Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalotna Lola

Są tutaj fajni mężczyźni ?

Polecane posty

Gość Kogut rozczochrany
Romantyk Tylko tyle wywnioskowales z mej wypowiedzi iz facet ktory ma jaja to bije ino kumpli oj Romantyku Romantyku zobacz wniebo moze wypatrzysz spadajaca gwiazke i spelni ci sie zyczenie,albo napiszesz wiersz i niewstydz sie Kotku;). Mowisz definicja co bez komentarza.

romantyku, tak się nasz Kogut dopomaga, może więc jaką krótką fraszkę na jego cześć?:)

Ehh, Koguciku... Koguciku rozczochrany Widzę żeś w gorącej wodzie kąpany Do tego nie lubisz rodu romantyków I głośno piejesz na wszystkich przeciwników Korzystaj zatem ze swojego czasu na swawole Bo jak każdy kogut i tak skończysz w rosole ;)

oj romantyk z ciebie prawdziwy. o serenady nie śmiem poprosić, bo zleci się tu całe kafe:))))))))) wierzę na słowo;:)

nie wątpię:) to powiedz teraz co oprócz poszukiwań muzy zaprzata twą romantyczną głowę?

to co wszystkich, jak robić żeby się nie narobić ale zarobić ;) aha, i dla uściślenia powiem że muza swoją drogą jako natchnienie, a swoją drogą szukam też swojej księżniczki ;) oczywiście najlepiej jak to będzie jedna i ta sama osoba ;)

Gość Kogut rozczochrany
Podobalo mi sie Jozem kogut rozczepany tyzes romantyk porombany sukos Juli w Niebie sukos ksieznickie dlo siebie moze przyjdzie we snie moze powie wezmnie a moze opyndzluje cie z wierszy, nody niewim

no nie! Kogut ma w swej naturze, nie przepuścić kurze!:)))))) co ja z wami zrobię... Zalotna-Ulotna zwiała, Arda w teatrze, Pierwszy czyta potajemnie..... zrób coś, bo gotowi tu do rana rymować!!!! :)

Gość Kogut rozczochrany
Tomciszek zostan bo niebede cie scigol. Romantykiem niejestem boto chleba byniedalo jestem zpod gor i stoje twardo naziemi! I gwarom tez mowie a co. Etem romantyk delikatny jest unas by niepociagnol dlugo bo mowi zeby zarobic i sie nieurobic dobre to chyba nawet zmiasta bedzie,ja sie roboty zadnej nieboje nawet ostatnio wmarmurach robilem. Robota jest dla chcacego i pracujacego anie w gwiazdy spozierajacego

to co ciebie górolu tu sprowadziło? bo coś jednak tu przywiało.... poezja Romantyka?;)

a to, że mówisz gwarą - bardzo mi się podoba. na dolnym śląsku nie mamy nawet charakterystycznego akcentu - NIC, a szkoda

góralska gwara mi też nie obca nieraz przebyłem kurs od grodu Kraka do zakopca łaziłem tam i z powrotem po górach maszerując, tak jak lubię, z głową w chmurach rozumiem że te wszystkie Twoje złośliwości są z troski o mnie i życzliwości lecz nie martw się o mnie, dam sobie radę łba używam nie tylko na paradę ;)

Gość Kogut rozczochrany
Etam tak se czasami zobacze na kafetiere i cos napisze, nietrzeba byc romantykiem zeby rymowanki pisac i mozesz mi nawet ublirzyc wten sposob .

mało lodu... jutro chyba odwiedzę X-Raya...:( romantyku, nie dajesz sobie w kasze dmuchać..., co?

chyba chodziło mu o to że możesz mu ubliżyć nazywając romantykiem ;) X-Ray? no no to chyba poważna sprawa... ale jak mówi stare przysłowie: gdyby kózka nie skakała... ;)

Zalotna - zachęciłaś chłopaków, zrobiłaś marketing - teraz zostałam z nimi sama, nawet uciec nie mogę o własnych nogach..:) ok, trochę ich dzisiaj zwołałam, mogę zrobić wstępny casting, ale chociaż wyślij jakieś wskazówki, wytyczne.... wiesz, stąpam po grząskim gruncie - zobowiąznia, przygotowywanie kolacji etc... gdzie jesteś???

romantyku - pokrętna jest ludzka natura, zakamarki umysłu - czasami można się pogubić;) no kurczę, mam nadzieję, że to tylko mały uraz, w przyszłym tygodniu wyjeżdżam i potrzebuję raczej dwie sprawne nogi...

Gość Kogut rozczochrany
Romantyk czemu zlosliwosci ,bo dajesz sie babie podpuszczac . No a reszta czyniejest tak jak napisalem oczywiscie powiesz nie nie, niemam racji co,ok. Coto zachlop bez wlasnego zdania ktory daje saba kierowac,Ja jestem taki i taki umre nikt mna kierowac niebedzie tymbardziej prowadzil takich gierek. Jak sieniepodoba to trudno a ty romatyk delikatny jestes co pokazales w kilku roznych zdaniach. Ja jestem prosty czlowiek nieskomplikowany i takie zycie prowadze tgz krotka pilka. I niemam problemow zniczym