Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawiedliwa

POLAŃSKI-WINNY CZY NIE..?

Polecane posty

Gość a jo się zastanawiom
czemu tak znani aktorzy politycy bronią polańskiego

Gość niunio
" Utopijnych? Człowieku, jeśli tak twierdzisz to jesteś następnym kandydatem na pedofila. Wystarczy, że się piątoklasistka umaluje i założy szpilki a tobie się już mózg wyłączy na myśl o bzykaniu? " Oczywiscie że sprowadzasz sprawe do absurdu ... :-O a to co napisałaś o mnie .... żenada . czym innym jest wyglądająca na 19 dziewczyna a czym innym ktoś kto wygląda jakl dziecko i ma szminke. Albo jestes prymitywna albo emocjonalnie niezrównoważona. Co do mnie i pedofilii ---> na takie coś odpowiedziec moge tylko tak : jesteś tępą kurwą skoro tak mnie obrażasz

Gość niunio
spadam z topiku bo widzę że mnie tu będą obrażac tylko dlatego że myślę a nie emocjonalnie rozdygotany osądzam innych SALOMONKA ----> wal się . wystawiłaś sobie świadectwo pisząc o mnie i pedofilii że jestem kandydatem.

Gość salomonka
niunio: ja cię nie muszę obrażać, twoje wypowiedzi wystawiają ci wystarczające świadectwo. Zarówno w kategori: myslenie jak i w kategori: kultura poziom raczej jak lód - ponizej zera :O [zgłoś do usunięcia] niunio "Zrozum: - To DOROSŁY MA OBOWIĄZEK sprawdzić czy jego działanie nie jest sprzeczne z prawem - między innymi zapytać o wiek" Tylko jeśli ma wątpliwości . Jeśli nie ma wątpliwości oznacza to całkowite pozbawienie wyobraźni, co jest sprzeczne ze sposobem w jaki ten pan zarabia na życie :P

Gość kogos brat
Jak dla mnie to pisanie o kims że ma zadatki na pedofila jak i wyzywanie od kurw jest złe. Salommonka masz chyba problem ze sobą tak samo niunio. Co do szminki - gdyby to tylko o to chodziło ale ona po prostu wyglądała na 19 . sama szminka to za malo. więc gadanie o dzieciach i szmince jest bzdurą . na pewno Polański by to zauważył. Co do pytania się o wiek - nikt się nikogo o to nie pyta jeśli widzi przed sobą kogoś o kim ma przekonanie że jest dorosły . Tym bardziej że kobiet o wiek się z reguły nie pyta . poza tym - jak miał to zweryfikowac ona mogła przecież skłamać .

Gość niunio
SALOMONKA " ja cię nie muszę obrażać, twoje wypowiedzi wystawiają ci wystarczające świadectwo. Zarówno w kategori: myslenie jak i w kategori: kultura poziom raczej jak lód - ponizej zera " Wystarczającą wykazałem płytkośc twojego rozumowania i brak analizy całej sytuacji co świadczy o tym że jesteś tępa. w dodatku nie czytasz ze zrozumieniem . pytanie się o wiek to bzdura skoro widzę przed sobą osobę dorosłą . a pomylic się w przypadku dziewczyn nad wyyraz rozwinietych można ... więc nie wygłaszaj komunałów rodem z idealnego swiata jekiego nie ma. co do kultury - TY pierwsza przekroczyłaś granicę - sugerując u mnie pedofilię . nie dziw się więc że moja odpowiedź jest adekwatna do twojego poziomu.

Gość salomonka
wy chyba obaj chłopcy macie małe pojęcie o sztuce wizażu... Z KAŻDEJ, przecietnie rozwinietej 13 latki można bez trudu zrobić dziewiętnastkę - wystarczy, że ma biust :O Proponuję w ramach lekcji poglądowej przejść się na jakiś casting dla małej miss :O MOże przestaniecie wtedy bronić poglądów typu "ON MYŚLAŁ" On właśnie NIE MYŚLAŁ - a jako osoba dorosła miał obowiązek używać głowy a nie tylko główki :P

Zdecydowanie winny. Powinien za to odpowiadać jak normalny obywatel. Tak samo jak i Otylia, której się upiekło, tylko i wyłącznie za to, że jest znaną i zasłużoną sportsmenką. :/

Gość salomonka
niunio, wybacz, ale nie jestes dla mnie partnerem do dyskusji, więc twoja sugestia spadam z topiku bo widzę że ma moje pełne poparcie :P

Gość e tam podniecacie się
dziewczynka uprawiała seks dwukrotnie, zanim "spotkała" Romka, wiec coś wiecej musiało być na rzeczy i to nie ze strony Polanskiego a co do reszty, poczytajcie chociażby fragmenty z Wyborczej http://tiny.pl/hqf6w

Gość frentii
Przestance juz pieprzyc, ze ona wygladala na starsza, bo to nie ma znaczenia. Polanski doskonale wiedzial, ze ma do czynienia z nieletnia, prosil przeciez rodzicow o zgode na zrobienie probnych zdjec. Slawa uderzyla mu do glowy, mysla, ze ujdzie mu bezkarnie wykorzystanie dziecka(no i mial racje) i nie ma co dorabiac teorii:O

Gość frentii
dziewczynka uprawiała seks dwukrotnie No i co z tego? Mozna uprawiac seks i stukrotnie, i nie zyczyc sobie, aby jakis stary oblech wkladal ci fiuta do odbytu:O:O

Gość niunio
salomonka -----> jeśli widział 19-stke a nie 13-stke to o czym miał jeszcze myslec ? sama szminka nie czyni z nikogo dorosłego - jesteś tępa co widac po wypowiedziach :-P TY nie jesteś dla mnie partnerem do dyskusji albowiem mnie obrażasz ... a potem się dziwisz że ci odpowiedziałem na tym samym poziomie? a jak ci miałem odpowiedziec na to co o mnie piszesz? na obelgę takiego kalibru " zadatki na pedofila " można tylko odpowiedziec równie silnym : " jestes kurwą "

Gość fgbgbanb
Pyanie się o wiek przed seksem ? bu che he he he he Salomonka no faktycznie się popisałaś .... jeśli nie widze dziecka przed sobą to po co siuę pytac?

Gość salomonka
został poruszony aspekt: Polanski doskonale wiedzial, ze ma do czynienia z nieletnia, prosil przeciez rodzicow o zgode na zrobienie probnych zdjec. Może któryś z panów TO skomentuje? Lepiej udawać,że argument nie istnieje?

Gość salomonka
tak własnie myślałam... podziwiam zdolność do kreacji rzeczywistości według własnego widzimisię u co poniektórych :P

Gość niunio
jesli wiedział to należy to potępić. ten argument nie był mi zanany. i jescze raz mnie Salomonka zrównasz z pedofilem to sprawę zgłoszę gdzie trzeba , nie jestes taka całkowicie anonimowa TROLLU jeden . jesteś podła i tyle . tyle w temacie. bez odbioru

Gość czy to była ta słynna
Wali mnie to czy Polański winny czy nie, ale zastanawia mnie jedno: czemu jak wręczali mu Oskara pisali o nim (szczególnie w amerykańskiej prasie) "żydowski reżyser polskiego pochodzenia", a teraz jak piszą o jego seksualnych wybrykach nazywają go "polski reżyser".

Gość salomonka
miałam cię zignorować biedny chłopczyku bez kultury i z wyłaczoną funkcją myślenia, ale złamałam sie i tym razem ci odpowiem: :D, :D, :D, :D. Zrób chłopcze print screena i idż zgłoś gdzie trzeba, bardzo cie proszę :D, :D Jak już się zbłaźniać, to na calego :P Idąc zgłaszać policz inwektywy 1. skierowane bezpośrednio do mnie przez ciebie 2.skierowane bezpośrednio do ciebie przeze mnie I porównaj te cyfry , bo mimo braków intelektualnych liczyc do 10 chyba potrafisz? A teraz żegnam

Gość niunio
Moja droga dziewczynko liczba inwektyw nie ma znaczenia wobec tego co ty napisałaś . Braki intelektualne masz niestety ty bo nie potrafisz analitycznie myślec oraz czytac ze zrozumieniem . Skoro nie widzisz nie\czego nagannego w tym że piszesz o kimś takie rzeczy to ta twoja moralnośc którą tak tutaj innych oceniasz jest miałka . Jesteś zwykłą forumową pieniaczką jakich pełno na polskich forach ... właśnie o takich jak ty mówi się Trolle itp. tacy jak ty robią złą opinie o polskim forum. ŻEGNAM .

Gość niunio
.... i jeszcze jedno - zbłaźniłaś się kazdą swoją wypowiedzią jak choćby tym, pytaniem się o wiek . na większośc moich argumentów nie odpowiedziałaś . co do intelektu i liczenia do 10 ---> no cóż argument na poziomie 15-latki. akurat na intelekcie i zdolnościach analiycznych opiera się moja praca a byle gdzie nie pracuje . ale ty się znasz na ludziach ... Pani psycholog z forum :-P ps. dodam że takie emocjonalne argumentowanie jakie tutaj zaprezentowałaś oraz bezmyślne rzucanie inwektyw do mnie o pedofilii - co jest podłe - swiadczy o twoim skarłowaciałym nie tylko intelekcie ale i o niedojrzałosci

Gość tu8
oczywiście że Polański powinien ponieść karę... a co do spania z 13-tkami, no cóż odbywało się to tak że same matki wysyłały swoje córki do polańskiego, jak i do innych reżyserów, by za seks kupowały sobie role - tak robiły drogę to kariery, podejrzewam że dziewczyna sama wepchała mu się do łóżka, a po niedostaniu roli postanowiła to ujawnić i stąd wielkie halo

Gość salomonka
niunio, zanim odejdziesz sprawdż co oznacza w psychologii termin PROJEKCjE :P W tym jesteś mistrzem :classic_cool: 😘

Gość niunio
Salomonka ----- > gardzenie innymi ludźmi oraz obrażanie ich bez namysłu w sposób ochydny i podły ... no cóż TROLLU nie będziesz mnie uczył co mam sprawdzac w słowniku . nie kreuj się na taką ENTELIGENCIARE bo to nic nie pomoże . Argumentacje masz emocjonalną , nielogiczną i oderwaną od rzeczywistości. Ja zaś próbowałem wskazac że sprawa może byc bardziej skomplikowana i w taką pułapkę może wpaśc niejeden facet . I nie oznacza to ze jest pedofilem skoro nie miał swiadomosci ze to nieletnia. sprawa ma się inaczej jesli Polański o tym wiedział i tutaj jest potępienie. A takie komunały o pytaniu się o wiek --- już wystarczająco zdyskredytowałem ten argument . Tak więc słonko ani z ciebie wybitna intelektualistka ani moralna cnotka ( o czym świadczy podłośc twojej inwektywy ). Typowa przedstawicielka polskiego forum :-)

Gość salomonka
tak, niunio, ja też cię kocham :D

Gość niunio
nie ma to jak wejść na topic i "obsrać " innych w rozmowie . gratuluje poziomu Salomonka. Masz zadatki na forumowego obsrywacza innych ludzi . ps. jeszcze raz przemyśl czy to co o mnie napisałaś było w porzadku tylko dlatego że miałem inny tok myślenia . nawet jesli forum usprawiedliwia przerysowaną argumentacje itp. to przesadziłaś . chyba że nie masz zdolności do autorefleksji nad sobą ? pytanie chyba retoryczne Nara

Gość salomonka
:D, :D, :D

Gość niunio
no widzę że brak argumentów - słoma z butów ci wyszła :-P z lekka cię zatkało ? Podsumujmy : 1. napisałem że skoro facet nie wiedział ile ma lat a wyglądała na dorosłą to jego wina nie jest tak oczywista 2. napisałem że z reguły nie pyta się nikogo o wiek przed seksem jeśli nie ma się wątpliwości 3. napisałem że sama szminka nie czyni z nikogo dorosłego więc Polanskiego mogło zmylic coś więcej z tych argumentów wysnułaś że : Jestem intelektualnie ułomny i nie potrafię liczyc do 10 . w dodatku zdiagnozowałaś mnie jako pre- pedofila ... :-O Gratuluje toku rozumowania i wyciągania wniosków . widzę że rozmawiam albo z osobą chorą psychicznie albo ( co mówiłem w poprzednich postach ) zwykłą obsrywaczką forumową . Życzę miłego dnia