Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalotna Lola

Są tutaj fajni mężczyźni ?

Polecane posty

ZD - istnieją, chodzą po ulicach, mijam ich i przyspieszam kroku - jako aktualne gospodyni domowa:) są jak ulubione ciastka widzane przez szybę cukierni w czasie diety:) są, istnieją i patrzą... ja przed nimi uciekam. od niedawna:))))))

witam wieczorkiem :) A House'a to ja uwielbiam oglądać :P Może dlatego że jestem jego łagodną wersją ;) Tylko się boję że to przejściowe stadium do tego co można zobaczyć w tym serialu ;)

Ja jako tzw. "kobieta po przejściach" zwiewam przed takimi gdzie pieprz rośnie. :D Choć na diecie nie jestem. ;)

Arda - kiedyś miałam bjork za dziwaczkę.... teraz myślę, że jest dziwaczką, ale w tym dziwactwie jest geniusz! opętała mnie!;) oj, ja miałam zawsze dziwny gust muzyczny, to po ojcu:)

Krakusku - ja ciebie nie zauwazyłam okazuje się. czy ty nas chcesz przestraszyć? podobno jegomość jest nieprzyjemny:)

Ech Pierwszy gdzieś Ty? 😭 Ja mam normalny gust muzyczny, w ogóle jestem normalna. Aż za bardzo chyba... :(

No no ZD. :D Kusisz widzę stałego bywalca. :D Który ostatnio nie ma dla nas czasu. ;)

a co do fetyszy - nie spotkałam faceta, który nie lubiłby kobiecych stóp. chyba takich nie ma. co w nich takiego? Romantyku, potwierdzasz mą teorię?

E tam zaraz nieprzyjemny, nie lubi hipokryzji, a że większość ludzi to hipokryci to się z nimi spina ;) Nie oglądam meczów :P A co do mojego gustu muzycznego to mogę słuchać praktycznie wszystkiego, byle nie usypiało ;) A jakbym musiał wskazać jakiś jeden zespół to chyba będzie to "Queen".

Muzą czy pazurkami ? Jeśli frenczem, to jestem maniakiem (czką) :D....uwielbiam...choć bazgram i czerwienią krwistą....ale te są takie niewinne same w sobie.....:D Jak muzą, to mogę też.... dla muzyki, krajać się dam ;)

hi hi, nawoływanie chłopa podczas meczu nie ma sensu... sprawdzam to co środę i też dalej nie wierzę:)))))))

Gość Kogut rozczochrany
Jezdem po kapieli i kolacji i teraz zinnej beczki a wiec: tak se mysle niemam zamiaru was czarowac i bajerowac kurki;) czekalem stymi slowami aby byc pewnym Nudna- Ty jestes taka kokieterka porechotac tam ucho przylorzyc itu,i pewnie sama niewiesz czego chcesz taka dziewczynka do zartow powygopiac sie i tak wkolo macieju, zeby niepowiedziec inaczej...nic madrego. Reszta kurek wy to tak he he hi hi wybieracie wy co oby taki lepiej sie tu nietrafil bo bedzie mial przesrane,zarciki obgadywanki itp dziecinne zagrywki jak wczoraj "Nudna" pokazala;) a wy takiego Krolewicza na koniu szukacie,szukajcie napewno takiego znajdziecie,powaznie:) i tez nic madrego niereprezentojecie ,teraz mnie osmarujecie ale dobrze ide stego forum bo mnie mdli od tych slodkosci uprzejmosci i zaprzeproszeniem jadna drugiej by do dupy weszla a jakby przyszlo co do czego tobyscie sie nawet nieznaly udawaly ze sie niewidzicie. Ja stad spierdzielam.