Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Do21mcia

!!!Kobietki które próbuja mieć dzidziusia.Zapraszam!Nasz starania!!!

Polecane posty

No wiem, że tamte testy to był bezsens ale t mój 1 cykl starań i uczę sie dopiero. Dziś teoretycznie test miałby szansę wyjść ale jak dziś nie wyjdzie to następny robię dopiero za tydzień. Nie wiem czy wytrzymam.

z tego co wiem to im bardziej sie chce dziecka, im wiekszego fiola ma sie na jego punkcie tym trudniej zajsc. trzeba cieszyc sie z sexu a nie traktowac go jak droge do osiagniecia celu w tedy na pewno sie uda:) z testami taz nie wariuj bo potem jak sie nie uda bedzie jeszce bardziej bolalo.

witam wszystkie dziewczyny!Cieszę się,że pojawił się nowy temat.Czytałam po troszku tych co mają masę stron,ale też nie ośmieliłam się dołączyć.Mam 25lat i też staramy się o dzidzię-drugą.Trzy cykle i nic.Teraz byłam pełna nadziei bo okres spóźniał mi się 15dni,ale test był negatywny,więc poszłam do lekarza.Zrobił mi usg i wykluczył ciążę :( Dostałam luteinę50,mam brać przez 4 dni i powinnam dostać okres,a gdyby się okazało,że to ciąża to ta luteina nie zaszkodzi,a nawet podtrzyma.Ale wiem,że się nie udało :( A teraz z mężem ciche dni,więć narazie po staraniach :(

przepraszam,ale jestem w pracy i nie mogę w każdej chwili tu zaglądać.Mam córcię.Jak troszkę pogrzebiesz po tematach to pewnie mnie znajdziesz i tam napisałam,że mam synka,ale to tak tylko dla zmyłki bo żaliłam się na męża i teściową i nie chciałam,żeby mnie ktoś skojarzył.A jak sytuacja u Ciebie?

a z tymi testami to jest tak,że powinno się robić w pierwszy dzień spodziewanej miesiączki,ale mnie też zawsze korci,żeby zrobić wcześniej i czasem robię i oczywiście się rozczarowuję i mam doła :( Teraz to ani okresu ani ciąży ani starań :( jestem rozczarowana

Witam dwie nowe staraczki, ja mam 31 lat i syna 8 letniego też chciałam mieć niewielką różnicę wieku no i nic z tego bo staje się ona coraz większa. Niebieska sukienka lepiej poczekaj jeszcze troszkę z teścikiem "chociaż wiem że to trudne", bo te kilka dni może wiele zmienić oczywiście, myślę na plus.

Gość żabusia21
hej laski mogę sie do was przyłączyć? ja staram się już 4 cykl narazie nic z tego:-(

Gość żabusia21
mam 22 latka mąż 26 od dłuższego czasu czasu myślimy o dzidzi nie robiłam żądnych badań bo to chyba jeszcze za wcześnie aby coś podejrzewać. Kochamy się zawsze w dni płodne ( i nie tylko :-) ) a tu kurcze narzie fasolki nie ma 0

Gość żabusia21
wiecie co najlepiej to chyba o tym nie myśleć. Ale to takie cholernie trudne jak nie myśleć o czymś czego się tak bardzo pargnie? Im wiecej o tym myślę to chyba tym gorzej:-( kupiłam testy owulacyjne czy któraś z was je stosowała?

my się też staramy w dni płodne i mniej płodne i nic.Przeczytałam gdzieś,że nie powinno się kochać tak często bo plemniki nie mają czasu na regenerację i są słabsze.Ponoć jak jest dłuższa przerwa bo jest@ to powinno się trochę poczekać na dni płodne i dopiero wtedy zacząć.Osobiście nie jestem do tego przekonana bo tak naprwdę to boję się przegapić te płodne.Wiem,są testy na płodność ale ja ich nigdy nie kupowałam,obserwuję śluz i tyle

żabusia21 nie stosowałam tych testów,a możesz mi powiedzieć ile one kosztują i ile ich jest w paczce?Czy tylko jeden jak ciążowy?