Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

wytrzymaj do sylwestra:) musze znaleźć gdzieś w necie kompana na ten dzień:) rok temu forum się nie wyludniło... spamowałam pod innym nickiem i było świetnie:D

myśle że nikt by sie nie odezwał do mnie:D tym razem wystąpię jako magnolia..:) ale sylwester to dla mnie smutny dzień... nie lubię przemijania..:(

nie mozesz Martynko nie lubic czegos co Ciebie jeszcze nie dotyczy :P na takie refleksje musisz jeszcze poczekac ...min. 20 lat :)

Kabel prosze Cie nie dobijaj mnie.. musze przeżyc jeszcze tyle lat??:-o moimi myślami nikomu nie szkodze...

magnolia2>> w twoim wieku czulem sie podobnie .... ale z kazdym rokiem bylo coraz lepiej :) teraz jestem na szczycie ale ani przez mysl mi nie przeszlo by zaczac szchodzic :) jeszcze nie pora :D zacznij ty swoja wedrowke Martynko a zmienisz zadnie :)

Kabel wędrówka wcale mi sie nie uśmiecha:( nie wiem skąd w ludziach tyle chęci do życia .. ja się wole wszystkiemu przyglądać:)

:D ....tylko myslisz ze wolisz sie przygladac :) takie zarazy jak ty nie nadaja sie do stania z boku :) ...cierpliwosci ! to jeszcze nie twoj czas :)

Kabel nie wiem o czym mówisz...:D nigdy nigdzie nie byłam w centrum :) jestem bardziej cicha niż śmierc sam mój wygląd odpycha.. ludzie sie na mnie gapią:(

ehhh magnolia magnolia ....bedziesz jeszcze w takim centrum a geba nie bedzie ci sie zamykac :)....wyglad odpycha ? jakos nie zauwazylem :P

ech ja nie wiem,oni sie chyba starzeją:/ praktycznie mijalismy sie cąły tydzien, a jak mnie dzis zaprosili na koalcje to zamiast pogadac o czyms sensownym to sie w tv lampią wrrrr

moze faktycznie sie starzeja ? ...pomysleli ze poogladasz z nimi tv i nie zauwazyli ze oczekiwalas czegos wiecej po tej wizycie .... jak to dobrze ze wydupilem tv ....starzenie opozniam :classic_cool:

he he powiedza ze im sie nie chce:D chociaż moja mam czasem łazi po necie,widze to po masakrycznej ilsci zakąłdek kiedy wracam do domu i odpalam opere:D:D:D mój tata zaraz pewnie pójdzie spac to wyciagne mame na ploty do mojego pokoju(pokoi), moze sobie Czesława posłuchamy...

kurcze szukam na naszym topie tego dnia gdzie nawalony monologiem sie bawilem....chcialem to podac koledze by przeanalizowal co bredzilem i nigdzie nie moge znalezc :O.....a moze to bylo tak tragiczne ze skasowali :classic_cool:

cześć przepraszam że sie nawet nie pożegnałam... ale natychmiast musiałam iść:( a co do fot... to jak chcecie to wam się pokaże, tylko uwaga, nie porzygać sie..:D

cos ty Kabel:) moja mama nie obgada taty.oni sa kuźwa...idealnym małzeńswem???lol szukaj kabel szukaj:D magnolka chętnie cie zobacze.lubie wiedziec do kogo gadam:)