Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajrin

wszystko się układa idealnie, nagle kontakt zerwany, koniec miłości czy co??

Polecane posty

Gość 84738907
masz 23 lata i boisz się, że zostaniesz starą panną zwaliło mnie to z nóg!!! co się dzieje z tymi dziewczynami jaką starą panną? desperatki :o

Gość 84738907
aha, i dajesz się traktować jak gówno a mężczyźni są tacy prości w obsłudze wystarczyłoby, żebyś go olała ale tak WEWNĘTRZNIE i prawdziwie olała, a nie stosowała grę na całej linii pogódź się z tym, że pewnie nic z tego nie będzie i w ten sposób się zachowuj nie pisz, nie dzwoń, bądź miła i stanowcza pokaż że masz swój świat, swoje życie, on to zobaczy i zawalczy - NA PEWNO

Gość ajrin
moja mama wyszla za mąż w wieku 21 lat, urodzila mnie rok pozniej, ja mam juz 23, zanim spotkam swoją drugą połówkę minie jeszcze chyba duzo czasu, zanim bedziemy ze sobą na tyle az zdecydujemy sie na slub, znow minie moze pare lat, a dziecko kiedy?? z biologicznego punktu widzenia wręcz mam mało czasu :( i piszę to na serio. mam ogromny instynkt macierzyński (pracuję w przedszkolu, uwielbiam dzieci) ale czekam na wlasciwego mężczyznę...

Gość ajrin
i uważasz że jak go oleję (co teraz własnie robię, skasowałam jego numer zeby pierwsza juz nic sie nie odzywac) to on wróci?? ale to jest dziwne, nie może byc w związku dobrze jesli się kogoś kocha? tylko trzeba pokazywac obojętnosc zeby on byl zainteresowany???????

Gość do tanga trzeba
dwojga,ty go kochasz,ale on ciebie nie!!! czy to tak trudno zrozumiec-co masz klapki na oczach

Gość ajrin
to po co mowil że tak mnie kocha, jak nigdy nikogo, i bedziemy razem zawsze? :(

Gość ty wieżysz w to co mowią
męzczyżni?słowa nic nie znaczą-czyny się liczą,no i właśnie juz powinnaś wiedziec po tym zachowaniu jak to on cie kocha-ja ,żeby wyjśc z tej znajomości z twarzą w ogole bym do niego nie zadzwoniłajuz po tejsobocie,nic na siłę nie zdziałasz

Gość oj nie wiem skąd to wierzysz
tak wyszło

Gość ajrin
wlasnie tak robię, zero kontaktu, a nawet jakby za jakis czas napisal, to odpisze kim jest bo nie mam takiego numer :D

Gość ajrin
ja mu wierzylam, bo wlasnie pokazywal mi na kazdym kroku ze jest cudownie i ze mu zalezy, a potem taka nagla zmiana, dlatego tak trudno mi sie z tym pogodzic

masz 23 lata cale zycie przed Toba jak mozez sie w tym wieku c ze zostaniesz stara panna ja w wieku 22/23 lata zazelam sie tak bardzie intensywnie nteresowac facetami i umawiac sie na powazne randki ciesz sie poki co wolnoscia bo ten koles widac tak naprawd Cie nei kochal

i tak jak ktos wyzej pisze nie wierz w sloa u facetow LICZA SIE TLKO I WYLACZNIE CZYNY BO C Z TEGO ZE FACET MOWI ZE KOCHA JAK TEGO W OGOLE NEI OKAZUJE I NIE CZUJESZ SIE KOCHANA! jak zaznie to okazywac o slowa nie beda Ci potrzebne o edziesz wiedziala ze Cie kocha

Gość ajrin
ja nie wiem jak ja mam sie umawiac na randki, jak nei mam gdzie poznac faceta:( zazdroszzcze mężczyznom, oni decydują czy sie umowic, czy brac slub itd...

Gość ajrin
tak się skończył mój związek, ja myślalam żże cos z tego będzie, a on zamilkł i wykreślił mnie z zycia jakbysmy nigdy się nie znali :(

Gość nie przejmuj sie tak
nie ten to inny. Widocznie masz poznac kogos lepszego? Pomyśl że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Lepiej że skończyło się teraz,później napewno kosztowałoby cie to o wiele więcej cierpienia. Przynajmniej już wiesz na czym stoisz i możesz zacząć układać sobie życie na nowo Powodzenia:)

Gość gośćlussi
chciał Cie tylko do łózka.widocznie z nim byłas i juz mu wystarczysz..to lowca przygód..zapomnij o nim

Gość gość
Nie ma to jak dać radę w 2016 roku w wątku z 2009 brawo , po prostu brawo!!!!!