Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

humorzasty koala

spotkajmy ssię i walczmy z kg

Polecane posty

witam jednak nie dalo rady dzis wysiedziec przy kompie i o 4 skapitulowalam wlasnie zjadam jogurcika za okneem pada pada deszcz ale jakos dzisiaj przyjemnie czekam na wasze wpiski pozdrawiam :D

ah wrocilam dzis z pracy jakos z marnym humorem:( najlepiej weszlabym pod cieply prysznic i do lozeczka!!! a tu pisanie czeka!!! :( pogoda tez jakas taka barowa...... a u ciebie?

no był dzis na pomiarach i wczoraj do pozna siedzial w pracy przy otwartym oknie i do przewiło kicha smarka chlipie jeczy oczy jak u krecika wiec przeziebiony jak nic ale juz ma poscielone i sobie zasypia po zazyciu polopirynki ( czy czegos podobnego) a ja probuje pisac i bede zagladac tez tu jak ci minąl dzien i o czym konkretnie piszesz swoja prace

oj biedak..wiec najlepiej zaszyc sie w lozeczku i nie wychodzic---mnie tez cos bierze- taka pogoda! pisze o polityce pracy w krajach europejskich. a dokladniej porownuje rynek pracy w niemczech i w polsce....funkcje, plany zmiany i takie tam podobne!!! byloby wszystko ok gdyby to bylo po polsku:(

oj oj to faktycznie nie zabardzo jak trzeba sobie tłumaczyc zwlaszcza jezyk fachowy u mnie z jezykiem niemieckim cieniutko wiec chyba bym sie zapłakała jedynym jezykiem ktorym umie sie posługiwac i w miare opanowałam ze bez problemu sie dogadam to włoski no a panda juz spi bardzo mi go szkoda bo duży chlop a meczy sie jak małe dziecko z tym katarem i reszta nawet zaczełam mu matkowac

mhm..ja wlasnie sie mecze!!!:D jestem obstawiona tysiacem ksiazek na ten temat.....i probuje sie skupic pisac raz po polsku a raz po niemiecku...cos mi to ciezko dzis idzie!!! moj kurczaczek wlasnie wraca zaraz z pracy..i musze sie z nim rozprawic!!!!!!! bedzie sie dzialo !!! tymbardziej ze moj humorek dzis nie ten tego!!!

mhm..ja wlasnie sie mecze!!!:D jestem obstawiona tysiacem ksiazek na ten temat.....i probuje sie skupic pisac raz po polsku a raz po niemiecku...cos mi to ciezko dzis idzie!!! moj kurczaczek wlasnie wraca zaraz z pracy..i musze sie z nim rozprawic!!!!!!! bedzie sie dzialo !!! tymbardziej ze moj humorek dzis nie ten tego!!!

ja tez tone w materiałach i sie w tym wszystkim odnalesc nie moge cały czas jakos nie moge sobie do konca poukaladac co jeszcze mam napisac a co sobie olac szkoda ze nie ma dziwczyn zawsze to jak nas wiecej to troche razniej a jak ci dzien dietkowy poszedł bo u mnie tak jako tako rano maly jogurcik, potem 2 małe kawałki pizzy domowej ( malutkie i w ramach obiadu), potem 4 jabłka i 2 kanapki z pomidorem a kawa z mlekiem chyba ze 3 razy wiec moze sie nie wydaje ale az tak duzo tych kalorii nie nałapałam

moj misiek sie ze mnie nasmiewa ze znowu sie nakrecilam na odchudzanie i bedzie niestety mu sie tez udzielac bo przeciez nie bede dla siebie gotowac jedno a dla niego drugie wiec jemu to samo kaszka ( ktorej on nie znosie ale je bo nie ma nic innego:P tak wiem wredna jestem - ale to tez dla jego dobra) warzywaka owoce mało tłusszczu