Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inaczej się nie da

ile kobiet przychodzi na kafe by poznać faceta?

Polecane posty

Kafe jest z założenia forum dla kobiet, więc uważam, że debiutantki nie przychodzą tutaj z myślą, aby poznać faceta :P Dopiero po pewnym czasie przekonują się jak wiele mamy tu mężczyzn, kafeteryjnych rycerzy :D

moja stopka to inna historia :)....o wiele powazniejsza, decydujaca o czyims zyciu ....... heheh kafe nie uzaleznia to tylko portal ,taka cyber przechowalnia,przytulek..... to ludzie ktorzy tu przebywaja sprawiaja ze mozna sie od nich uzaleznic, tesknic za nimi....

mawronka, białogłowy czystej krwi dziewiczej :P Dla tutejszych prawiczków z wiarą czy też bez niej :P

pokusze sie o stwierdzenie : mam w doopie czy kobieta tu jest dziewica czy nie :P.....przeciez nadal jest kobieta :P a w tej materii raczej sie nie myle :P :P :classic_cool:

kabel, owszem, niemniej jednak hasło przewodnie 'kafeteria.pl - dla mądrych kobiet' czy zwrot 'Internautko, zarezerwuj swój nick!' mogą być na początku mylące ;)

Gdyby nie było tutaj dziewic, to pewnie prawiczków też nie :P Btw. proponuję do tytułu dodać 'ile mężczyzn przychodzi na kafe by poznać kobietę?'.

kabel, bardzo trafna uwaga o deficycie kobiecości wśród kobiet. Ale ten problem dotyczy niestety nie tylko Kafe:o

Gość shira_
ja też uważam, że to miejsce jest dobre, jak każde inne... nie można generalizować, że tu sami nieudacznicy i popaprańcy... poznałam tutaj kilka sympatycznych osób- w tym także facetów :) a że kontakty pozostały na etapie koleżeństwa .... cóż.... nie zaiskrzyło :) ale miłe znajomości też są coś warte...

czasy sie zmieniaja wiec nie dziwi nie fakt ze kobiety wyzbyly sie swej natury....skoro czesciej slysza : jestes pasztetem ,kaszalotem, przegralas itp

Gość shira_
nie wszystkie się wyzbyły.......... :)

Gość bywam na kafe dla rozrywki
ale moze przy okazji kogos poznam;) blizej poznam, jeszcze blizej. moze polubie. a moze zwyczajnie pograsuje kilka chwil i swoim zwyczajem sie oddale:) poznac faceta na forum dla kobiet to hm...ciekawe pytanie:P

tekst w stylu 'jestes pasztetem' slyszalam mnostwo razy jak kto prosil w dziwnie dlupi sposob o fotke i, ze niby ja w celu udowodnienia swojej atrakcyjnosci mam podac mu swoje zdjecie :o brr :D

Uważam, że wchodząc na forum trzeba być przygotowanym na kąśliwe uwagi, obelgi. Bycie anonimowym (choć tylko z pozoru) daje złudzenie, że można pisać wszystko, nierzadko wylewając cały swój jad na Bogu winnych ludzi. A są tacy, którzy mają poważne problemy i poszukują rady od osób obiektywnych(?). Tylko rzadko są to rady poważne, a najczęściej głupie odpowiedzi lub wyzwiska:o

Gość shira_
mawronka :) racja...... panuje jakiś pogląd, że skoro zdjęcia dać nie chcesz, to widocznie jesteś kaszalot :D żenujące doprawdy...... ale świadczy tylko i wyłącznie o proszącym o fotkę :)

shira_>>> nie zaiskrzylo ? ;)....czasem rozpalamy ognisko ale pogoda nie taka jaka byc winna, nadal jest nam zimno wiec chcac sie ogrzac trzeba sprobowac jeszcze raz podlozyc ogien :)

Gość shira_
taaak........ ale jeśli i przy sprzyjającej pogodzie i ponowym podłożeniu ogień się nie pojawia.......... to nic na siłę :) lepiej pozostać przy miłym koleżeństwie :)

Gość shira_
mawronka :) świetna fotka ;)