Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrrrrrrrr

moje 8 miesieczne dziecko uderzylo glowa w podloge

Polecane posty

Gość rrrrrrrrrrrrrr

zaczela stawac na nozki i w trakcie wstawania upadla i uderzyla sie glowka plakala bardzo ok 5 min niewiem powiedzcie czy cos moze sie stac po uderzeniu goraczki niema je normalnie sie bawi sie smieje niewiem isc do lekarza czy co poradzcie

Gość rrrrrrrrrrrrrr
dodam ze guza nie ma nic nie widac

Gość jesli nic jej nie jest
to nie idz, tylko obserwuj przez 48h

Gość fifififif
jesli nie wymiotuje jest oki dziecko znam nauczy się chodzić jescze wiele razu upadnie

na pewno nie po raz ostatni tak się uderzyło! nie panikuj. obserwuj malucha i tyle. jakbyś zauważyła senność, płaczliwość, czy inne niepokojące objawy to do lekarza, ale wątpię żeby cos sie stało. mój synuś odkad zaczął wstawać ciągle poobijany chodzi. chodzę za nim, łapię, ale niestety jedna osoba nie jest w stanie upilnować go zawsze! zwłaszcza ze to takie żywe srebro jest, wszędzie wejdzie, wszystko zwali. niestety takie uroki małych dzieci!

Gość rrrrrrrrrrrrrr
nie niema wymiotow uwaznie obserwuje go w nocy to spac nie moglam tak sie wystraszylam jak sie uderzyl

Nie denerwuj się.Moja 9 miesięczna córcia od niedawna śmiga po mieszkaniu ( na czworaka) i co chwilę w cos uderzy lub podczas prob wspinania sie po meblach wyrżnie na poślady, tudzież zdarza sie ze zle wyliczy sobie odległość i napiera głową na ściane:) Guz juz był , siniaki tez.

Gość rrrrrrrrrrrrrr
dzieki dziewczyny uspokoilyscie mnie chociaz ja to straszna panikara jestem:)