Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Do21mcia

!!!Kobietki które próbuja mieć dzidziusia.Zapraszam!Nasz starania!!!

Polecane posty

Witam wszystkie przyszłe i obecne mamusie. Jeśli ma ktoś ochote popisać wyżalić sie własnymi przejsciami. Zapraszam.

Wiem że wiele jest juz takich topiców ale jakos nie wiedziałam do jakiego sie dołączyc. Moze mam nadzieje że ktoś dołączy do tego i zaczniemy razem pisać, jak staramy się o dzidziusia. Czekam na jakos odpowiedz...

Gość tzn co....
w tym topiku opisujemy dokladnie jak wygląda "staranie o fasoleczkę"?::P:P:P

Tak ile sie staramy już o dzidziusia, i ogólnie. na poczatku może choatycznie to napisałam ale wybaczcie:)

własnie ja dużo sie naczytałam tutaj na innych topicach że kobiety staraja sie o dzidziusia 3,4 lata to poprostu się załamałam.

Gość gunia25
Witam, ja 4 miesią♣c, niby wszystko ok, ale fasolki nie ma...

Ale to nie znaczy że ty należysz do tej grupy ja z jedynakiem zaszłam po 3miesiącach a teraz sama widzisz.

Witam gunia25. idi1313 no mam nadzieje że nie należe do tej grupy. Niby jest wszystko ok, kochamy sie w dni płodne, nawet w te nie płodne tez próbujemy bo może fuks się uda a tu nic. i jak fasolki nie ma tak nie ma. Mam nadzieje że nam wszystkim się nie długo uda. i bedziemy sie cieszyć. Najgorsze jest to jak po miesiącu starań przychodzi ten okropny okres. Wy też tak macie że sie załamujecie??

Ja właśnie mam doła jak niewiem. JUż miałam nadzieję bo spózniał mi się @ 4 dni potem 2 dni plamienia ale betka wyszła 1,20 no i znowu nic. Już czasami mam dość bo cały czas na coś czekam to na @ to na owulację.

ja dopiero staram sie 2 miesiace i dwa razy dostałam okres i za kazdym razem zle to znosiłam. Tak samo teraz spóżniał mi sie @ 5 dni i już myślałam ze sie udało niby objawy ciąży(ale to pewnie były wmawiane sobie objawy) a potem okres. Teraz mi sie skończył i nie długo znowu starania zobaczymy jak bedzie w tym cyklu.

To trzymam kciuki i pisz jak ci idzie,bo chociaż mnie się nie udaje to zawsze mile jest słyszeć że innym szczęście dopisuje.

Dziękuje. Tobie również sie uda trzeba w ten cud wierzyć. Ty równiez pisz co tam u ciebie, a jak sie uda to szybko pisz bede sie cieszyc razem z toba. A kiedy następny @?

w sumie to już sama nie wiem bo w tym miesiącu już całkiem sfiksowałam .Najpierw spóznił się 4 dni i trwał tylko 2 dni potem 4dni sucho a dziś jakieś dziwne plamienia. Chyba już ze stresu się pomieszało. W czwartek idę do gin. to zobaczę co powie.

najgorszy jest ten stres, i to może dlatego. A piszesz tez na jakims innym topicu? Ja czytam sobie teraz ten SZUKAM KOLEZANKI, KTORA TEZ SIE STARA O DZIDZIE !

Ja jestem jeszcze na topiku PROBLEMY Z ZAJŚCIEM W DRUGĄ CIĄŻĘ dla kobitek po 30. Witam Niebieską sukienkę, napisz nam czy dostałaś @ czy nie. Odezwę się do was jutro bo dziś już mąż krzywo patrzy ile ja przy kompie siedzę.

Gość czego nie chcecie zaadoptować
tyle jest dzieci w domach dziecka, ludzie oddają nawet noworodki, a wy tu się staracie po 2, 3 lata to bezsens.....a tak - macie i dziecko i figurę:) lepiej być nie może zaraz ktoś mi tu napisze że lepsze własne, a to przecież nieprawda bo dziecko jest i tak tych rodziców którzy go wychowują

Jestem jestem:) Dziś mój 31 dzień cyklu a okresu brak Objawy są. Bolesność piersi, podbrzusza. Do tego rzecz odbiegająca od normy a mianowicie śluz. Dość obfity. Tego wcześniej nie miałam. Ciężko wytrzymać z testem.

Co do adopcji to musi zgodzić się dwoje a mój "nawet o tym mowy nie ma". Do Niebieska Sukienka kochana rób ten test bo zaraz padniemy z ciekawości.

Dziewczyny mam dylemat. W związku z tym , że w tym cyklu zrobiłąm już kilka testów (bez sensu) to mój mąż powiedział, że możemy zrobić test dziś a jak nie wyjdzie to następny za tydzień. Albo czekamy do wtorku. Chodzi o to, żebyśmy nie dali się zwariować z tym testowaniem. Jak myślićie? Dodam, że dziś to już nie będzie mocz poranny. Dziś 32 dc. Prz cyklach 32-34 dniowcyh.