Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr. Marcin 24

pytanie do kobiet w wieku 20 - 30 lat

Polecane posty

jednak kobiety sa bardziej inteligentne od faceta... pewnie pan jarek i ten wielony diabel swoje kobiety ( jesli maja ) traktuja przedmiotowo. i Pewnie zaczynaja zwiazek tylko po to by zanuzyc i wycisnac pryszcza - zrobic sobie dobrze a kobiete zostawic w cieniu... ale jaja powiedzcie mi skad wy sie bierzecie???? jaka szkole skonczyliscie?? jesli w ogole cos skonczyliscie

niby Polska a pare osob z tego topiku nie zna jezyka polskiego - zal zal zal a na swoja obrone obrazaja innych - pewnie juz wam gol skacze z nerwow - kiepska psychika :)

Gość 25 - latka
golenie nóg odpada, jeśli chcesz być fajnym facetem - nie chłopcem nie gól nóg !! ;D reszta jak najbardziej :) sama nie lubię owłosionej klaty czy brzucha, a golenie pach jest kwestią higieny i wygody, więc jak najbardziej jestem na TAK ;D

rozumiem ze ladowali cie w d... za to che cos takeigo chailes zrobic albo zrobiles... no tak o tlumaczy twoje sfrustrowanie :) tym tematem

A co do mojej dziewczyny - skoro jesteśmy cztery lata to chyba jednak nie ma ze mna tak źle. Myśle że jest szczęśliwa u boku faceta a nie wygolonej pipy

Odpowiedz na glowne pytanie:Mysle jak Jarek. Facet,ktory goli nogi i tors nie jest dla mnie normalnym mężczyzną. Dla faceta najważniejsze jest mydło a nie maszynka czy depilator do nóg :-0

Gość do mr. marcina
I kto tu jest kretynem/kretynką?? Ktoś tu chyba nie rozumie idei wypowiadania się w temacie. Po pierwsze, pytanie było wyraźnie skierowane do KOBIET! Po drugie wypowiadanie się w temacie nie oznacza 50 jednakowych i nic nie wnoszących do tematu wpisów nt. rzekomej orientacji seksualnej autora. Jeśli ktoś chce się wypowiedzieć, niech napisze "tak, goelnie nóg u męzczyzny mi przeszkadza" lub "nie, golenie nóg mi nie przeszkadza" Czy ty kretynie/kretynko nie widzisz różnicy??

smieszy mnie wasze zawziecie do udowodnienia ze golenie nog jest pedalskie - choc juz nic o tym nie piszecie - tylko obrazacie - nie znacie racjolanlnych argumentow na obalenie mojej tezy

Jarku ale ja mowię o większym procencie facetów.Nie każdy myje zęby :-0

moja teza jest taka że facet z wygolonymi nogami wygląda jak pięciolatek. A jeśli wpadł na taki pomysł to i jak pięciolatek myśłi. Musze popytac kolezanki czy lubia jak facet w wyrku ma kłujace nogi

Nie podobałoby mi się coś takiego. Dla mnie to niemęskie i tyle. Niemeskie,o tak. Ciekawe jak to jest jak sie przytulasz do faceta bez zadnego wloska.Chyba sie czuje,ze to kobieta. Marcinie a jakich perfum uzywasz??

Gość fkkfkfkfkf
A ja jestem za. Dla mnie to facet idealny. Standardy się zmieniają tak dla kobiet jak i dla mężczyzn. Przykład: rozrastający się sektor kosmetyków dla mężczyzn. ja nie lubię zbędnego owłosienia, facet z kłakami wyłażącymi z koszuli jest bleeeeee... po prostu skreślony na wstępnie. Wygolony całkowicie - mile widziany.

tak po 40 jak zdziadzieje i dostanie brzucha i jak mu sie odechce golenia to dopiero bedzie całkiem pociesznie wyglądał. Niczym koczkodan albo szympans :D

ja nie mam nic przeciwko, w sumie jestem za :) uwazam że to higieniczne. i dobrze świadczy o facecie, jednak mało jest takich mężczyzn.

Gość do mr. marcina
Myślę, że męzczyzna, który dba o siebie już w młodości nie pozwoli sobie na zdziadzienie w późniejszym wieku. Dziadzieją najczęściej ci najbardziej "męscy", którzy uważają, że dbanie o siebie uraża godność mężczyzny.

jestem pod wrazeniem :) dziekuje Wam Drogie Panie :) za te opienie naprawde jestem wdzieczny. i to prawda skoro dbam o siebie teraz to bede dbac przez cale zycie... ps Jareczku a ty chodzilbys w japonkach ??? :) ja chodze :)

Gość paelex
mój chłopiec (właśnie: chłopiec, nie mężczyzna) ma prawie gładkie nogi, bo po prostu mężczyźni w jego rodzinie są słabo owłosieni - takie geny. myślę, że podobałby mi się facet z ogolonymi nogami, bo lubię młodo wyglądających mężczyzn (sama jestem jeszcze młoda i z czasem mi się to zmieni) - ale taki "zadbany" mężczyzna musiałby jakoś dyskretnie wykonywać tego typu zabiegi, tak, żeby np. czasochłonna depilacja nie odbywała się kosztem naszego wspólnego czasu ("chcesz dzisiaj iść się wspinać?" "dziś nie mogę, mam umówioną wizytę u kosmetyczki" - to byłby koszmar).

jeszcze do jareczka i diabla - ja sadzilem ze o gejostwie siwadczy fakt ze jest pociag jednego faceta do drugiego - jakas chemia :) a nie fakt golenia nog :) jak pisalem robie to dla samego siebie dla samopoczucia. a co do kosmetyczki. prosze sie nie obawiac :)