory. Szkoda ich bo mogliby stworzyc fajny zwiazek, moze malzenstwo a tak to sie wszytsko skonczy.

Gość Powiedz
Jeden z niewielu tematów tu na kafeterii, w którym zdecydowana większość osób jest jednogłośna. Nie ma sensu wałkować tego dłużej.Poczekamy na finał prawdziwy bądź zmyślony :) Pozdrowionka :)

im dluzej panna czeka i sie opiera tym jest trudniej. Ja sie panicznie bałam 1 razu, chciałam czekać, sprawdzac, kombinowałam co by tu zrobic by facet jednym słowem odpierdolił ode mnie rece. Dzien po dniu, tydzien po tygodniu myslałam o tym tak intensywnie, tak wszystko analizowałam, planowałam i nigdy nie było za dobrze by to zrobic, zawsze łudziłam sie ze w koncu trafi sie coś lepszego, lepszy dzien, ładniejsza pogoda, wolna chata, odpowieni humor.... no cuda wymyslałam zeby tylko nie zrobic tego 1 kroku. Facet w końcu dostał na głowe... (tak jak facet autorki), po 1,5 roku czekania powiedział mi ze ma dosyc. I co? tak jak napisał ktoś na poprzednich stronkach... poznałam faceta... doswiadczony i bardzo napalony... za kazdym razem kiedy sie z nim spotykałam balam sie panicznie ze w koncu bedzie chciał sie ze mna przespac. Tak sie bałam, ze zaczełam odkłądać spotkania, wymigiwac sie od pocałunków lub dotyku. Czyli robiłam dokładnie to samo co wczesniej. Aż tu pewnego dnia... wypiłam 1 drinka, on mnie zaczął całować, wypiłam 2 drinka... zaczął ściągać bluzkę (serce miałam w gardle a puls to chyba ze 200...) zacisnęłam zęby i dałam sie rozebrac... heh jestesmy zaręczeni a moj facet czasem sam odmawia mi seksu, bo po prostu nie ma sil :) tamtej nocy (moze i nie była zbyt udana, zreszta przez około miesiąc pdczuwałam dyskomfort podczas seksu) kiedy rano wracałam do domu powiem wam szczerze ze smiałam sie sama do siebie :) smiałam sie ze bałam sie czegoś co było całkiem przyjemne, zdałam sobie sprawe ze warto było zacisnąc zeby i przestac panikować, pozwolic by emocje wzięły górę nad rozumem. Bałam sie ale wiedziałam, ze jesli teraz tego nie zrobie, nie zrobie tego juz nigdy - a przynajmniej nie z tym facetem. Smiac mi sie chce, ze ten strach sprawił, ze zmarnowałam tyle czasu. Z seksem jest tak samo jak np z 1 jazdą samochodem. Boisz sie ale wiesz ze trzeba w koncu sie przemóc i to zrobic, wiesz ze moze ci nie wyjsc ale wiesz ze trzeba tam wsiąść i włączyc silnik. Ludzie sie boją a mimo to robią to co powinni. Z tym jest identycznie. Ja 1,5 roku broniłam sie przez 2 próbą zdania egzaminu na prawko. Za 1 razem nie wyszło, potem tak sie nakreciłam ze bałam sie tego az 1,5 roku... w koncu zacisnęłam zeby i teraz mam prawko nie tylko na samochód ale i motor :) czasem warto zrobic cos co wydaje ci sie straszne, pzrerażające, traumatyczne... czasem warto zrobic to dla 2 osoby...

Do autorki topiku - powtórzę jeszcze raz to, co napisąłem wczoraj: Dlatego poważna rozmowa z chłopakiem to jedyne wyjście. Ona powinna mu powiedzieć, że chce się z nim kochać, ale teraz już nie ma co na siłę się zmuszać, bo seks nie sprawi jej radości. Ale niech zaczną powoli od pieszczot, rozbierania się, całowania swoich ciał. Niech ustalą kierunek. I do końca roku niech do czegoś dojdzie. Czyli niech stopniowo odkrywają swoje ciała i erotykę. Powoli, ale do przodu. Jeśli chłopak tyle czekał (prawie 4 lata), to może przystanie na tę propozycję - już bez obietnic, bez deklaracji - ale z działaniem! I nie ma co się z seksem (stosunkiem) spieszyć - najpierw nadróbcie zaległości, czyli sprawy związane z Waszą erotyką i pieszczotami. :)

Gość ertyjuktjnhgbf
i co tam u ciebie emilko?

Gość myśli nad zakończeniem

Gość Emilko kochana
jak tam? żyjesz dziewczyno? Mam nadzieję, że doszliście do jakiegoś porozumienia.... Napisz :-)

Gość dgtjhfgd
uppppp

Gość Taka jedna----21
hej Emilia napisz co u Ciebie bo jestem w podobnej sytuacji tylko z troche krotszym stazem, tez nie wiem co robic

Gość puk pukkkkk
up upppppp

Gość maiquel
Emilio i inne dziewczyny naprawde nie ma sensu czekac-zestarzejesz sie i nie bedziesz miala co wspominac :( Ja czekalem az 5 miesiecy i po tych 5 miesiacach srednio raz na miesiac udawalo mi sie namowic na to dziewczyne (czasami bez rezultatu) w koncu pewnego razu po 2 miesiacach abstynencji (a byly to ciezkie miesiace bo stresy sesja zero odreagowania) zaproponowalem wspolny wyjazd na dwa dni uslyszalem ze musi po raz kolejny isc do czytelni bo ma mnostwo nauki...to niewazne ze dawno nei bylismy ze soba jak chce to poczekam..w tym momencie podziekowalem za taki zwiazek.zmadralem od tego czasu- dziewczynie z ktora bylem na 2 randce zaproponowalem seks -ona sie nie zgodzila chciala poczekac chciala sie calowac i przytulac.ale mnie to nie interesowalo odmowilem,.twoj facet moze stac sie taki sam jak tak dalej bedzie.

Gość ranyyyy
rany to pisala 22latka? a w ogole jestes na cos w zyciu gotowa...? zero sexu tylko samo przytulanie sie..?.kurde zeby chociaz jakis petting to bym zrozumiala... ja bedac dziewica poszlam do lozka z moim kochanym po pol roku, bo chcialam go najpierw troche sprawdzic, ale i tak sama bym dluzej juz nie wytrzymalam... ale 4lata?! to nawet swiety nnie dalby rady!

Gość ninka---55555
mowi ze chce czekac ale tak naprawde ma problem, moze jest aseksualna. ale jej facet tez dal dupy ze sie za nia powoli nie zabieral, nie probowal dotykac i tak dalej. ja tez kiedys nie chcialam a facet po czasie zaczal sam dzialac

Gość no.żesz.kur...
(a byly to ciezkie miesiace bo stresy sesja zero odreagowania) --- i po to wam dziewczyna, bo stres, bo trzeba odreagować! zwal sobie konia sam!

Gość adasdashjkfgdgdgdd
Podczas gdy ja widzę to inaczej. Miłość to zaspokajanie swoich potrzeb. I nie mówimy o jakichś chorych potrzebach, tylko o najnaturalniejszej rzeczy pod słońcem. Zamiast więc "gdyby kochał to by poczekał", warto zastanowić się nad "gdyby kochała to przełamałaby się co do seksu lub przynajmniej pieszczot".

Gość prowo na bank
facet jest tyle lat z nią i musi walić konia bo ona ma zasady :) hehe... boi się i tyle. w dodatku to jest chory strach - to wręcz patologia. Współczuję chłopakowi.

Gość swiete
ja czytam i boję sie, że będe taka jak autorka...

Gość Nadia*****
Widzę że od piątku nic się nie zmieniło. Autorka się nie odezwała więc jest to prowokacja jak nic!

Gość swiete
niby szuka rady, ale zachowuje sie tak jakby nie czytała tego co ludzie jej piszą... a osobiście uwazam, że to nie musi byc prowokacja, bo takie sytuację się zdarzają

Gość Nadia*****
swięte....a czemu boisz się że będziesz taka sama jak autorka?

Gość I CO DALEJ Z AUTORKĄ
ODEZWIJ SIĘ!!!!!

Gość oczy nieba
Ja też znam taka parę..są razem 4 lata mają po 21 lat i on chce już od dwóch lat a ona nie... nawet zamieszkali razem w akademiku... i do niczego nie doszło.... dziewczyna postawiła na swoim... chłopak nie był zadowolony z takiego obrotu sprawy ale sam stwierdził że drugiej takiej nie spotka i warto jeszcze poczekać... tylko żeby później się nie okazało ze nie mogą się dopasować... faceci robią jeden błąd..za dużo gadają na ten temat.. dziewczyna wtedy jest zorientowana.. ma prawo pomyśleć że tylko na tym mu już zależy..

Gość niech ten wątek nie umiera

oczy nieba może trafić na lepszą... nawet 100 razy lepszą. Taki chłopak nie zna życia, od dziecka praktycznie z jedną kobietą, wiec nie wie co moga mu inne zaoferowac. Widocznie brak mu jaj, jest brzydki, ma małego, jest niesmiały i boi sie ze inna go nie zaakceptuje, wiec z dwojga złego woli czekac. Zal mi takich ludzi. Zwłaszcza jak sobie pomyslę, ze sie nie dopasują w łóżku, ze zaczną sie zdradzac albo po prostu zmarnują sobie najlepsze lata zycia.

Gość dfghjhg
czemu emilia juz tu nie przychodzi :(

Gość swiete
co prawda ja nie mam nikogo od takiego czasu co autorka (4lata, a to b.dłuuugo) i zawsze chciałam czekac do ślubu :P ale co będzie jak poznam kogoś super i będę z nim jakiś długi czas to nie wiem.... wiem, że w zyciu wszystko jest możliwe. a jak czytam Wasze wypowiedzi to boję sie, że żaden nie poczeka tak długo (np kilka lat), ale czytając to widzę, że wyjątki istnieją uffffffffff :P

Gość ukyjthgr
upppppppp emilka wroc tu

Gość magiczny karp
teraz to już kawa po herbacie, nie ma co reanimować trupa jakim jest związek autorki swoją drogą nawet dla mnie(!:)) jest dziwne, że oni się nawet nie dotykali przez te 4 lata, to jest nieprawdopodobne

Gość dgjhgf
upppppppppppppp gdzie autorka :(