Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Chcę schudnąć 4 kg. Kto ze mną??

Polecane posty

Gość
Coś pusto tu dzisiaj :( W końcu mogę dzisiejszy dzień zapisać do zaliczonych :classic_cool: Jestem z siebie dumna bo mężuś dzisiaj kupił pizze i chciał mi też dać, ale odmówiłam:classic_cool: śn-4 skibki chleba razowego z serkiem ze szczypiorkiem i pomidorem+herbata zielona+kawa bez cukru ob-ok 10 pierogów z serem i dżemem+ herbata zielona+kawa bez cukru 2 godz po obiedzie 200 brzuszków:) kol-3 skibki chleba razowego z serem żółtym +1 ptasie mleczko+herbata zielona Jak uśpię synusia, to chcę zrobić jeszcze 200 brzuszków, a od jutra zamierzam ćwiczyć A6W. Ponoć ciężko się to ćwiczy,ale rezultaty później są wspaniałe, a mi zależy na ujędrnieniu i umięśnieniu brzucha, więc warto się trochę pomęczyć :)

Gość
Kolejne 200 brzuszków zaliczone, czyli dzisiaj ogólnie zrobiłam 400 i jestem już wykończona :P

Gość
ggraa- Jest to zestaw ćwiczeń na mięśnie brzucha wykonywane w celu spalenia tkanki tłuszczowej zalegającej w ich obrębie oraz do znacznego wzmocnienia wszystkich mięśni brzucha. Ćwiczenia "szóstki" wykonuje się jedno po drugim bez żadnych przerw na rozluźnienie mięśni. "Szóstka" składa się z sześciu ćwiczeń następujących po sobie. Najważniejszym elementem każdego powtórzenia jest moment zatrzymania ruchu w momencie maksymalnego napięcia mięśni na 2-3 sek. Ćwiczenia "szóstki" wykonuje się na płaskim podłożu (materac lub dywan) bez żadnych specjalnych urządzeń i przedmiotów przez sześć tygodni. W końcowy okresie programu (piąty, szósty tydzień) należy zwrócić szczególną uwagę na to by całościowy trening dzienny nie przekroczył 25min. W przypadku takiego zagrożenia należy skracać do minimum ruch w czasie powtórzeń.

Gość
Podsumowanie dnia: śn, godz9:00-2 skibki chleba zwykłego z serem żółtym i pomidorem+herbata zielona+kawa bez cukru przed obiadem,godz 11:00-kilkanaście paluszków +1 ptasie mleczko+herbata zielona ob, godz 14:00-schabowy z ziemniakami i sosem+1 ogórek kiszony podw,godz 17:30-3 kostki czekolady+3 skibki chleba"4 ziarna" z serem i pasztetem+kawa bez cukru kol, godz 20:00-3 skibki chleba"4 ziarna" z pomidorem i serkiem topionym+herbata zielona Jednym zdaniem... K*L*A*P*A znów się za dużo nażarłam chleba i te słodycze też były niepotrzebne:( Miałam dzisiaj też poćwiczyć a6w, ale nie miałam za bardzo czasu, a poza tym nie zdążyłam nawet się zapoznać dokładnie z tymi ćwiczeniami. Może jutro znajdę trochę więcej czasu i trochę poćwiczę.

Gość
Chyba zostałam sama ech... :/ Wczoraj jednak aż tak źle mi nie poszło bo kolacje zjadłam o 20, a zanim poszłam spać, to było po 1 w nocy ;) Dzisiaj zjadłam na śniadanie 2 skibki chleba "4 ziarna" z pomidorem+herbata zielona+kawa bez cukru przed obiadem trochę paluszków, na obiad schabowego z ziemniakami, sosem i buraczkami+herbata zielona deser-1 większe jabłko

🖐️ dziewczyny!!!!!!!!!! Ja jestem totalnie załamana😭 waga w górę!!!!!!! masakra 😠,pozwoliłam sobie zjeść tylko parę frytek,które piekłam dzieciom i ..... To jest takie niesprawiedliwe :(

Gość
Podsumowanie dnia: śn-2 skibeczki chleba "4ziarna" z pomidorem+herbata zielona+kawa bez cukru jakieś 2 h po śn-kilka paluszków+2 ptasie mleczka ob-schabowy z ziemniakami+buraczki+herbata zielona podw-2 wafelki+1 większe jabłko kol- 4 skibki chleba z serem żółtym :/ i herbata zielona I znów nawaliłam z tym chlebem i słodyczami !!!! Jedyne co mnie pociesza, to to że po godz 18 już nic nie jadłam... Dziewczyny czy wy już wszystkie schudłyście, że już Was nie ma?? :/

Gość Daria_23
gadam sama ze sobą :classic_cool: czy to higieniczne?

E tam...nawet jeśli nikt nie pisze to traktuj swojego posta jak pamiętnik. Takie zapisywanie dobrze zrobi!!!! :) PS. A jeśli sałatka wygląda na smakowitą to możemy wymienić się innymi przepisami :)

🖐️ Wam wszystkim :D No faktycznie cichutko się tutaj zrobiło :( Ale nastał nowy tydzień i na pewno wszystko wróci do normy :classic_cool: waga też :P , bo jak na razie to moja stanęła w miejscu ...z lekkim odchyleniem w górę :P ale jak to w weekend bywa człowiek więcej w siebie wrzuca no i są efekty 😠. Teraz się biorę za siebie :P --> rano tylko 1 deseczka z białym serkiem i kawka, do obiadu nic...... mam nadzieję choć już mi kiszki marsza grają a gdzie tam obiad :( ale wytrwam :classic_cool:

Gość mika*
nie czytałam całego topiku ale chętnie się przyłacze do was, chciałabym schudnąc 5 kg:)

Gość
Dzisiaj na śn zjadłam 4 skibki chleba zwykłego z serem żółtym i pomidorem (niestety nie miałam innego)+herbata zielona+kawa bez cukru, a na obiad mężuś kupił pizze z szynką z Biedronki, ale takie małe, w pudełku są po 2 sztuki, jedna ma koło 300 kcal dlatego dzisiaj na kolację zjem tylko większe jabłko i marchewkę. marnym podszywom- podziękuję :classic_cool: Poluś88- tylko problem w tym, że ja nie mam żadnych przepisów dietetycznych :/ mika*- to świetnie, że chcesz dołączyć, w grupie zawsze raźniej 👄. Jeśli możesz, to napisz coś o sobie tzn. ile ważysz, ile masz wzrostu?

Gość
Dzisiaj jestem z siebie zadowolona bo o godz 17 zjadłam tylko jabłko, 2 plasterki marchewki i trochę paluszków, a póżniej już nic tylko 4 herbatę zieloną, więc mam się z czego cieszyć :D :classic_cool: Obym tylko jutro nie dopadła jak dzika do jedzenia :P mika*-już się odmyśliłaś co do odchudzania? Pierw piszesz, że chcesz dołączyć, a później Cię już nie ma:0 ---------------------------------------------------------------------------------- JEŻELI KTOŚ CHCE WPAŚĆ TYLKO NA CHWILE, A NIE ODCHUDZAĆ SIĘ NA POWAŻNIE, TO NIE ZAWRACAJCIE, POWIEM BRZYDKO D**Y!!!

Gość
Dzisiaj na sniadanko zjadłam 3 skibki chleba razowego z serem Hochland(szczypiorkowy)+herbata zielona, a niedługo zrobię sobię kawę. Na obiad dzisiaj mam zupkę jarzynową+gotowana pierś z kurczaka ( zupy zrobiłam większą ilość tak na 3 dni:P)

🖐️ wszystkim :D Dzisiaj nic tylko chodzę i wciąż bym coś zjadła:( dojadam na każdym kroku 😭

Gość
Kolejny dzień zaliczony :classic_cool:🌻 Podsumoewnie dnia: śn godz 9-3 skibki chleba razowego z serkiem Hochland (szczypiorkowy)+herbata zielona+kawa bez cukru ob godz 14- zupa jarzynowa+gotowana pierś z kurczaka podw godz 16- 11 śliwek+herbata zielona kol godz 16.45- 3 skibki chleba razowego (1 z serkiem Hochland i 2 z metką łososiową I to na dzisiaj koniec jeśli chodzi o jedzenie :):):):):):) wypiję jeszcze tylko 1 herbatę zieloną 🌻 -------------------------------------------------------------------------------------- ggraa- może zbliża Ci się miesiączka i dlatego tak podjadasz ? Ile pokazało Ci na wadze? Ja jutro chyba też będę się ważyć, ale na wadze lekarskiej bo do mojej, to nie jestem w 100% przekonana, a ta lekarska pokazuje bardzo dokładnie :) PS. Fajnie, że chociaż Ty zostałaś 👄

🖐️ dziewczynki!!!!!!!! Dzisiaj miała być u mnie totalna głodówka,ale.....chyba się nie da:P Wczoraj wieczorem waga pokazała całe 75,6 kg 😭-- najadłam się świeżych orzechów włoskich--uwielbiam-- no i są efekty--a one mają tyle kalorii.......... :( ...ale rano było 74,8 kg:)-- więc może nie będzie tak żle :P :classic_cool: Rano zjadłam 1 deseczkę z szynką i kawa, ok. 10.30 kolejna kawa i teraz zjem małą miseczkę leczo i długgggggo,długgggo nic, a wieczorkiem może ze 2 jaja na twardo :O i sprawdzę wagę.....:D 🌻

Gość
A ja dzisiaj na śn zjałam 3 skibki chleba razowego z metką łososiową+2 cukierki teatralne+herbata zielona na obiad zjadłam 2 małe miseczki zupy jarzynowej na kolację planuje zjeść 3 skibki chleba. Dzisiaj się zważyłam i waga cały czas pokazuje 55,5kg :( Mężuś cały czas mi suszy głowę, że nie mam się odchudzać bo wyglądam już za chudo, a on woli jak kobieta ma lekkie krągłości.

Gość
Ale tu nudny... :/ Podsumowanie dnia: śn- 3 skibki chleba razowego z metką łososiową+ 4 cukierki mieszanki teatralnej+herbata zielona ob- 2 małe miseczki zupy jarzynowej +cappoccino kol-3 skibki chleba 4 ziarna z metką łososiową i serkiem Hochland+herbata zielona

Melduję, że u mnie dalej 63,7:) Tylko ostatnio mniej ćwiczeń... Wczoraj 1200; dziś też tyle planuję. Pozdrawiam

ggrra Daria23 (moja siostrA) reygnowala juz z pisania bo osiagnela cel a nikt prawie nie pisal na jej topicu...wiec bez sensu zeby tez pisala. pozdrawiam i zapraszam jesli chcesz na moj topik.