Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gryzzelda

Pralka Bosch Maxx for kids ma ktoś?

Polecane posty

widziałam ją chyba w sklepie , jak dla mnie miała za mały wsad bo 4.5 kg kupiłam bosch maxx 7 i polecam. 7kg, 1400 obrotów, klasa A++, dużo programow. ten dodatek- for kids jest chyba chwytem marketingowym...bo dodatkowe płukanie mozesz ustawic w każdej pralce :P

ja widziałam w sklepie z tej serii pralkę właśnie na 7 kg i 1400 obrotów :) i się nad nią mocno zastanawiam i jak wygląda pranie po takim wirowaniu? Jesteś zadowolona?

Gość tinturintu
ja mam whirpool for kods i szczerze powiedziawszy malo korzystam z tego programu bo trwa prawie trzy godz:-O wirowanie tez mam 1400 obrotow ,prawie suche wyciagam

ja jestem bardzo zadowolona, pranie wcale nie jest wcale bardziej wygniecione. Tylko opcja 1400 nie na kazdym programie działa, to juz jest automatycznie ustawione i np jak ustawiam pranie na 40 st w 40 min to jest tylko 1200 obrotow :)

i nie ma problemów z niedopieraniem? albo np. z mechaceniem? ta pralka, której teraz używam strasznie mechaci ciuchy, mam już dość i dlatego chcę ją zmienić mino, że niby jeszcze chodzi. i jak długo już ją masz? Nie ma problemów z awaryjnością?

wszystko jest doprane, nic sie nie mechaci. Mam ja dopiero kila miesiecy, ale dokupiłam gwarancje na 5 lat. nie kosztowało to wiele, popytaj w sklepie. Jest drozsza bo to model z tego roku, ale wg mnie warto. Jest oszczedna, bo nie ma np tylko opcji pol prania, tylko ona sama wazy ile jest rzeczy i dobiera do tego wode. Nie kupilam jej w Polsce.

Julka, dziękuję bardzo za odpowiedzi. Zależało mi na opinii jakiegoś użytkownika. No to chyba się do sklepu dziś wybiorę :P