Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

humorzasty koala

spotkajmy ssię i walczmy z kg

Polecane posty

widac to nie formum dla normalnych ludzi, ale jak napiszemy ze mamy male cycki, nie moze nam stanac ;) albo zaraz sie porzygamy to bedzie temat ok...wow co za dno... przerzucaja nas na sile na inny dzial, ale probleby zdrowotne typu przeziebienie albo brak erekcji sa na ogolnym mile widziane...coz, brak mi slow...

Gość kwasna
Jestem gruba!!!!Ratunku

no wkurzylam sie bo pisalam wlasnie do was i chcialam wyslac wiadomość i nagle wszystko znikło i pojawił sie Error ale mnie zalała czerwonokrwista wtedy wrrrrr

tez mam Firefox.... wiec nie mam o tym zuelonego pojecia:D nie widze historii....ale mniejsza z tym..... no ja mam zamiar tez dzis pisac prace na studia...zbieram sie od wczoraj...i jakos nie moge sie zebrac!!!! mialam to samo chcialam ospisac...a tu error...myslalam glupia na poczatku ze ja cos zrobilam....ale widze ze to z ich strony jakies zaklocenia ....wiec niech to lepiej naprawia.....bo im nogi z...wyrwiemy!!!! a w historii....mhm:D stoi mi ERROR!!!!wlasnie znalazlam!!!!!!

wiec kobietki napijmy sie kawki...ja pewnie i tak przed polnoca padne....choc przyznam sie...ze jak wrocilam...to zrobilam sobie mala drzemke.....od czasu do czasu troche relaxu nie zaszkodzi..tymbardziej ze "chopek" w pracy i mam swiety spokoj ;)