Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

po_rade

Polecane posty

Gość gitarra
Szczery, mam ex przyjaciólkę, śni mi się po nocach. Nie jestem jej w stanie zaakceptować bo przegina pałę. Noł łej. we snie jej przebaczam, gdy przychodzi mnie prosić o pomoc. Przebaczam, ale nie zapominam. W realu ma mnie głęboko gdzieś. co z tym robic? nie robić nic?

Gość rewolucjonistka i zlosnica
zawsze szczery czy zawsze zlosliwy? :D

Gość gitarra
źle mi z tym, że na jej widok mam ochote się schować pod chodnik :O i że mi się śni po nocach. Zawiodła mnie, wielokrotnie i rozczarowała...

źle mi z tym, że na jej widok mam ochote się schować pod chodnik i że mi się śni po nocach. Zawiodła mnie, wielokrotnie i rozczarowała... cos tu sie nie dodaje, skoro ona zawiodla to chyba ona powinna sie chowac

Gość notoryczna hipokrytka
zaloz topik i pytaj, next czy to juz zamyka sprawe przyjaciolki ktora chce przeleciec faceta z twoim blogoslawienstwem?

Gość gitarra
człowiek potrzebuje ponoc harmonijnych relacji z ludźmi/przyjacółmi by poczuć tzw. "szczęście". Moje jest zakłócone przez ta sytuację.

Czy to normalne, ze faceta zupełnie nie interesują jej byli i w ogóle nie zaczepia tego tematu, ani nie podtrzymuje, kiedy ona cos mimochodem rzuci w ramach omawiania czegoś tam? :) [dodam, zę raczej znam odpowiedź, ale tak jakoś czuję dziś potrzebę zostawienia po sobie śladu :) )

Gość gitarra
mam tak silną niechęć do niej, że juz nie moge z nią gadać. No własnie- nie dodaje się , wiec pomóż mi wymyśleć co jest grane??

Gość gitarra
a ić z taką radą

Madry czlowiek lusiu nie cofa sie do przeszlosci- bo wiadomo,ze jej nie zmieni... on patrzy w przyszlosc... i robi wszytsko zeby byla ona jak najlepsza...

zmanierr, masz problem z rozroznieniem pomaranczowych nickow? bywa to samo z czarnymi

Gość chyba nie przyjaciółka
Nie, to nie jest jedyny facet, który o mnie zabiega. Właśnie nie. i co z tego?

gitarr - wyobraz sobie, ze pytam cie tak: mam takiego ex przyjaciela, wciaz pozyczal ode mnie kase ale nie oddawal, co go spotykam to mam ochote sie schowac pod chodnik comprende?

Gość gitarra
we ,śnie widzę sytuację mozliwości porozumienia- wtedy gdy ona przychodzi mnie prosić o pomoc. Wtedy jej nie odmawiam, wyciagam do niej rękę. Czytaj: jestem jej potrzebna/ zależy jej na mnie. W realu jest dumna i wypiera emocje. Udaje , że jest ekstra.

we ,śnie widzę sytuację mozliwości porozumienia- wtedy gdy ona przychodzi mnie prosić o pomoc. Wtedy jej nie odmawiam, wyciagam do niej rękę. Czytaj: jestem jej potrzebna/ zależy jej na mnie. W realu jest dumna i wypiera emocje. Udaje , że jest ekstra. albo jestes schizofreniczka - 50 % albo lesbijka - 50% albo i to i to - 100% prosta matematyka :)

08:52 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery oczywiscie, jest jak najbardziej na miejscu, tylko drobna uwaga, nalezy byc swiadomym, przy zadawaniu pytan, jak swiadcza o pytajacym dane pytania