Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaa gfser erre er

Tanie taksówki w poznaniu

Polecane posty

Gość aaaaaaaa gfser erre er

który sieć jest najtańsza?

Gość Lateks
tanie w Poznaniu ? to mit. Tanio to z buta.

Gość dwie chyba n ajtańsze to
moim zdaniem: 19666 i 19622

Gość dwie chyba n ajtańsze to
W 19666 dostaniesz kartę stałego klienta - zniżka 20%

Gość tanie taxi Poznań
Najtańsze taksówki w poznaniu znajdziesz na stronie tanietaxi.pl - jest to porównywarka cen taxi w Polsce, oraz katalog firm przewozowych. Wystarczy podać adres docelowy - system obliczy cenę kursu jeszcze przed zamówieniem usługi - z góry będziesz wiedziala ile zapłacisz. Taka informacja przydaje sie przy negocjowaniu ceny :)

Gość ela karpiel
Możesz zamówić tanią taksówkę, a tak tobą zakręcą, że zapłacisz 3 razy więcej niż powinnaś - radzę sprawdzać odległość do miejsc, w które jeździcie - mnie próbowano już kilka razy oszukać. Radio Taxi Luz należy do polskiej sieci taxi i oni raczej nie oszukują - przynajmniej mnie to się nie zdarzyło. I odradzam patrzenie tylko na cenę za kilometry, bo później okazuje się, że bulicie przez postojowe ;-)

Gość landrynka2341
Najtańsza taksówka w Poznaniu to M1 tel 618 222 222 Za każde wezwanie telefoniczne zniżka 20%. Jeżeli uważasz że kierowca Ciebie oszukał dzwoń na centrale i zostanie ukarana z wyrzuceniem z korporacji włącznie. W ostatnich dwóch latach wile osób przesiadło się do dwójek,przekonali się że jeżdżą najtaniej.Ja też tak zrobiłam.

Gość Haneczkaaaa
Mój kolega witus przetransportował by Cię za freee pod warunkiem że załatwiłbyś mu na lewo pali*o :)

może nie najtańsze, ale zawsze na czas 1-96-26. Co do 8222-222 to kiedys z nimi jeździałam i za każdym razem przyjeżdzał ,,stary" kierowca śmierdzącą taksówką. Wolę dopłacic 1 zł czy 2 zł i jechać w czystym samochodzie.

Gość gość
Ja polecam Wam 19-123 – POLSKA SIEĆ TAXI Naprawde gdziekolwiek jestem zawsze z nich korzystam.I przyznam szczerze ze po prostu to taka jedna z prawdziwego zdarzenia sieć. Ja jak jestem w Krakowie to tylko z Wawel taxi korzystam.

Gość anbadol
A jak jest u was z fotelikami? U mnie w Wawie w zasadzie jedyną korporacją z fotelikami w każdej aucie jest Eco-car. Śmieszne. Moim zdaniem to powinien być wymóg w stosunku do każdego auta!

Gość gardziana
Przedmówco - byłem w Wawie kilka dni temu, nadal tylko ta korporacja ma foteliki w każdym aucie co uważam za lekko śmieszne, tym bardziej że niby branża powinna się cały czas rozwijać, a tutaj proszę...

Gość gość
Taksówki są ustawowo zwolnione z fotelikow podobnie autobusy.To logiczne inaczej te pojazdy musiały by ciągnąć za sobą przyczepki z fotelikami .No bo gdy jedzie dwoje lub troje dzieci to co ?losowanie które do fotelika czy z przyczepki dwa lub trzy foteliki i jazda ? Rodzice powinni zabierać swój fotelik .Kazda taksowka musi mieć z tylu pasy.

Gość gość
Ja znam tanią sieć, ale z Katowic. To http://www.tele-taxikatowice.pl/ . Często korzystam z usług tej firmy i jestem zadowolony zarówno poziomem jakości usług i umiejętnościami kierowców, jak i samym cennikiem. :)

Gość gość
W Warszawie polecam supertaxi.pl. Bardzo tanio. Fajne auta. Zawsze punktualnie.

Gość Zośka

dla mnie osobiście free now bo jest dla mnie sprawdzoną taxi, bo w firmie w ramach podrozy służbowych z nimi jeżdzimy, ce nie sobie czas i wygodę a oni się nie spozniają, jezdzą czystymi samochodami zawsze kulturalni kierowcy, zamawiam przejazdy przez aplikację w telefonie, więc bardzo prosto, nie  muszę z nikim gadać przez telefon i tłumaczy gdzie samochod ma  byc podstawiony.