Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KierowcaBombowca

Zdjęcia płodów po aborcji pokazywano dzieciom

Polecane posty

Gość bardziej biedne te co
ogladaly...

bardziej biedne te co ogladaly???? a te co sie nie narodzily to juz nie??? tak,no bo przeciez ich wina ze mamuski ich tak sobie poprostu nie chcialy.? mhm.niewiedzialam. i co z tego ze zobaczyly? p0rzynajmiej mialy okazje zobaczyc jakie zycie jest pojebane,niestety tamte nie mialy tyle szczescia...

Gość bo te co sie urodzily to
juz sa na swiecie, po co fundowac takim dzieciom taka traume. Beda jeszcze mialy swoj bagaz cierpien w zyciu... A tym ktore sie nie narodzily zostalo to oszczedzone. Proste./

Gość KierowcaBombowca
facet, który wystawiał te wystawe zawsze był uniewinniany. Te plakaty już zostały podarte pod osłoną nocy

Uważam że to bardzo zły pomysł. Na treści drastyczne nie powinien być narażany ktoś wbrew swej woli.

szkoda że te dzieci musiały to oglądać ale wystawa mówi prawdę, przynajmniej ja jestem przeciw aborcji!:)

mozesz powiedziec mi co zostalo im oszczedzone??? to ze nie mogly zyc i chociaz byc na tym (choc tak ciezkim) swiecie??? a narodzone niech widza co sie dzieje na tym swiecie!! kazdy powinien to widziec! na przyszlosc. ciesz sie ze Ty jestes na tym swiecie i mozesz sobie w najlepsze buntowac sie przeciwko rozwieszaniu takich plakatow. a wedlug mnie powinny wisiec nawet w restauracjach...zeby obrzydzic niektorym takim wlasnie babom cale zycie!!!

Gość ja sie wcale nie ciesze ze
jestem na tym swiecie. Woalalbym, zeby mi to zostalo oszczedzone...

Gość problem to maja ci co sa wbrew
ich woli narazeni na drastyczne obrazy w miejscu publicznym :O

kobitaka ty maz problem z mysleniem chyba albo jestes aż taka hipokrytką. podwiązywać jajniki??? a ty ciemna maso zdajesz sobie sprawe z tego jak wiele kobiet chciałoby podwiązać sobie jajniki ale nie mogą bo tacy hipokryci jak twierdza ze to przestępstwo!!!

Artefakt_Diabła - ciemna maso ...hmmm,przeszlo mi to kolo dupy co piszesz....centralnie kolo dupy,az tak bardziej dziwacznego myslenia nie czytalam...dla mnie podwiazywanie nie jest przestepstwem,chociaz wiem ze to nielegalne. ale lepiej jest chyba do kurwy nedzy podwiazac te jebane jajniki nielegalnie,niz przeprowadzac aborcje nielegalnie?????

a ja uważam, że taka wystawa nikomu nie zaszkodzi. Dzieci codziennie widuja podobnie drastyczne rzeczy. Nie sadze aby to je w jakis sposob demoralizowało

są przenajróżniejsze zboczenia np pan Polański lubi małolaty, nie tylko podziwiać. Autor wystawy lubi podniecać się tym, że inni oglądają tak drastyczne zdjęcia, a on ma z tego satysfaksje seksualną i nie tylko. A swoją drogą wpaść na taki pomysł, aby prezentować swoją chorą fantazję i uzyskać poklask gawiedzi, podziwiam gościa. To się nazywa śmiać, moherom prosto w oczy.

najbardziej przykre jest to ze ta wystawa to czysta demagogia skierowana do ludzi nieświadomych takich jak Kobitka i do innych moherów. watpliwej wartości wystawa przedstawia nieprawdziwy obraz aborcji, pokazane tam plody sa duże i bardzo rozwiniete, a to skrajne przypadki kiedy dokonuje sie przerwania tak zaawansowanej ciązy. epatowanie krwią i makabrą, duze przerysowanie. zwykłą propaganda a ciemnota się na to łapie

Gość znaffca
Ar coś tam... masz rację. to jest gra pod publiczkę na wywołanie efektu zgorszenia, a nie zmniejszenia ilosci aborcji

Gość Chanel-mademoiselle
kobitka coś tam---sama jestem przeciwniczką aborcji i mam dzieci.Ty chyba jeszcze ich nie posiadasz skoro takie bzdury tu wypisujesz.To ja jestem od tego by uświadomić moje dzieci,że aborcja to zło.Nikt nie ma prawa decydować za mnie kiedy to zrobić i w jaki sposób.Chronię moje dzieci przed przemocą w filmach,bajkach i grach.I wiem,że widok takich zdjęć wstrząsnął by nimi bardzo.

Gość lepiej zeby sie nigdy nie
urodzilo niz urodzilo sie i bylo wychowywane w bidulu z przeswiadczeniem, ze wlasna matka sie go wyrzekla :O

Lady SL ale to nie jest dyskusja o aborcji.zreszta tutaj takie dyskusje nie mają sensu, bo argumenty zostaną przekrzyczane wulgaryzmami i niezdrowym zaangażowaniem. tu chodzi raczej o samą wystawę która moim zdaniem wogóle nie powinna miec miejsca. i jaki jest jej cel? obrzydzić komuś dzień? bo do refleksji raczej nie zmusza, przynajmniej tego kto troche wie na ten temat. chcielibyście jako 3-5 latek zobaczyć coś takiego? bo ja bym pewie maiała kozmary przez pól roku i tarume na wiele lat. jakoś na yt czy wrzucie takie treści sa opatrzone ostrzeżeniem, a tam co? ktoś cie ostrzega"nie patrz bo sie zrzygasz?"nie...mogę sobie nie życzyć czegoś takiego, a nie mam prawa ochronć sie przed tym. to tak samo jakby na ulicy umieścić zdjęcia z amputacji kończyn, wycinania nerek albo widoczek po wybuchu granatu...super nie? nikt normalny nie chciałby na to patrzeć. a jak ktoś lubi takie rzeczy to niech sobie poszuka w necie

Gość znaffca
artefakt, ale te dziecikaki ogladaja takie rzeczy codziennie - w tv, na kompie. wiesz jaka ogladalnosc maja serwisy gdzie sa zdjecia z wypadkow??

jeszcze się taki nie urodził, coby każdemu dogodził. W jakimś mieście była wystawa gołych kobitek, nawet przyjemna, ale znaleźli się przyglupy, co je zniszczyli. Zwykły wandalizm, nawet umieszczenie dużych plakatów pięknych krajobrazów może zostać sprayem zamalowana, ot durna ludzka natura

Gość Chanel-mademoiselle
znaffca-jeżeli oglądają to dlatego,że mają głupich rodziców.Jednak nie wszyscy tacy są.