Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

humorzasty koala

spotkajmy ssię i walczmy z kg

Polecane posty

u mnie nawet jakos poszlo..jak na 1 dzien ;) z rana zielona herbata.....potem zjadlam miseczke zupy jarzynowej ( bez smietany), jak wrocilam zjadlam moja salate z piersia z kurczaka....no i oczywiscie niezliczona ilosc kawy z mlekiem....raz zlapalam sie na tym ze chcialam zlapac sie za cukier.... albo kupic dwa paczki...jeden dla mnie , drugi dla chlopaka... ze slodzeniem nie mam problemu...dopiero od jakiegos czasu zaczelam slodzic kawe....posmakowala mi....i tak zaczelam slodzic!!!!

no ja juz nie umiem pic zadnych slodkich kaw czy herbat po prostu mi nie smakuja ale to tylko plus tego wszystkiego mam nadzieje ze z kazdym dniem =bede bardziej wytrwalsza w tym wzalczaniu wałeczków

mhm....mam nadzieje ze ja tez sie znowu przyzwyczaje....jeszcze jakies konkretne jedzonko...i mam nadzieje ze moje faldki tez uciekna..;) jestem ogolnie typem ktory nie przepada za jedzeniem typu fast food....wole zdrowa kuchnie...a faldki jak byly, tak sa :/

fanta ja tez raczej do macdonia nie chodz czasami frytki w domu ale to tez zadko a d...ka rosnie jak na drozdzach ale mnie gubi brak ruchu i slodosci ( ostatnim czasem ) dlatego zdrowo i bez slodyczy

staram sie perwszy dzien....mam nadzieje ze taki zapal zostanie mi na dlugo.....przynajmniej pozbyc sie tych faldek..ale co najgorsze...trzeba walczyc do konca...inaczej znowu wroca!!!

oj to chyba marzenie wszyskich odchudzajacych sie ale wiesz co ja to zazdroszcze tym co jedza i nie maja tendencji do tycia maja szybka przemiane materi i moga sobie pozwolic na wszystko o kazdej godzinie dnia i nocy a nie czlowiek kolo czekolady czy innych smakowitosci najlepiej szerokim łukiem musi obejsc\ i cwiczyc swoja mocna wole

to by bylo super...jesc co sie chce, nie bojac sie ze ci kolejna faldka przybyje.....a na tym swiecie jest tyle pysznosci!!!!!!!!!!!!!!!!;) jak ci idzie praca?

pomalutku ale do przodu boziu jak ja bym chciala miec juz to z głowy a nie takie klik klik i kroczek do przodu za chwile sobie cos przemysle i pol kasuje i tak w kolo

oj nie denerwuj sie bo tylko ci sie wena skonczy ja tez sobie przerwe zrobiłm i szukam jakis ciekawych filmów do sciagniecia przez noc bo i tak bedzie komp chodził a w nocy mamy szybsze łacze to moze sie cos uda

ja nie wiem jestem jakas niekumata kupilam sobie ekspres przelewowo - cisnieniowy do kawy co sie okazalo nie ma nigdzie polskiej instrukcji tylko wszystko po angielsku tak to tylko ja potrafie kupowac wrrrrrrr mam nadzieje ze w koncu znajde

znajdziesz...znajdziesz....ja szukalam wczoraj isntrukcji obslugi sterownikow do pieca....poszukalam i znalazlam...tyle ze moja drukarka odmawia posluszenstwa i nie moge jej zalaczyc..... chyba miusze teraz cos na jej temat znalezc!!!;( a ja walcze wlasnie dalej..pierw walczylam z kurczaczkiem..a teraz z polityka....chyba zwariuje!!!!! mam tak kiepski humor ostatnio, ze wszytsko wyprowadza mnie z rownowagi!!!!!!! faceci sa z kosmosu!!!!!!!!!!!!

http://www.delonghi.com.au/support/instruction_manuals/DC300.pdf fanka tu jest i jak bedziesz w stanie cos poradzic to plis bo tez bym sie napiła ale nie chce go uszkodzić robieniem na czuja a chce zdazyc zanim panda wroci bo on jak kazdy facet a przede wzystkim polakk najpierw zacznie dzialac potem dzimamc pod nosem a na koncu bedzie szukal i czytal instrukcje wiec chce sobie troche oszczedzic tego jego cyrku

Moze juz tam nie bede Ci pisala tylko tutaj :) Niestety nie mam takiego sprzeciocha, a szkoda, tylko teraz przypomnialam sobie, ze dostalam jakis ekspres na slubie od kogos, i wywalilam do piwnicy, bo nigdy nie uzywalam, nawet nie otwarlam, musze zajrzec tam jak najszybciej...ale mysle ze moj to jakis badziew niestety...dwa lata sie juz kurzy w piwnicy :)