Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w potrzebie***

Jak odebrac sobie wlasny porod wrazie potrzeby???co robic??

Polecane posty

Ano mam - Lenkę. W nocy budzi się co 4 godziny, i po karmieniu zasypia... gorzej w czasie dnia. Teraz cudem śpi 3 godzinę :)

miła nagroda, miła... na pewno lepsza niż dyskomfort w ustach po założeniu nowej plomby... tylko że do zmiany w ustach się przyzwyczajasz a dziecko z dnia na dzień coraz bardziej dokucza;)

no ładnie śpi...takie dziecko to cud... wiem bo sama tego doświadczyłam... na karmienia sama musiałam budzić

jestem! shaikra badz cierpliwa, dziewczynki ladnie czytaja twoje wypowiedzi tylko wiesz ignoruja zdania odmienne od ich! ale coz! one juz rodzily to chyba wiedza najlepiej!!!! a wy dziewczyny nie powinnyscie teraz pieluch tetrowych prac! przeciez te jednorazowe teraz to sa niedopuszczalne!

a ze dzis wieje wyschną raz dwa :) moja córka jak była maleńka to non stop płakała, nocki wszystkie zarwane :) ale jak wyrosła to złote dziecko :)

alonuszka+ a gdzie to jeszcze metalowe plomby zakladaja! zamiast na kafe siedziec idz do roboty, zarobisz na porzadnego dentyste i problem z glowy! mowie ci wizyta u dentysty nie musi dzis wzgladac jak 20 lat temu, podobnie jak porod!

hahahah przestała :) metamorfoze przeszła :) nowej nie planuje :) teraz to wiesz... kolorowanki, wycinanki :) tylko dla odmiany wszystko dzieje się na kartce a nie ścianie :)

ja juz nie chodzę do dentysty. kiedyś ludzie nie chodzili i żyli. zalepiam dziury plasteliną. najlepiej kolorową. wtedy uśmiech jest czarujący

Gość żałosne jestescie

Gość oj topik zrobil sie juz nudny
a dyskusja nie na temat !

Gość fakt nudny
żołądkowa się stara jak może być zabawna, ale wychodzi jak widzimy. Aż żal czytać takie smutne osoby jak ona

kurcze dziewczynki leciec musze! wizyte u ginka mam umwiona! kurcze a tak tu z wami fajnie! chyba zeby nie isc+ kiedys kobiety do gabinetow nie chodzily i jakos nie umieraly! byly znachorki w miescie i ziolkami leczyly! aj! stare dobre czasy! jak wroce dziewczynkii to was znajde! sciskam mocno!

Gość żałosna wódo
ze istnieje taki ciemnogród który uwaza rodzenie w innej pozycji niz leżąca za cos dziwnego. Idz żołądkowa do szkoly lepiej co? bo te twoje fakultety to psu o dupe rozbić

Gość do autorkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
poproszę kumpla to sprawdzi z jakiego IP pisze założycielka, to wszystko się wyjaśni :) w necie nikt nie jest anonimowy :)