Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kobitka 36

Eks Babsztyle sa nienasycone i tego ucza dzieci

Polecane posty

Go艣膰 tatuncio
to ty uwazasz ze jak ja pracowalem po 9 godzin dziennie i jeszcze dojazd to mialem sobie gotowac obiady i sprzatac chate rozumiem gdyby ona pracowala to mozna obowiazki dzielic ale ona nic nie robila a czasami dziecko musialem odbierac od sasiada o godz 18 bo poszla na ploty

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czytajac ten topik
duzo sie o zyciu dowiedzialam :D najwazniejsze to nie byc pierwsza zona tylko druga, trzecia czy jakas kolejna bo tylko te pierwsze maja wredny charakter, sa pazerne, z nimi facet zeni sie bo wpadl ale nigdy nie kocha a druga...ach...marzenie byc ta druga, bo to uosobienie wdzieku, czaru, spelnienie marzen mezczyzny, to wyczekiwana bogini i slodki kwiat tylko zawsze tej sielance cos musi zaszkodzic - to te wredne "bachory" tej pierwszej zony (faceta nie, on wpadl, on tylko chcial "pobzykac" a ta "suka wredna" sidla zastawiala) nie wiadomo dlaczego nie chca zejsc z tego ziemskiego padolu i jeszcze chca zryc a na to kasa potrzebna ot zycie nieszczesliwych posiadaczek facetow z odzysku :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobitka 36
A ja tam jestem bardzo szczesliwa.:) Najwazniejsze to nie dac sie wykorzystywac. Teraz juz na to uwazamy.Jak czlowiek byl dobry to nie bylo konca ich potrzebom...poszlibysmy w koncu z torbami... Oczywiscie trzeba placic alimenty.Nie wolno jednak zapominac,ze nam,nowym rodzinom tez cos sie nalezy....! NIE MOZEMY ZYC I PRACOWAC TYLKO DLA BYLYCH I TAMTYCH DZIECIAKOW ! MY MAMY TEZ SWOJE ZYCIE ! W POTRZEBIE BYLA NAM PRZECIEZ NIE POMOZE .? MUSIMY SAMI O SIEBIE DBAC.!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 E tatuncio a kto ci kazal
Zapierdalac po 9 godzin? trzeba sie bylo podzielic obowiazkami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 E tatuncio
A kto ci kazal zapierdalac po 9 godzin?? mozna bylo sie podzielic obowiazkami. a nie od razu rzucac zone.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak trzymaj tatunciu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oh uwielbiam takich samcow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracowal zle niepracowal -zle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 babom niedogodzisz tatunciu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ludzie schodzicie z tematu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobitka36 ma racje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobitko
ju偶 samo brzmienie tematu zniech臋ca do jakiejkolwiek rozmowy z tob膮 i do samej ciebie poniewa偶 wskazuje na to, 偶e nie chcesz rozmawia膰, tylko prowokowa膰 i obra偶a膰. Kto to jest ex BABSZTYL? I sk膮d to uog贸lnienie? Znasz wszystkie " ex babsztyle" i wiesz jakie one s膮? Nie, wi臋c jakim prawem wyra偶asz si臋 o nich o wszystkich obra藕liwie? Na drugi raz powstrzymaj j臋zyczek i b膮d藕 bardziej stonowana w tym, co m贸wisz, a wtedy b臋dziesz mia艂a topic z prawdziwego zdarzenia. A nie taki jarmark i dno jak masz teraz. No ale co si臋 dziwi膰 - po co si臋 wysila膰 na rozmow臋 na poziomie z osob膮, kt贸ra z marszu kogo艣 obra偶a i pokazuje, 偶e my艣li w spos贸b ograniczony, bo uog贸lnia bezpodstawnie? Tym topikiem wystawi艂a艣 艣wiadectwo przede wszystkim samej sobie. I nie jest to pochlebne 艣wiadectwo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie przesadzajcie
"NIE MOZEMY ZYC I PRACOWAC TYLKO DLA BYLYCH I TAMTYCH DZIECIAKOW !" w Polskich warunkach alimenty, poza wyj膮tkami u ludzi naprawd臋 zamo偶nych, s膮 groszowe, przesta艅cie pieprzy膰, 偶e utrzymujecie jakie艣 eks, alimenty najcz臋sciej nawet nie pokrywaj膮 potrzeb dziecka - BO NA DZIECKO S膭 ALIMENTY patrz臋 z boku, pracuj臋 w sfeminizowanej strefie i rozwiedzione kole偶anki zwykle sobie radz膮, czasami co艣 us艂ysz臋, 偶e np. maj膮 op贸藕nienia, np. wiele przed wrze艣niem po偶ycza艂o kas臋 na zakupy szkolne, sama jak mog臋 to im po偶yczam, jeszcze nie mam dzieci pami臋tam, 偶e jedna zadzwoni艂a do eksa (mam nadziej臋, 偶e do pracy, by nowa nie zrobi艂a awantury :D) i podzi臋kowa艂a w imieniu syna za jaki艣 super plecak i buty, takie dodatkowe. Demonizujecie te alimenty i te by艂e 偶ony, trujecie swoje 偶ycie, a to naprawd臋 cz臋sto normalne kobiety. Mo偶e reaguj膮 zlo艣ci膮, gdy s膮 jakie艣 op贸藕nienia, mo偶e reaguj膮 tak na Wasze szykany, czy Wy na ich szykany - i to si臋 tak niepotrzebnie nakr臋ca, byle dopali膰 drugiej stronie, zamiast porozmawaiac spokojnie, ustali膰 potrzeby. Tyle tu o tej kasie, a gdzie w tym wszystkim dzieci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z innego tematu wklejam
Nie potrafi臋 zaakceptowac jego dzieci 18:19 lza09 Ja mam 22 lata, on 33. Ja wolna osoba. On rozwodnik z dw贸jk膮 dzieci. Nic te dzieci mi nie zrobi艂y, niczemu nie s膮 winne ale nienawidz臋 ich okropnie. Nie wiem czy nie zrezygnowac ze zwi膮zku. Nie akceptuj臋 ich i to si臋 nie zmieni. To takie ci臋偶kie. Nie nadaj臋 si臋 do takiego zwi膮zku. Mam 偶al do tych dziec i o to, 偶e istniej膮, 偶e ju偶 zawsze b臋d臋 do niego m贸wi膰 "Twoje dzieci" i "nasze dzieci". Zawsze b臋d膮 jeszcze te drugie. Jak to bardzo boli, 偶e on ju偶 z inn膮 ma dzieci, 偶e to nie przy mnie stanie si臋 pierwszy raz ojcem, 偶e z 偶on膮 przeszed艂 ju偶 2 ci膮偶e, 2 porody. Kiedy ja wszystko b臋d臋 przechodzi膰 piewszy raz, on b臋dzie to robi艂 ju偶 trzeci. Boli jak jasna cholera... pytanie do autorki tematu: Czy ta dziewczyna dobrze robi wychodz膮c za tego m臋偶czyzn臋? Co napisze za jaki艣 czas o wrednym eks babsztylu i eks dzieciach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 1600 alimentow to nie grosze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez ex
mam corke ma 18lat w ciagu tych lat jej ojciec widzial ja 4razy i dostala w sumie okolo 2000zl i bylo to 16lat temu , byla bardzo chora i potrzebne byly leki wtedy to pierwszy i ostazni raz poprosilam go o pomoc i wymusilam ja nie szczyce sie tym :-( jego NEXT wyzwala mnie od darmozjadow egoistek krwiopijek ktore chca na czyjims szczesciu rzerowac nawet nie wiecie jak to bolalo:-( tymbardziej ze naprawde zarabialam grosze i kazda zlotowka byla dla mnie na wage zlota! od tamtej pory przestala-przestalysmy dla niego istniec wiedzialam ze zalozyl nowa rodzine urodzily mu sie blizniaki i wyprowadzil sie hmm? gdzies tam... tydzien temu stanol w moich drzwiach z kwiatami upominkiem i niewiem czym jeszcze... powiedzial ze mu sie w domu nie uklada i jednym tchem opowiedzial historie ostatnich powiedzmy 16lat poczym zapytal czy moze wejsc i wiecie co jeszcze 17lat temu zrobilabym to z otwartymi ramionami kochalam go ale od momentu gdy urodzili mu sie chlopcy przestal dla mnie istniec i mimo iz zaden meszczyzna nie zajol jego miejsca w moim sercu to nigdy nie dopuscilabym by jego dzieci mialy w jakikolwiek sposob przezemnie cierpiec... i wiecie co chocby co kto mowil jestem dumna z siebie i jeszcze jedno wam powiem nie kazda EX to wstretna pazerna i egoistyczna baba milego wieczoru zycze :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to zale偶y
to do tej pani kt贸ra pisze, 偶e1600 z艂otych aliment贸w to nie grosze. Zale偶y na ile dzieci i jakie s膮 dochody ojca. Dla jednego to b臋d膮 grosze, dla innego - ma艂a cz臋艣膰 jego dochod贸w. Skoro zas膮dzono mu takie alimenty, to zapewne do biednych nie nale偶y wi臋c nie narzekaj. Pewnie 偶e wolalaby艣 t膮 sum臋 wyda膰 na now膮 kieck臋, ale niestety misio ma zobowi膮zania o czym wiedziala艣 wi膮偶膮c si臋 z nim, wi臋c masz, co chcia艂a艣. Z punktu widzenia ex, to te偶 mo偶e by膰 r贸偶nie. Je艣li to alimenty na jedno dziecko, to faktycznie jest to spora suma. Je艣li na dwoje, troje w wieku szkolnym, to 偶adne kokosy to nie s膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skomentuj臋 to kr贸tko
> Nic te dzieci mi nie zrobi艂y, niczemu nie s膮 winne ale nienawidz臋 ich okropnie. Pod艂e, niskie, wstr臋tne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skomentuj臋 to kr贸tko
Jak to bardzo boli, 偶e on ju偶 z inn膮 ma dzieci We藕 apap. Przyznaj si臋 twojemu facetowi jaki masz stosunek do jego dzieci, to problem ci si臋 rozwi膮偶e. Zostawi ci臋.

Udost臋pnij ten post

to nie pani pisze tylko pan i wiesz mi w kieckach nie chodze a place na 1 dziecko 16 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to zale偶y
A s膮dzisz 偶e po kszta艂cie literek kto艣 si臋 domy艣li czy艣 ty on czy ona? Jesli masz takie alimenty to znaczy 偶e ci臋 na nie sta膰, wi臋c twoje dziecko nie powinno 偶y膰 w du偶o gorszych warunkach ni偶 tatu艣, prawda? To s膮 spore alimenty, 偶aden s膮d nie zas膮dzi takich ojcu, kt贸ry zarabia niewiele.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ale paranoja
Co Ciebie babsztylu obchodzi na co mnie sta膰 ,jaka w tym Twoja zas艂uga? My艣lisz.偶e jak nogi roz艂o偶y艂a艣 to ju偶 jeste艣 zwolniona z wszelkiej odpowiedzialno艣ci? Co robi艂a艣 w tym czasie gdy by艂a pora na nauk臋,przygotowanie si臋 do odpowiedzialnego 偶ycia paso偶ycie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 To sie popisalas elokwencja

Udost臋pnij ten post

oj widze ze ktos sie za mnie podpial i to dosc wulgarnie zeczywiscie stac mnie na taka sume i sam zaproponowalem tyle chcialem tylko powiedziec ze jak na polskie warunki to nie sa grosze bo znam ludzi co musza wyzyc za 1000 zl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zniecierpliwiony
Ile matka dok艂ada do utrzymania w艂asnych dzieci????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A ile CZASU poswieca dzieciom
Ojciec???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zniecierpliwiony
No w艂a艣nie ile ,id膮 do przedszkola ,szko艂y ,coraz bardziej staj膮 si臋 starsze? i samodzielne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A po co stawiasz te znaki
Zapytania? jeden tu pisal ze wracal z pracy i burdel , nie ma obiadu..ltd. kobieta ma zajmowac sie wszystkim, domem , dziecmi, ma na siebie zarobic i na dzieci tez. a facet tylko swoja praca zawodowa? tak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tak i dzieci same sobie
Do przedszkola pojda same sobie ugotuja upiora zakupy zrobia do lekarza jak chore tez same pojda i najlepiej niech zarobia na siebie i dadza tatusiowi spokoj.

Udost臋pnij ten post