Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mięsko24

Ile razy w tygodniu

Polecane posty

Gość Mięsko24

Jestem w zwiazku od półtorej roku. Paktycznie widze sie i siedze do poznych godzin wieczornych ze swoja dziewczyna praktycznie codziennie. Troche ostatnio sie nudzimy, bo wieczorami to naprawde za duzo do "roboty" nie ma. Powinienem troche przystopowac i np spotykac sie tylko 4x w tygodniu ? Zmieni to cos? jaka powinna byc czestotliwosc (f) wyrazana w hercach(Hz) takich spotkań.?

Gość Regres-podrobka
Proponuje obniżyc maximum amplitudy do 5x w tygodniu, a najlepiej spotykac sie z częstotliwoscią (f)=4Hz/tydz.

Gość margarynka.....
hmm z moim bylym tez tak mialam .... skonczylo sie na tym ze wlasciwie to nudzilismy sie razem no bo po co kazde osobno.... teraz juz wiem ze lepiej byloby jakby np w ktorys dzien po prostu mnie nie odwiedzil... lepiej jakby sie spotkal z kumplem... ja z kolezanka... a tak jak juz gdzies wyszlismy to wszedzie razem doszlo do tego ze moi przyjaciele nie mieli kiedy ze mna pogadac sam na sam... teraz zcazynam juz inny etap w zyciu i wiem ze co za duzo to nie zdrowa:)

siedziec tylko po to żeby siedziec ze sobą jest totalnym nieporozumieniem .. sa pary które siedzą ze sobą , bo to zobowiązuje ich ... no bo skoro są razem , to nie moze być tak by siedzieli osobno .. sa też tacy co siedzą ze sobą bo wydaje im sie że jak nie bedą razem ze sobą siedziec to może sie coś stać np , może jedno z nich zalogowac sie na fotka.pl i znależc sobie nowy obiekt westchnień Są tez tacy co siedzą ze sobą ,bo nie mają własnego życia , zajęć i pasji ...czyli mówiąc wprost siedzą bo się nudzą ( i to jest najczestszy przypadek) :P

Ale jak to nie ma za dużo roboty wieczorem? Masz na myśli seks? Że się już Wam znudził? :(

Nie rozumiem jak można zadawać tak głupie pytania... Po prostu spotykajcie się wtedy kiedy macie na to ochotę...

Gość Regres-podrobka
Jak przyjdzie ochota to i pies kota wylomota ;D

Regres - są też tacy którzy siedzą ze sobą bo się kochają i siedzenie ze sobą sprawia im ogromną przyjemność :) Ale... można siedzieć razem i jednak robić coś osobno i wszyscy są zadowoleni :D

Aniu tez sa tacy :) no ale po jakims czasie przekształcają sie w tych ostatnich z mojego wpisu :P

Regres... ale to nie tak - np. on i ona się kochają i siedzą sobie razem w pokoju.. trzymają się za rączki i co jakiś czas sprzedają sobie buziaka - sielanka :D przy czym... on dłubie w necie szukając nowych informacji związanych z jego pasją... a ona gapi się w tv i ogląda jeden z wielu ulubionych swoich seriali :) oboje robią to co lubią jednocześnie siedząc ze sobą - nie ma nudy :)

"Jestem w zwiazku od półtorej roku. Paktycznie widze sie i siedze do poznych godzin wieczornych ze swoja dziewczyna praktycznie codziennie. Troche ostatnio sie nudzimy, bo wieczorami to naprawde za duzo do "roboty" nie ma. Powinienem troche przystopowac i np spotykac sie tylko 4x w tygodniu ? Zmieni to cos? jaka powinna byc czestotliwosc (f) wyrazana w hercach(Hz) takich spotkań.?" - proponowałbym wieczorne przegladanie słownika języka polskiego, bo jak widać tylko fizyka jest OK. A tak na marginesie - autorze, po co Ci dziewczyna skoro nie masz pomysłu na wspólne spędzanie czasu?

Gość Miesko24
Bo moj umysł jest scisły. Nigdy nie lezał mi polski, a juz bron Boze historia. Poza tym błędów ort. nie robię wiec wara od mojego stylu wypowiedzi :D To jak z tą częstotliwoscią ?

a nie powinienes ustalic tego z dziewczyna? my CI powiemy ze 3-4 razy w tyg a ona sie obrazi, zrobi Ci awanture ze jej nie kochasz, ze pewnie ja zdradzasz, bo nie chcesz sie spotkac 7 dni w tyg i skonczy sie na tym, ze znow bedziesz siedział i sie nudził kazdego wieczoru :) zapytaj sie jej kiedy chce miec wolne, kiedy chce sie spotkac ze znajomymi, powiedz kiedy Ty chcesz miec czas dla siebie i szybko dojdziecie do porozumienia :)

juz bron Boze historia. i dlatego masz problem żebyś sobie poczytał historię Kaliguli albo jak bawiło się towarzystwo za czasów Ludwika XVIgo , to wiedziałbyś co robić z dziewczyną :P

Gość Mięsko24
Verdine20 - dziekuje za rzeczową odpowiedz. Bardzo dojrzala. Swoją drogą przewidziałas w niej to co zapewne sie stanie gdy ją o to zapytam.

Gość Regres-podróbka
Ike - z calym szacunkiem, ale picie wina i orgie to raczej u mojj laski nie przejdą.

Gość Mięsko24
No u mojej laaski tez nie ;/

Gość Miesko24
Nie bo ta sie fajnie dyma.

Swoją drogą przewidziałas w niej to co zapewne sie stanie gdy ją o to zapytam no to współczuję... podstawowy bląd - przyzwyczaic kobiete do codziennych spotkan...

"Bo moj umysł jest scisły. Nigdy nie lezał mi polski, a juz bron Boze historia. Poza tym błędów ort. nie robię wiec wara od mojego stylu wypowiedzi" - Niestety z przykrością musze Cię poinformować, że nie ma takiego zwrotu jak "półtorej roku" :) Odnośnie składni nie zamierzam się wypowiadać, świadczy tylko o Tobie. Po drugie, mój młody Padawanie, skoro masz ścisły umysł to napisz po co Ci dziewczyna bo to chyba powinieneś wiedzieć? Po trzecie nie powinieneś się wypowiadać na temat dojrzałości bądź nie czyjejś wypowiedzi, gdyż nie jesteś w stanie tego ocenić z powodów, które sam przytoczyłeś:) Myślę, że przyznasz mi rację, logikę powinieneś mieć opanowaną :) Aczkolwiek niezależnie od wszystkiego akurat się zgadzam z Verdine:)

Gość margarynka.....
uważam że na nude najlepsze jest bzykanko, lizanie jaj i anusa pa

margarynka..... uważam że na nude najlepsze jest bzykanko, lizanie jaj i anusa pa A feeeeeeeeeeee - precz szatanie!!!! :D

Gość margarynka.....
ktos sie podszyl... glupol:D

Gość Mięsko24
Mao stanowzcy - ty mi wyglądasz na mao atrakcyjnego grubaska, ktory próbuje sie dowartosciowac na kafe. Ale spox, olał Cie pies :D Dziewczyne potrzebuje do : bzykania, całowania, pokazywania sie z nia w otoczeniu znajomych, do towarzaystwa, do fury, poza tym jak wspomnialem robi swietne lody. Cos jeszcze?